WWW: Kändisars klänningstrender


Här är sex olika klänningstrender hos kändisar som Who What Wear har skrivit om. Mary-Kate är med för klänningen hon hade HÄR.

"Schalfåll
Mary-Kate Olsen är alltid bland de första att bära de ledande klädtrenderna, så när hon valde en Oliver Theysken for Nina Ricci scarf-style klänning till en Chanel middag på Tribeca Film Festival, noterade vi det. Klänningsdesignen, hänvisar vi tillgivet till, då schalfållarna exprimenterar med proportioner, volym och genomskinligt material för att skapa en dramatisk och förtrollande look - som ett glamouröst Stevie Nicks inspirerat val! Oavsett om du dras till de vida kimonostils ärmarna eller de ojämna fållarna, finns det många sätt att bära den här typen av klänningar på. Vi rekommenderar Mara Hoffmans Kimono Mini Dress (385 dollar) för en kortare variant, eller prova Jill Stuarts Arlenis Dress (1047 dollar) för en längre look."

Gillar ni den här typen av klänningar som Mary-Kate hade?:)

Kommentarer
Postat av: Betty

Ja den var fin! Den passar henne. Men mina favoriter är nog Pucci klänningen på översta raden till höger och Balmain klänningen längst till vänster:)

2009-05-29 @ 20:02:13
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0