Annat: Svar på frågorna

Här kommer då svaren på frågorna som ni har ställt. Det är inte så många, men whatever! Det är kul ändå:)

Hej!
Jättebra blogg.
Hur långa e tvillingarna? vad väger dem? Är MK clean nu från bulimi o droger?
tack :)

Tack! Kul att du gillar den!:) Jag vet inte helt exakt hur långa de är, det står olika överallt, men MK är ungefär 1,57 och Ash 1,60. Vikten vet jag inte heller exakt, men för inte så länge sedan stod det att MK vägde 46 kg. (Som minst har hon vägt 33 kg.) Ashley kanske väger ≈50 kg, eller vad tror ni? Svårt att gissa. Tänk på att de är väldigt korta!
Om Mary-Kate är helt frisk från sin anorexi kan vi ju inte veta, men mycket tyder ju på det! Dock kanske det aldrig släpper helt, men hon låg ju inlagd och så. Om hon varit beroende av droger är inte heller något som bekräftats, så det kan vara rykten. Hennes rep nekade till det också.


Jag har lite katergoriförslag. Att ha årtal som katergorier. Typ 2007, 2008, 2009.
Och sedan egna kategorier: Mary-kates dagens outfit och en kategori Ashleys dagens outfit. Då är de lättare för oss besökare att snabbare hitta bland allt! Och dem flesta har ju en favorit av tvillingarna så försök separera kategorierna lite!

Att flytta alla Dagens outfits från 'Mary-Kate & Ashley style' till nya kategorier skulle vara väldigt jobbigt, men jag förstår ditt önskemål om att separera dem lite! Jag ska fundera på saken, så kanske jag ändrar framöver:)


Hej jag har nu nyligen börjat läsa din blogg och jag tycker att det är roligt få läsa om det senaste som hänt med MK och Ash =)
Nu till mina frågor:
Heter deras bror Trent eller James? För jag tyckte att jag nångonstans läste att han hette Trent, men deras märke heter ju Elisabeth and James. . .

Kul att du har hittat hit, och att du gillar bloggen!:) Elizabeth & James är döpt efter deras syskon Elizabeth och James, det stämmer. Saken är den att han heter både Trent och James hehe, så jag förstår varför du undrar:P Han är döpt till James Trent Olsen, men föredrar att bli kallad Trent.:)

Är Mary-Kate och Ashley osams för tillfället? För var de inte oense om sina kärriärer eller nåt liknande?

Jo, det ryktades en hel del om att de var osams för inte så länge sedan. Att Ashley var avundsjuk på MK, att de skulle dela upp pengarna och allt jobb mm. Men det är bara dumma rykten tror jag. Rubriker som lockar läsare och sånt, det är ju inte helt ovanligt att det förekommer hehe. Det är iaf inget som de har talat ut om, och det har heller inte blivit bekräftat av deras rep. I intervjuer och liknande är det snarare så att de säger att de älskar varandra och inte skulle klara sig utan varandra. Så jag tror inte alls att de är osams. Visst, de kan säkert bråka ibland det gör ju nästan alla syskon, men det är nog inget allvarligt.


Hur är relationen mellan systrarna, jag läste för ganska länge sedan att de bråkade om pengar och jag vet inte vad.


Se ovan:)

Jag vet att de bor lite överallt, bland annat New York och LA. Men hade varit roligt att veta lite mer exakt var. Tack för en bra blogg får massa inspitation från den.

När de var yngre bodde de tillsammans i en villa i Bel Air Los Angeles, men nu tror jag att de har egna boenden både i NY och LA. I NY har de lägenheter på Manhattan. Vilken stadsdel och så vet jag tyvärr inte.. Och i LA har Mary-Kate ett hus i West Hollywood, se HÄR, och Ashley ett i Hancock Park. Se HÄR. Kul att du gillar bloggen!:)

Undrar vad de använder för produkter och procedurer för hyn i ansiktet.?

