Annat: Ett år sedan..



Idag är det ett år sedan Heath Ledger dog.

Och idag blev han nominerad till en Oscar för bästa manliga biroll för sin roll som Jokern i Batman - The Dark Knight. Hoppas att han vinner den. Det är han så värd! Han var helt säkert en underbar människa på alla sätt och vis, och hans död var verkligen tragisk. Det är så sorgligt att jag inte finner några ord.

Rest in Peace, Heath Ledger <3

Kommentarer
Postat av: Lizzy

Ja tänk att det har gått ett helt år alltså... Jag kom ihåg så väl när jag läste om det första gången, så sorgligt:(

Men jättekul att han blivit Oscarsnominerad! Hoppas verkligen han vinner! Han förtjänar den äran. Sån otrolig rollprestation! Kommer hålla tummarna för honom:)

2009-01-22 @ 18:45:54
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Det är sorgligt!

2009-01-22 @ 22:24:02
Postat av: Johanna

Shit vad snabbt ett år har gått. Jag minns den 22 januari 2008 exakt. jag kom hem från skolan och min syster hoppade på mig och sa: gissa vem som har dött!?! Mitt allra första svar var: BRITNEY SPEARS?!? haha. jag var grymt ledsen när hon sa att det var Heath Ledger. man kan fortfarande inte få in i huvudet att han är död, det är ju inte precis superofta en kändis bara går och dör liksom. så jävla sorgligt. Men det är först nu efter hans död som jag liksom har uppskattat hans filmer. minns att jag kollade på "10 orsker att hata dig" flera gånger om.. haha :) rest in peace, heath.

2009-01-24 @ 23:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0