Heath Ledger´s försäkringsbolag vill prata med Mary-Kate igen?


Enligt New York Post vägrar Heath Ledgers försäkringsbolag, RealiaStar Life Insurance Co, att betala ut pengar i arv eftersom att han dog under "misstänksamma omständigheter". Nu vill de prata med Mary-Kate igen för att bättre förstå hans död.

Hela Heath´s förmögenhet ska ges i arv till dottern Mathilda. Men en advokat till Mathilda förklarar nu att försökringsbolaget har blivit stämmt för sitt opassande sätt att handla..

Allt detta är så rörigt! Heath Ledger´s utredning var ju nedlagd? I och för sig har det med arv och så att göra nu, men Heath hade kanske inte hunnit skriva något testamente eller så, kan försökringsbolaget bara vägra betala ut pengarna så?

Kommentarer
Postat av: Towe

Egentligen förstår jag inte varför det ska vara så svårt att ge pengarna till hans dotter? Det är väl så det ska vara, att närmsta arver om inget annat är sagt.

2008-10-01 @ 21:54:00
URL: http://misstii.blogg.se/
Postat av: UPPSALA STREETSTYLE



Alla älskar vi Stockholm Streetstyle, men du har väl inte missat att Sveriges fjärde största stad - Uppsala- har öppnat en Streetstyle-blogg?



Här finner du proffsigt tagna bilder, inspirerande och härliga outfits och roliga och intressanta intervjuer från Uppsalas gator. Uppsala är en otroligt stilsäker och modig stad klädmässigt och har du inte upptäckt den ännu – gör det!



Värt att ta en titt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0