Mary-Kate festar på nattklubb i Hollywood




I fredags var Mary-Kate ute och festade på nattklubben Teddy´s i Hollywood. Inte ofta det kommer bilder såhär från nattklubbar, men MK ser ut att ha roligt! :)

Kommentarer
Postat av: B

svar: Jaha okej men du e nöjd med din hp då?

Ja mac är ju verkligen lockade att köpa om man ser det desigmässigt. Dom tar dock lite väl höga priser för dom... Men joo om man redigerar mkt bilder och sånt så är ju mac säkert väldigt bra! Den har ju sina fördelar också förutom designen:P Men det är ändå inget för mig.

hehe joo Motala har man väl åkt igenom några gånger men jag har inte varit runt där och kollat eller spanat in shoppingen, men det verkar vara som dom flesta andra småstäder jag besökt, inte nå mer olik någon annan hehe "no offence." Förstår att du måste vara trött på det. Jag är jättetrött på sthlm. Behöver se nånting nytt. Känns för litet också, har sett allt här nu. Jag har bott i samma hus i 19 år nu så det är nog dags att gå vidare hehe:P Jag bor i Hässelby förresten. Det är en förort till Stockholm. Men jag är mest inne i city, tar 30 min med tunnelbanan.

Ja NY vill jag definitivt bo i framtiden. Synd att det är så krångligt att få ett green card bara. Det är skitsvårt. Men om man kämpar och verkligen vill nånting så kan man klara allt! Vill verkligen inte vara den personen som fastnar på samma ställe hela livet. Funderar på att flytta till London till hösten, vore bra att vänja sig att snacka engelska lite mer också, så man kan snacka utan problem:P

2008-12-28 @ 19:57:59
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: nat

gillar verkligen bloggen!

bra jobbat! :D

2008-12-28 @ 20:28:10
URL: http://nathaliemattar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0