Mary-Kate och Ashleys grannar klagar


Page Six rapporterar att Mary-Kate och Ashleys grannar i West Village inte är glada över att bo nära tjejerna. Deras stora uppsättning av säkerhet gör det svårt att bo i samma byggnad som dem. "De är sprängande, påträngande och totalt respektlösa," sa en källa. En annan kallade dem "bortskämda brats".
MK och Ash hyr en tvåvånings lägenhet på West 13th. Många andra kändisar bor i samma area - dessa är: Sarah Jessica Parker, Gisele Bundchen och Liv tyler - men enligt de boende är det bara tvillingarna som stör grannskapet med deras hejdlösa säkerhet. "Det är en fridfull och lugn gata," sa en källa. "De andra kändisarna är bra grannar och de passar in i grannskapet, men de här två är inkräktare."
Page Six ringde Mary-Kate och Ashleys rep och frågade om detta, och hon sa: "Om det var stora problem, skulle jag tro att grannarna skulle rikta sig till Mary-Kate eller Ashley direkt, hellre än att ringa media."

Mary-Kate och Ashleys grannar har ju klagat tidigare, på att de ofta kommer hem sent efter fester och är förföljda av paparazzis och så vidare, men det som deras rep sa var jättebra ju! Så sant! Dock kan jag förstå att det kan vara jobbigt att bo nära kändisar som har mycket livvakter och så, men då kan de ju ta det personligen med MK och Ash istället för att prata med skvallertidningar. Det kan ju bara vara bra att ha mycket säkerhet? :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0