Mary-Kate grälade med Kirsten Dunst


Page Six rapporterar att Mary-Kate och Kirsten Dunst hamnade i ett hetsigt gräl i onsdags kväll. De båda var på Audi´s party på Delano i South Beach, Miami. "De typ stirrade länge på varandra och började sedan utbyta otrevliga ord," säger ett vittne. "Sedan reste sig Olsen upp och gick iväg. Hon har varit ute väldigt sent varje natt under Art Basel." Mary-Kate och pojkvännen Nate Lowman var också ute till gryningen tillsammans med DJ:en Paul Sevigny på klubben Bella Rose kvällen innan.
En annan som befann sig på Delano på onsdags kvällen säger: "Det såg inte ut som att hon hade borstat håret på en vecka, hon kjedjerökte hela tiden och satt som en surpuppa med sin pojkvän. Hon uppträdde väldigt besynnerligt."

Jag kan tänka mig att konstfestivaler som denna med mycket festande inte ger så mycket sömn, och det var säkert orsaken till att MK och Kirsten grälade. Om det nu är sant..? Och vad den andra källan sa kan ju mycket väl stämma. MK´s hår såg inte särskilt fräsht ut på bilderna från i onsdags och hon var säkert väldigt trött.

Kommentarer
Postat av: Anonym

I texten står det:hon kjedjerökte hela tiden och satt som en surpuppa. Då kan hon man ju konstatera att hon inte är gravid iallafall :P

2008-12-06 @ 22:32:00
Postat av: Emmeli

Oj vad roligt med en Olsen tvillingarna, jag gillar dom absolut, och älskar deras klädstil:)

2008-12-09 @ 21:12:09
URL: http://lundqvistemmeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0