Jonathan Jaxson anklagar Mary-Kate för att ha tagit kokain


Jonathan Jaxson, som är någon wannabe kändisbloggare, skickar nu runt en bok till olika förlag för att få den publicerad, rapporterar Gawker. Jonathan är kanske mest känd för den trashiga kändisbloggen JJ´s dirt (den är bara öppen för "inbjudna läsare..) där han hela tiden skriver om alla "kändisar"  han "kände" och hur de festade natten lång, tog droger och hade sex på inte alltför privata platser.
Han har döpt sin bok till Don´t you know who I am yet??? och den tittar tillbaka på hans liv och karriär, hur han och hans mamma ofta besökte talk show områdena, att han blev publicist för ett antal D-kändisar och hur han försöka bli nästa Perez Hilton. Vad han hoppas kommer få boken att sälja är inte hans biografi, utan det kändisskvaller han har tagit med.
JJ menar att första gången han träffade Mary-Kate Olsen, var för några år sedan innan hon lades in på ett rehabiliteringscenter för sina hälsoproblem (anorexia). Såhär har han skrivit i sin bok: 
"Det var på Bungalow 8 jag träffade Ms. Mary-Kate Olsen. Jag blev extremt besviken när jag upptäckte att den Mary-Kate jag träffade var 'cocained up' och totalt berusad på sprit. Det var sorgligt verkligen. Verkligen sorgligt."

Den här Jonathan har tidigare gjort anklagelser mot att Mary-Kate tar kokain. Han har också anklagat Ashley, men då anmälde hon tidningarna som publicerat dessa anklagelser för ärekränkning. MK sa aldrig ifrån till JJ och gjorde inga uttal om ryktena. Tror ni att det beror på att det helt enkelt är sant eller att hon bara inte orkar bry sig om vad en dum skvallerboggare skriver? För dum tycker jag just att den här Jonathan verkar vara.. Om han tror att han kan göra karriär genom att skriva en bok med en massa skvaller och rykten han själv kanske knåpat ihop om kändisar, kan han väl få försöka då. Jag förstår helt klart MK om hon bara nonchalerar honom och struntar i att bry sig om skvallret.

Kommentarer
Postat av: SaraP

Det skulle både kunna vara sant och inte sant.

Men hon har väl hållt på med kokain innan/under anorexian? Så det skulle kunna stämma.

Men hon skulle ju också kunna ha struntat i rycktera.

Och ja, han är väldigt barnslig som försöker bli känd på andras kändisar bekostnad!!

2009-04-22 @ 07:22:30
URL: http://sarapohjanen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0