Mary-Kate och Ashley hade planer på att bedriva ett band

Sommaren 2007 gjorde Mary-Kate och Ashley en 'Battle of the Bands' på deras hemsida. Det kanadensiska indie pop bandet Bad Flirt vann med deras roliga, upbeatade och orginella rock sound. Efter det märkte man aldrig av någon Olsen relation med bandet. MK och Ash gör bara sina Song of the Week nu, och den här sommaren blev det ingen Battle of the Bands.

"Det bara hände," sa sångaren Jasmine White-Gluz om Battle of the Bands i en intervju med The National Post. "De hade tonårsröstningar. Det var så dumt, men det var coolt."
Det har gått bra för Bad Flirt. De har blivit ganska kända och har turnerat konstant de senaste två åren. Igår skrev The National Post om dem, och de avslöjade en intressant sida av deras relation med DualStar - tydligen var Mary-Kate och Ashley från början intresserade av att sköta och bedriva Bad Flirt!
"För ett tag ville Mary-Kate och Ashley bedriva vårat band, men sedan ingenting," berättar Jasmine för tidningen. "De lade ner oss så fort. Jag antar att de inte gillade oss i slutändan. Vi gjorde en lågbudget video till dem som aldrig såg dagens ljus. Sedan, 'c´est tout."

Det låter som att MK och Ash lade ner deras samarbete på ett dåligt sätt. Jag kan tänka mig att de var fullt uppe med att starta klädlinjen Elizabeth & James, för det var ungefär då, och att de ville sköta bandet kanske bara rann ut i sanden. Dock måste bandet blivit rätt sura då. Fast de verkar ju ha klarat sig ändå! Kul att det går bra för ett band som vunnit en tävling på Mary-Kate och Ashley´s hemsida! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0