Vilka krämer osv de använder vet jag tyvärr inte, men de går till en salong ibland och får en behandling som rengör och tonar huden. (Läs HÄR.) Annars kan ni läsa vad de har i sina sminkväskor HÄR och HÄR. :)


Jag ska till london på måndag (sportlov yee!) och jag tänkte...
Elisabeth & James märket säljs i London ju, vet du exakta butiker där man kan kolla? Vore toppen ifall du svarade innan jag åker!
Kram!


Vad roligt att du ska till London! Det ska jag också i vår:) Elizabeth & James säljs på varuhuset Selfridges, som ligger på Oxford Street i London. HÄR kan du se öppettider, exakt adress och liknande. Jag ska absolut ta en titt där när jag åker dit. Skulle vara himla roligt att köpa något från Elizabeth & James!
Hoppas att du får en trevlig resa! Kram:)

Jag undrade över en sak, du skrev för ett tag sen att Mary kate var med i det fämte avsnittet av samantha who? Men det femte avsnittet gick typ förra veckan och hon var inte med i det, hon var inte heller med i avsnitt 6, så jag undrar om det kanske är femte avsnittet i säsong 2?
Jättebra blogg!

Det stämmer att det är den andra säsongen hon är med i. Jag trodde att det var den som gick på tv här i Sverige nu, men det är ju såklart första säsongen:P Ledsen för det. Kul att du gillar bloggen:)

Hej! En jätte bra blogg! :)
Undrar bara om du har koll på namnen på alla filmer som Mary-kate och Ashley medverkat i? :)


Hej! Kul att du gillar bloggen:)
Den första filmen spelade MK och Ash in 1992, innan det var det ju Full House, men jag listar alla filmer här då:

1992 - To Grandmother´s House We Go
1993 - Double, Double, Toil and Trouble
1994 - How the West was Fun
           - The Little Rascals
1995 - It Takes Two (Två skall man vara)
1998 - Bilboard Dad (Pappas nya tjej)
1999 - Switching Goals
          - Passport to Paris
2000 - Our Lips are Sealed
2001 - Winning London (Tvillingarna på äventyr i London)
          - Holiday in the Sun (Tvillingarnas äventyr på Bahamas)
2002 - Getting There
          - When in Rome
2003 - The Challenge
2004 - New York Minute (En galen dag i New York)
2008 - The Wackness (Mary-Kate)

Utöver det har de också gjort Full House som sagt, och serierna So Little Time och Two of a Kind:) MK har ju också medverkat i Weeds och ett avsnitt i samantha Who?.

Jag undrar om du har koll på vilken ordning filmerna kommer i.

Se ovan:)


Jag undrar vart man kan hitta en speciellt intervju med MK. Här är en bild från intervjun XEO68eaR6pY/SB3JFT6sb2I/AAAAAAAAAYE/rgOD12Js/s400/mksoll.jpg" rel="nofollow">http://1.bp.blogspot.com/XEO68eaR6pY/SB3JFT6sb2I/AAAAAAAAAYE/rgOD12Js/s400/mksoll.jpg

Länken funkar tyvärr inte, så jag vet inte vilken intervju du menar..

Röker dem?

Mary-Kate röker tyvärr.. Ashley har gjort det när hon blivit fotogrferad en gång, så jag vet inte helt säkert. Hoppas inte!

Sådär då:)


Kommentarer
Postat av: Malin

angående om ashley röker så hittar du här en bild på det:



http://i194.photobucket.com/albums/z35/fashionunder100/ashleyolsen.jpg

2009-02-22 @ 14:50:48
Postat av: Linda

Ashley har en lägenhet i West Village i New York! Det står på flera paparazzibilder.

2009-02-23 @ 09:41:54
Postat av: josse

du har missat några filmer tror jag , den där dom åker skidor vilken är det?

2009-02-23 @ 18:42:05
Postat av: Vendela

Gillar om det du skrivit! Mysigt att se lite sunda saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om typ alltid. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0