Ashley och Justin är förlovade?!

National Enqirer rapporterar att Ashley och pojkvännen Justin, sedan sju månader tillbaka, är förlovade. Ashley vill gifta sig på den franska rivieran och planerar troligtvis redan mat, blommor.. Hela jobbet.
"Ashley har drömt om att ha sitt bröllop på den franska rivieran, och hon kommer att fråga hennes favorit designer och kompis, Karl Lagerfeld, att göra en designad klänning till priset av en kvarts miljon dollar!" menar tidningens källa. "Hon vill också att Annie Leibovitz ska spela in allt det fantastiska så att det finns på film."

Precis som ryktet om bröstförstoring har jag svårt att tro att det här stämmer.. Jag tror inte att Ashley är typen som gifter sig efter sju månader, och det kommer liksom från ingenstans!? Det har ju inte ryktats om det här tidigare.. Dessa tidningar är ju inte speciellt trovärdiga alltid.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej, eller hur dom har ju inte ens kysst varandra offentligt.

2008-10-31 @ 16:36:54
Postat av: jossan

Dom har vä inte kysst varandra offentligt? Eller?

2008-10-31 @ 21:10:30
URL: http://barajozzans.blogg.se/
Postat av: movemi

Hejsan, superfin blogg. Har följt den ett tag nu..

kan du inte skriva ett inlägg av vad som skiljer dem åt... det är många som inte kan se skillanden på dom söta tvillingarna.



ha det super bra!

2008-11-01 @ 00:29:43
URL: http://movemi.blogg.se/
Postat av: Hedvig

anonym och jossan: Nej, de har nog inte kysst varandra offentligt.. Jag tror att båda MK och Ash vill ha sina förhållanden väldigt privata, och det är ju förståeligt! :)

movemi: Tack! Vad roligt att du gillar den:)

Det skulle jag absolut kunna göra! Ska knåpa ihop en liten guide ;)

2008-11-01 @ 09:03:32
URL: http://theolsentwins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0