Justin om hur han påverkas av förhållandet med Ashley

Justin Bartha gjorde en kort intervju med Storbritanniens Metro, om hans nya film The Hangover. Han berättade om filmens publik, hur det var att jobba med National Trasure och hur han hanterar att leva i Hollywood.

Han fick en fråga om hur det är att ha en känd flickvän, och om det gör paparazzinas uppmärksamhet värre. Såhär svarade han:

"Det gör det värre. Men min flickvän är klippt i samma tyg. Hon råkar ha ett syskon som får mer uppmärksamhet än vad hon får, så hon får uppmärksamheten genom deras förbindelse. Men hon spelar inte heller med i det. Vi jobbar."

Vad tror ni om det här? Får Ashley uppmärksamhet av paparazzis bara för att hon är Mary-Kates syster?
Mary-Kate är ju större i Hollywood än Ashley just nu, men det är ju något som de själva valt. Ashley tröttnade på skådespeleriet, men hon är ju fortfarande känd. Visst, alla kommer ihåg systrarna från deras filmer och så, men Ashley är ju minst lika produktiv nu som tidigare. Hon har bara valt att rikta in sig på en branch där man kanske inte syns lika mycket i media, men det är ju vad hon tycker är roligast och trivs bäst med, och det är superbra tycker jag! Hon och Justin verkar passa bra ihop också. Han uppskattar inte heller paparazzis särskilt mycket, och han låter inte kändisskapet gå ut över privatlivet.

>>Här kan ni läsa hela intervjun med Justin!

Kommentarer
Postat av: A

Hm, spännande.



Ja man ser inte ashley lika mycket i media längre, skönt för henne dock



(tur att mk är min favvis då ;P)

2009-06-12 @ 18:20:38
Postat av: The Hills News

The Hills blogg!

2009-06-13 @ 00:57:49
URL: http://thehillsnews.blogg.se/
Postat av: Betty

Men då dom varit kända hela livet och dom flesta ändå vet vilka dom är så tror jag att oavsett om MK får mer uppmärksamhet eller inte så kommer dom fortsätta att fota Ashley. Hon syns ju fortfarande på offentliga sammanhang ibland och designar kläder. Och andra kläddesigners får ju också en del uppmärksamhet. Men sen har ju hon hållt en lägre profil det senaste året också och man kan ju undvika att gå till visa ställen för att få vara ifred mer, och det tror jag att Ashley gör mer än MK.

Men ja vem vet hur tidningarna och paparazzina tänker... Men nåt behov finns det ju till varför dom fortsätter fota Ashley iallafall. Dom båda är ju stilikoner och hyllade för sin stil så jag tror att intresset för paparazzibilder på både Ashley och MK alltid kommer att finnas där.

2009-06-13 @ 18:55:57
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Josie

I mina ögon är Mary-kate och Ashley precis lika kända. Visst är MK den som syns mest i media, och Ashley den som dragit sig undan lite, men som du säger så är det ju något hon valt själv. Och så länge hon känner sig nöjd med det valet så fine liksom :) Jag ser dem ändå som de mest kända tvillingparet i världen - together!

2009-06-15 @ 12:25:38
URL: http://thejosie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0