Bilder: Mary-Kate i Samantha Who?



Mary-Kate´s gästroll kommer att vara med i det 5:e avsnittet som heter "Help". Samantha blir arresterad och får samhällstjänst. Det är genom den här samhällstjänsten som Samantha träffar Mary-Kate´s karaktär, Natalie, och hon blir lite arg när Samantha ser tillbaka på sitt tidigare liv.
Natalie är en ung kvinna med en del problem. Hon kommer ihåg Samantha från sitt yngre jag, och Sam beslutar att ge Natalie´s liv en vändning, även om alla säger åt henne att det inte kan göras.
Det här avsnittet kommer att visas den 10 november.

Det ska bli så roligt att få se det här avsnittet! :) Länkar dit man kan ladda ner det sen, om jag hittar det! Är det någon förresten som har tänkt ladda ner alla avsnitt nu när säsongen börjar? Jag är inte sådär jättebra på nedladdning hehe ;) Har inte sett någon tidigare säsong heller..

Kommentarer
Postat av: S

Det kommer bli skitrooligt att se! Ska ladda ner avsnitten sen när de kommer med svensk text, jag hatar att titta på serier och filmer utan svensk text ifall jag inte är tvungen haha :P

2008-10-12 @ 14:00:01
URL: http://laurenconrad.blogg.se/
Postat av: BettY

Det avsnittet måste man ju se:) Vore kul om MK var med i lite fler filmer också. Men det kanske är svårt att hitta filmer som hon vill vara med i eller som känns rätt.

2008-10-12 @ 19:15:13
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Johanna

What?? Det 5:e avsnittet heter "The Restraining Order" och Mary-Kate är INTE med i det. Dessutom har det avsnittet redan sänts. Du måste mena ett annat avsnitt, eftersom USA har sänt t.o.m det åttonde avsnittet nu. Menar du det 15:e kanske?

2008-10-13 @ 21:22:52
Postat av: Johanna

S och BettY: tips - avsnitt t.o.m åtta finns på tankafett.com. gratis nedladdning och dom har svensk text.

2008-10-13 @ 21:24:38
Postat av: Hedvig

S: Jaa det ska jag nog också göra :)

Betty: Ja det vore kul! Ashley borde också vara med i någon film!:)

Johanna: Du kanske menar den första säsongen? Det här är den andra, och den ska väl börja sändas i USA nu snart :) MK kommer att vara med i det 5:e avsnittet.

2008-10-13 @ 21:34:40
URL: http://theolsentwins.webblogg.se/
Postat av: Rebecca

Har Samantha Who redan börjat sändas i Sverige? På vilken kanal och tid? :)

2008-11-01 @ 17:17:52
URL: http://stockholmsflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0