Ashley ber Mary-Kate att lämna The Row


Den här veckan skriver In Touch om att Mary-Kate och Ashley bråkar och att Ashley har bett Mary-Kate att lämna The Row.
"Ashley vill verkligen vara en respekterad affärskvinna och hon vill bli tagen seriöst," sa en källa till tidningen. "Det vill Mary-Kate också, men hon har inte velat ge upp sin livsstil och agera vuxen för deras jobb."  Källan fortsätter och säger att medans de skapade The Row tillsammans blev Mary-Kate´s privatliv och hur det påverkar deras jobb allt svårare för Ashley att ha att göra med. Tydligen har Ashley bestämmt sig för att MK inte längre ska vara inblandad i The Row och hon bad Mary-Kate att "ligga lågt med det nuvarande ansvaret tills hon har styrt upp sitt personliga liv". 

Mary-Kate kommer antagligen bara att jobba med Elizabeth & James - hon var ju ändå mer engagerad i den linjen än Ashley. MK och Ash har redan från början varit ärliga med att The Row mer är Ashley´s projekt och att Elizabeth & James är mer MK´s. De har också varit ärliga med att de växer ifrån varandra ju äldre de blir, så detta kanske är ett naturligt steg, menar källan.

Jag tror att det här kan stämma faktist. Men inte att de är osams dock! Jag tror att de har kommit överens om att Ash sköter The Row och MK Elizabeth & James. Det behöver ju inte betyda att de inte hjälps åt och så, utan jag tror att det är mer för att göra det lättare. Sedan har ju MK och Ash inte likadan stil och det påverkar ju säkert deras jobb dom designers tillsammans. Vad tror/tycker ni om det här?

Kommentarer
Postat av: Josie

Det kan säkert stämma. Inte att de är ovänner, men att de sköter varsitt projekt. Däremot har jag väldigt dålig på koll på vad skillnaden är mellan The Row och Elizabeth & James, men du kanske kan förklara? :)

2008-09-20 @ 00:07:16
URL: http://thejosie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0