Mary-Kate ska medverka i ny film!

Igår bekräftades det att inspelningarna av indiefilmen Meskada ska börja den 8:e juni i Catskill, New York. Och listad bland medverkande? Mary-Kate Olsen!!

Meskada handlar om Noah Cordin, en småstadsdetektiv som försöker att lösa ett barnsligt mord som hände under ett inbrott. Staden samlas kring den avlidnes familj, men då utredningen avslöjar mer och mer hemligheter om staden och dess invånade, blir det allt mer oklart vilka offrena är.

Andra på listan över medverkande är Penn Badgley från Gossip Girl, Kellan Lutz som spelar Emmet Cullen i Twilight filmerna, Vincent D'Onofrio från Law & Order: Criminal Intent och Cynthia Nixon från Sex and the City.
Filmen produceras av Aliquot Films, och Meskada är deras andra projekt. Den första var Knucklehead.
Josh Sternfeld heter författaren och han kommer också regissera filmen. Josh är en relativt okänd författare och regissör, och hans mest kända verk är Winter Solstice från 2004.
De söker förresten arbetare (om någon intresserad bor i New York eller kommer ha möjlighet att vara där i sommar, hehe:P) som en Art Director eller några hår/smink assistenter mm. Se HÄR.

Vad roligt att få se Mary-Kate i en ny film igen! Den verkar spännande!:) Hon kör på samma typ av fimer igen. The Wackness var ju också lite indie:) Det verkar vara en lite annorlunda inspelning också, lite "lättsam" nästan om ni förstår:P Nytt produktionsbolag, relativt okänd regissör och arbetarna de sökte kunde de inte betala. Ja man måste ju börja någonstans. Ändå har de fått med en del kul skådespelare! Kul med många kända ansikten! Ska bli väldigt roligt att se vad det blir av det här. Hoppas det blir bra så att fler får upp ögonen för både skådespelarna, regissören och filmbolaget! Undrar vad MK har för roll?:)

Kommentarer
Postat av: Betty

spännande:) många kända skådisar med också, kul! jag gillar att hon väljer såna här indiefilmer, det passar henne, och har väl inget behov av att vara med i stora box offices filmer heller då hon är så pass känd och rik redan.

2009-05-31 @ 22:40:24
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0