Mary-Kate på premiären och efterfesten av Whatever Works under Tribeca Film Festival




Igår kväll var Mary-Kate på premiären av dokumentärfilmen Whatever Works under Tribeca Film Festival, och den hölls på Zeigfeld tetern i New York.
Filmen är regisserad av Woody Allen och är en framtidsbaserad berättelse. Några av skådespelarna är Ed Begley Jr., Evan Rachel Wood och and Larry David. I filmen spelar Larry David en från New Yorks överklass som avstår från sitt privilegierade liv för att istället leva en bohemisk livsstil.
Mary-Kate såg söt ut, men jag tycker att hon kunde ansträngt sig lite mer på en premiär.. Hon kan bättre!:)
Efte premiären var hon på en efterfest på Royalton Hotel. Där sågs hon prata med Bradley Cooper och bara ha det allmänt trevligt.





Kommentarer
Postat av: Anonym

Vet du omdet finns någon video vid det här tillfället, det ser ju ut som hon presenterar något, eller håller nåt tal. http://www.shareapic.net/content.php?id=12227540&owner=mary-kate%20and%20ashley%20fansite

2009-04-23 @ 20:29:20
Postat av: Betty

Joo hon hade ju kunnat ansträngt sig lite mer kanske, men jag tycker samtidigt det är skönt med MK att hon inte verkar känna behovet av att klä upp sig till tänderna alla gånger bara för att det är en premiär. Som så många gör. Utan hon klär sig bara så som hon känner för. Och hon har ju sagt att hon har en del manliga stilförebilder, och det förstår man, speciellt på skorna:P

2009-04-24 @ 01:08:38
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0