Tillbakablick på 2008!

Jag tänkte sammanfatta året som gått genom att skriva ett inlägg med några av de största händelserna i Mary-Kate och Ashley´s liv 2008.

*I början av året, närmare bestämmt den 22 januari, dog Heath Ledger. Mary-Kate och han kände varandra väl och enligt vissa källor var de påväg att bli ett par. Heath Ledger´s massös, som hittade kroppen, ringde MK flera gånger innan hon ringde 911. Detta har förundrat utredarna och MK blev inblandad. Dock blev inte fallet helt löst, och i höstas lades utredningen ner. Men MK har haft ett jobbigt år, och varit väldigt deprimerad och ledsen över Heath´s död.

*Mary-Kate har satsat på sin skådespelarkarrär, och medverkat i filmen The Wackness och tv-serien Samantha Who? där hon gjorde ett gästspel.

*Mary-Kate och Ashley har båda fått pojkvänner. Mary-Kate är tillsammans med konstnären Nate Lowman, och Ashley med skådespelaren Justin Bartha.

*Elizabeth & James har blivit populärare. Linjen säljs på fler webshoper och MK och Ash har lanserat den i Paris, London, Hong Kong och Australien. Många kändisar bär kläder från E & J, vilket ger bra reklam!

*Även The Row har det gått bra för. I början av året visade Ashley upp linjen på olika platser i landet, och det är också klart att 64-åriga Lauren Hutton kommer att vara modell för The Row.

*Mary-Kate och Ashley skriver en bok, Influence, som innehåller intervjuer med stora designers och andra människor som påverkat dem. Det är också privata bilder och en massa annat. Den släpptes 28 oktober, och MK och Ash hade boksigneringar i NY och LA.

*Smyckesdesignern Robert Lee Morris gjorde ett samarbete med Elizabeth & James. Det resulterade i en smyckeskollektion bestående av halsband, armband, örhängen och ringar i silver och guld.

*Djurrättsorganisationen PETA har fortsatt sina protester mot att Mary-Kate och Ashley bär päls. De har skapat Hairy-Kate och Trashley, eller The Trollsens, och utifrån det gjort Halloweenmasker, spel på Internet och demonstrationer utanför deras boksigneringar.

*Mary-Kate var en av dem som kunde blivit nominerad till en Emmy. MK för sitt gästspel i tv-serien Weeds hon gjorde 2007. Tyvärr räckte det inte ända till en nominering.

Det har ju hänt en hel del detta år, framförallt inom deras karriärer! :) Jag har inte tagit med händelser som MK´s bråk med Spencer Pratt eller Ashley´s långa resa (läs försvinnande) till Grekland i sommras, men då skulle det bli så himla mycket ;)
Vilken av dessa händelser tycker ni har haft störst betydelse?

Kommentarer
Postat av: B

Jag tycker nog lanseringen av deras bok Influence har haft störst betydelse och sen älskar jag deras smyckeskollektion:)

svar: Jaha men vilken otur att någon annan hann före då. Men det är väl så populärt nu under julen också så det blir liksom svårare att få tag i biljetter. Hoppas ni får en ny chans snart då:)

På nyår ska jag hem till min kompis pojkvän på middag och sen vidare på en fest:P Tycker nyår är lite överskattat dock... Det viktigaste för dom flesta verkar vara att supa sig fulla, det är lite tröttsamt tycker jag... Vad har du för planer då?

2008-12-30 @ 18:16:49
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: emma

hej, kolla gärna in min blogg. Kommentera! gottnytt år :D

2008-12-31 @ 12:38:15
URL: http://eemmmssan.blogg.se/
Postat av: emma

hej, kolla gärna in min blogg. Kommentera! gottnytt år :D

2008-12-31 @ 12:38:34
URL: http://eemmmssan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0