Ashleys flygresa i Star Magazine


Kommer ni ihåg när jag postade de här bilderna på Ashley från en flygresa? Bilderna plus en artikel finns nu i Star Magazine. I artikeln står det att den här Justin Ross Lee hamnade på platsen bredvid Ashley på ett plan från LA till NY den 7:e juni. Han ska ha drivit med henne och frågat om hennes arbete, och därefter kallat henne för Amy resten av resan. Han ska också ha tagit kort på henne utan att hon märkt det, och noterat allt hon gjorde.
Hon drack två glas champagne innan start och sedan drack hon "vodka rocks, and a splash of OJ", men hon åt ingenting under den 6 timmar långa resan.

>>
Tryck på bilden för att läsa artikeln.

Det är sjukt vad vissa gör för pengar alltså..

Kommentarer
Postat av: Anonym

undra om allt de där ens är sant, han har lagt en väldigt konstig vinkel på det hela, som om allt hon gjorde var konstigt och fel.



Hm

2009-07-02 @ 18:13:52
Postat av: Anonym

Vet du något ställe där man kan beställa/köpa direkt gamla tidningar, typ modetidningar, helst då sånna men Mm/ash på?

2009-07-02 @ 18:53:07
Postat av: Anonym

Mk skulle det stå där det stod Mm/Ash:D

2009-07-02 @ 18:54:35
Postat av: Anonym

tror inte ett dugg på de... först och främst håller inte Ashley på med filmer längre.. hon anses ändast vara designer nu och inte någon skådespelare! så det är helt fel och jag tror inte hon sa de.. isåfall skoja hon med honom.... men nää... de mesta är nog bullshit... han satt nog bredvid henne och så.. snacka kanske lite med henne.. men hela grejen verkar ju helt knas!

2009-07-02 @ 20:28:33
Postat av: Betty

Finns det verkligen dom som överhuvudtaget tror på det som Star magazine skriver egentligen?! Dom skriver så mkt BS att det nästan är skrattretande. Uppenbarligen så va han väl på samma flyg iallafall då han tog dom där bilderna på henne men resten får man nog ta med en nypa salt. Tycker det är han själv som framställs som rätt dum i den här artikeln. Men ja en del kan ju verkligen göra allt för pengar...

2009-07-02 @ 22:11:45
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Anonym

hon lyckas ju iaf se bra ut trots att hon sover på ett plan!! ash är verkligen fin!

2009-07-03 @ 15:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0