Elizabeth & James går bra trots lågkonjunkturen


Lågkonjunkturen har drabbat alla, spciellt stora designers och linjer designade av kändisar. Det verkar som att ingen vill handla från dessa dyra märken. Såvida inte märket är designat ava Mary-Kate och Ashley Olsen. Deras moderna linje Elizabeth & James, går bra trots den rådande ekonomiska krisen, enligt NY Daily News. Och den håller enhänt några små butiker flytande.
Anledningen? Flera handelsmän tror att det bara beror på att MK och Ashley har gjort trendiga och vackra kläder med hög kvalitet. Många affärer utanför America är också stora fans. "Det är cool modern handel som våra kunder vill ha," sa Bloomingdale´s modechef Stephanie Solomon.
En annan bra sak är att trots att deras namn såklart ligger bakom Elizabeth & James framgång, är det inte just det som är anledningen till de stora försäljningssiffrorna. "Tvillingarna har verkligen gjort ett fantasitskt jobb för att göra produkten till en stjärna," sa Ken Downing som är senior VP modechef för Neiman Marcus.

Kommentarer
Postat av: S

Sv; Ska bara vara där i en vecka :) Eller bara och bara, haha. Ja just det, du skulle ju åka till London nu under våren! Det kommer nog bli roligt! Har aldrig varit i London, men vill väldigt gärna åka dit.

2009-04-04 @ 19:02:44
URL: http://laurenconrad.blogg.se/
Postat av: Betty

Vad kul att det går bra för dom! Men MK och Ash har känsla för kläder och design så det förvånar mig inte:)

2009-04-04 @ 19:17:16
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0