Mary-Kate ger tillbaka till Spencer Pratt


Mary-Kate reagerade ju inte öppet på Spencer Pratt´s kommentar om att hon var den fulare tvlillingen och att hon var ett "troll". Men den här veckan rapporterar Life & Style att Mary-Kate gav tillbaka på sitt egna sätt - väldigt privat.
Tidningen menar att hon designade t-shirtar med Spencers ansikte på och med texten "Heidi´s Ho" under. Sedan skickade hon bilder på dem till alla sina kompisar och frågade om de ville köpa en. Life & Style ringde Mary-Kate´s rep. som nekade till att det fanns en sån t-shirt.
Många andra kändisar har sett bilden, och Lauren Conrad vill ha en själv. "Lauren hörde om tröjorna och vill ha en," säger deras källa. "hon sa att hon ville använda den, så Mary-Kate ska skicka en till henne."

Jag är tveksam till att det här stämmer, men det skulle vara lite roligt om det gjorde det. Spencer och hans flickvän Heidi vill ju verkligen synas i media hela tiden. Jag har sett bilder på dem när de posat för paparazzi fotografer osv och Spencer bad ju verkligen om uppmärksamhet när han sa det där om Mary-Kate. Vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: D

ja det skulle vara as kul. Spencer är så himla omogen så är bara kul att hon driver med honom :P

2008-07-19 @ 20:31:59
Postat av: Johanna

hahahha. jag hoppas verkligen att det här stämmer! kanske lite överdrivet av MK eftersom Spencer bad om ursäkt, och detta kommer ju att ge Heidi och Spencer mer publicitet, men det skulle vara så jävla kul om Lauren och MK gick runt i sånna t-shirtar! fuck Spencer, go MK!

2008-07-19 @ 22:30:39
Postat av: Amanda Eklund

om det är sant haha fyfan va hon är bäst :D

2008-07-20 @ 01:05:57
URL: http://dumpamig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0