Mary-Kate på Belvedere IX PETA Protest Party



Här är Mary-Kate på Belvedere IX "Screw PETA" Launch Party. Det är en Mr. Belvedere och familjen Owen som protesterar mot djurrättsorganisationen PETA för deras oseriösa och kränkande arbete.
Tydligen ska MK ha sagt om sin päls: "I´m naked underneath this, and I´m lovin it. Shove that up your rat lovin tail pipe PITA". Översätt själva.
HAHA! Så bra att de går emot PETA nu! Så oseriöst som de arbetar mot kändisar som bär päls, är det helt rätt. Om ni har läst den här bloggen ett tag vet ni nog att PETA har haft protester utanför deras boksigneringar, klottrat på deras walk of fame, gjort Halloween masker på "Hairy-Kate och Trashley" mm. mm. Bara en sådan sak att de använder ord som "Fur Hags" säger väl rätt mycket om den organistionen. Bra sagt av MK:) Vad säger ni om det här?

Kommentarer
Postat av: Betty

haha fan va bra! Det gör hon verkligen rätt i. Nu får det vara slut på PETA's oseriösa framtoning. Dom måste skärpa sig!

2009-02-14 @ 19:27:47
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Evelina

vadå, har jag missat nåt? Härmed har verkligen MK's status sjunkit i mina ögon.. usch usch

2009-02-14 @ 22:38:27
URL: http://jessicasimpsonfan.blogg.se/
Postat av: gabriella

Men snälla nån, det här var ju ett extremt omoget överklass-beteende!

Det är djurs hud de har på sig!? Skulle aldrig komma på fråga att jag skulle kunna ha min hund på min kropp, spelar ingen roll om det är människa eller djur, alla liv räknas!

2009-02-15 @ 17:15:13
Postat av: Paris

Det är patetiskt av PETA att använda sig av sådana metoder som dom gör. Bara för att man använder päls är man inte dum i huvudet... tycker att det är bra att dom protesterar mot deras aktioner!

2009-02-16 @ 10:50:12
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Johanna

Gabriella: mm, aa, just det. är du vegetarian också eller? nästan alla säger att de är sååå emot pälsar och sen går de hem och klämmer i sig en bigmac. är inte det like fel då eller? go MK, fuck PETA! haha :)

2009-02-16 @ 22:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0