Mer info: Ashley och Justin är förlovade?!

Ni kommer säkert ihåg det HÄR inlägget där jag skrev om att Ashley och Justin har förlovat sig och planerar ett bröllop.. Jag har hittat lite mer info:

Även om det inte är säkert att Justin faktist friat till Ashley, är bröllopet planerat till nästa sommar på den franska rivieran. Hon planerat att det ska vara ett frikostigt, elegant och förvånande tacoinspirerat bröllop.
"Hon vill att vigseln ska ske under ett tak av exotiska vita blommor medan solen går ner bakom henne vid det superexlusiva Hotel du Cap Eden Roc. Den platsen är för de obeskrivligt rika och de tar bara emot kontanter - inga kreditkort." sa National Enquirers källa.
Ashley kommer att betala 150 000 dollar för ett privatplan som hennes familjemedlemar och vänner ska flyga med, och sedan ytterligare 400 000 dollar för tre nätter med en deluxe överenskommelse för dem. Blommorna, som Moe´s Flowers i West Hollywood ska stå för, blir till ett pris av 100 000 dollar, och Ashley kommer även betala 100 000 dollar för en middag med tacos, enchiladas och guacamole från den mexicanska restaurangen Dos Caminos i New York.
En annan källa sa: "Ashley vill också att några av sina favoritgodisar, som är Twizzlers, Tootsie Rolls, Sour Patch Kids och Sour Worms, ska vara utspridda i reseptionen för gästerna att tugga på."

Jag vet inte om det här bara är påhittat eller pm det verkligen stämmer?! Det är ju väldigt mycket detaljer (och mycket pengar!), så tänk om Ashley faktist ska gifta sig!? Så himla roligt i så fall! :D Hon och Justin kanske känner sig så lyckliga ihop att de vill gifta sig! Bara de inte gör något "förhastat". Vad tror ni egentligen?


Kommentarer
Postat av: Anonym

har du bild på justin ashleys boyfriend ?

2008-11-03 @ 21:27:07
Postat av: Hedvig

Anonym: Ja, jag har postat lite bilder på Justin faktist. Senast var när de var ute och åt lunch, sen har jag postat tidigt i sommras. Titta i katergorierna candids (nyligen) och events (för länge sen). Om du vill kan du ju söka på Google: Justin Bartha :)

2008-11-04 @ 17:17:30
URL: http://theolsentwins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0