Vinn en t-shirt från Elizabeth & James!


Chicdowntown.com, en sida som bla säljer kläder från Elizabeth & James, har gjort ett samarbete med bloggen The Stiletto Effect, där man kan vinna en t-shirt från E&J.
Det bästa är att det är en internationell tävling, och man kan alltså vara med oavsett vilket land man bor i.
Tävlingen pågår till den 24 juli, och här kan ni läsa mer om hur man deltar:)

Kommentarer
Postat av: The Stiletto Effect

Hi :)

Thank you for telling about the giveaway :D

Don't forget to enter the contest too :)

Love

Su

2009-07-21 @ 18:14:44
URL: http://www.thestilettoeffect.com
Postat av: hindu times

Ja visst ska det bli spännande! :D Jag ska vara där i ett år och studera på Santa Monica College. Där ska jag läsa kurser om 12 units minst, hittills har man fått välja kurser om 6 units hemma över Internet och de jag valt hittills är filmkurser =) Resten väljer jag nog när jag kommer dit! Man får alltså välja från hela deras kursutbud då jag inte läser något specifikt program. Passar mig perfekt som inte vet exakt vad jag vill göra i framtiden. Men film är ett intresse =)



Vart jag ska bo har jag ingen aning om än. Det finns en massa ställen att hyra men det är bra rumskamrater jag vill hitta. Svenskar vill jag inte bo med troligen, så jag försöker hitta amerikaner, men det är inte så lätt att hitta amerikaner man tror har samma intressen och så. Vissa amerikaner är ju bara för skumma liksom ;P Så det är ett ganska jobbigt arbete... Men det löser sig nog. Troligen checkar jag in på ett hostel i början för att leta boende på plats =) Många som gör så och det ska inte vara något problem, det är ställen till uthyrning typ överallt!



Jag ska berätta mer om detaljer och så på bloggen nu framöver. Ska börja skriva mer i bloggen då jag på sista tiden varit lite laidback på den fronten... Hoppas du följer min blogg då! :D

2009-07-21 @ 21:10:08
URL: http://hindutimes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0