Mary-Kate och Ashley kandidater till årets "Fur Hags"

PETA ska göra en lista över de värst klädda kändisarna 2009. Med andra ord har de valt årets värsta "fur hags". Dock behöver de hjälp med att välja vem som var värst. Därför låter dem er rösta på någon av Mary-Kate, Ashley, Mary J. Blige, Maggie Gyllenhaal, Ashton Kutcher, Lindsay Lohan, Madonna, Demi Moore, Kate Moss, Jessica Simpson eller Kayne West.
Rösta HÄR om ni vill.

Kommentarer
Postat av: Betty

Det jag undrar är hur Peta kan veta att alla dessa kändisar har äkta päls på sig?! Kan mycket väl tänka mig att många har fejk, så jag hoppas att dom har kollat upp det innan. Tycker heller inte att dom ska hänga ut personer på det där sättet. Får ett ganska oseriöst intryck av dom, speciellt när dom använder ord som "fur hags." Vad tycker du om det?

2009-02-13 @ 17:29:13
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Betty

svar: Ja hennes solbrillor är lovely!

Tycker också det är trist att PETA har gått så långt som dom har gjort när dom hade kunnat få fram sitt budskap på ett mycket bättre och seriösare sätt. Jag har ingen respekt för dom alls om jag ska vara ärlig och jag tänker knappast supporta dom. Dom tror att det är okej att beteé sig iprincip hur som helst. Dom gör nästan bara bort sig själva...

2009-02-13 @ 17:50:04
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0