Mary-Kate festar för hårt?


National Enquirer rapporterar att Mary-Kate inte har någon kontroll över sitt drickande och festande. Tidningen menar att hon festade väldigt ofta under december månad, och de har hennes kväll på Teddy´s den 26:e december som bevis för att hon inte lagt sina festvanor åt sidan.
"Mary-Kate drack Vodka och Redbull," sa deras källa. "Hon rökte non-stop och dansade runt hennes bord, men hon snubblade lite när hon dansade. Hon såg ut att tycka det var roligt, men hon såg patetisk ut. Och hennes hår såg inte ut att ha blivit borstat eller tvättat på flera dagar!"
Källan fortsätter att berätta att MK var så full att hennes oversizade tröja ramlade av hennes axel, och hennes vänner försökt ta drinkarna ifrån henne. Tydligen är den här extrema fyllan en regelbundet återkommande händelse, då Mary-Kate alltid besöker Teddy´s när hon är i LA.

Såna här nyheter har vi fått ett antal gånger från National Enquirer och andra skvallertidningar.. Men visst, MK festar, fast jag tror inte alls att det är så överdrivet som tidningarna får det att framstå att vara.

Kommentarer
Postat av: Lizzy

Jag tror MK festar jäkligt mkt och hon blir säkert lätt påverkad av alkohol för att hon är så liten. Men whats the big deal egentligen?! Hur många gör inte det i hennes ålder. Dom måste ha väldigt lite att skriva om nu...

2009-01-21 @ 23:01:20
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Parre

Det känns lite som att de överdriver, tyckte inte hon såg hemsk ut på bilderna. :S

2009-01-21 @ 23:09:01
URL: http://piwa.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahahah först och främst tror jag inte det är sant över huvetaget :P det är en SKVALLER TIDNING... bara det säger ju allt.. och för de andra.... LÅT HENNE VARA.....!!! om det nu är sant så låt det vara de då... iså fall är de hennes problem och fan ingen annans..... hemska värld, seriöst...

2009-01-22 @ 08:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0