Mary-Kate och Ashley släpper herrkollektion till Elizabeth & James också!


Mary-Kate och Ashley har ju designat en herrkollektion för The Row (se tre previewbilder HÄR), och nu igår har de även bekräftat att de släpper en för Elizabeth & James också!

De pratade med WomenWearDaily, och gav dem en liten sneak peak på kollektionen. Den fokuserar också på skräddarsydda plagg, och har en "rugged downtown flair" som snyggt kompletterar "boho hipster" vibbarna som tjejkollektionen ger.
"Vi visste eventuellt att det skulle bli en kille, en James," sa Ashley till WWD. Linjen är väldigt mångsidig, eftersom att "killar vill ha alternativ," sa Mary-Kate. "Och om de köper en snygg rock, vill de ha den hela tiden, från det att de köpte den."

Barneys New York kommer att sälja linjen, och priserna kommer ligga på ungefär 265 dollar och uppåt. Previewbilderna finnsatt se HÄR om du är medlem på WWD. Jag är inte det, men bilderna kommer säkert läcka ut snart ändå. Postar de här sen såklart:)
Jätteroligt att de gör en herrkollektion för Elizabeth & James också! Tror att det kommer vara skitsnygga kläder:)

Kommentarer
Postat av: Ellen

Ja det är ju kul att dom blivit så framgångsrika när det gäller kläder. Synd bara att dom inte kan "nå ut" till sina fans. Dom som verkligen stödjer systrarna har nog inte ens råd att köpa en fjuttig liten strumpa från deras kollektion.

2009-02-27 @ 15:19:24
Postat av: nora

Vilken fin blogg du ahr! Besök gärna min "noraz.blogg.se" och lämmna gärna en kommentar ^^

2009-02-27 @ 19:16:40
URL: http://noraz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0