Ashley lämnar LAX


Här lämnar Ashley LAX flygplats efter att ha varit i New York. De flyger väldigt mycket mellan LA och NY.. Men det skulle inte jag ha något emot att göra heller om jag hade bostäder på båda platserna ;) Fast det måste vara ganska jobbigt på ett sätt att flyga så mycket.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej, jag satt just och kollade igenom en massa gamla FRIDA-tidningar. I en av dem från 2005 så var det ett reportage där en av redaktionsmedlemmarna träffar en häxa, Rosie Björkman hette hon, och hon spådde även stjärnornas framtid. En av dem stjärnorna var systrarna Olsen och deras framtid såg ut så här enligt henne:



"Det finns en man som har mycket starkt inflytande över dem, antingen är det deras pappa eller manager. Året som kommer har de en hel del personliga problem att ta hand om, men båda kommer att komma in i projekt som de verkligen brinner för."



Coolt va? Det stämmer ju typ. Personliga problem är ju MK's drogproblem och att de bråkade en del förut. Och projekt är ju The Row och Elisabeth & James.



Iallafall, en kul grej som jag bara tänkte berätta om. Det stod även att Fadde och Lindas chanser att hålla ihop är mycket låga. Idag hatar de ju varandra! Haha. Right on, witch!

2008-10-24 @ 19:05:38
Postat av: Helen

Hej! Vet du om de flyger med privatflyg?

Och den där livvakten som alltid hänger med systrarna skulle det va kul att veta lite om!

GRYM BLOGG!

2008-10-24 @ 19:41:48
Postat av: Bea

Hon kändes tyvärr lite gammal här. Lite tråkig liksom.

2008-10-24 @ 21:51:27
Postat av: Bea

Oj jag råkade kommentera på fel ställe. Menade att hon såg gammal ut på galan ;P

2008-10-24 @ 21:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0