Dagens Ashley look


Ashley och Justin ute i Beverly Hills


I fredags, alltså samma dag som Ashley besökte Neil Gorge (se inlägget under), var Ashley och Justin ute i Beverly Hills. De köpte mat ser det ut som :)

Ashley lämnar Neil George Salon med Justin


I fredags besökte Ashley Neil George Salon i Los Angeles där hon fick håret fixat. Pojkvännen Justin Bartha följde med henne :)

Dagens Mary-Kate look


>>Jag kanske hinner uppdatera mer lite senare.. :)

Tips: When in Rome


I eftermiddag klockan tjugo över 3 visas Mary-Kate och Ashleys film When in Rome på 5:an! :) Jag skulle gärna se den, men är tyvärr inte hemma då..
Om ni inte gör något annat kan ni ju titta på den :)

Annat: Dagens låt


Katy Perry - I Kissed a girl

De flesta av er har säkert redan hört den här tusen gånger, men jag har inte förens nu kunnat bestämma mig för om jag gillar den eller inte.. Och jag tror faktist att jag gillar den;)

>>Jag är inte helt säker på att jag kommer hinna blogga imorgon, men jag ska försöka! :)

Black Magic


Jag hittade det här på Mary-Kate och Ashleys hemsida. Det är 8 svarta plagg/accessoarer, bland annat från Elizabeth & James. Lite inspiration kanske?:) Jag kan absolut se Ashley i allt det här :)

1. Fullum Elasic Canvas Sculpted Leather Belt, $150 intermixonline.com

2. Cathrine Rapetti "Elizabeth" Envelope Clutch, $189 bluefly.com

3. Elizabeth & James Josephine Dress, $225 Bloomingdales

4. Elizabeth & James Eliot Pant, $198 shopbop.com

5. Triumphh $110 Steve Madden

6. Leather Boyfriend Watch, $38 urbanoutfitters.com

7. LaROK Level 2 Miniskirt, $198 shopbop.com

8. Long Slub Layering Cardigan, $58 Lucky

Intervju med Mary-Kate x2


Idag har The Wackness premiär i England och Irland, och i samband med det har Mary-Kate pratat med tre olika tidningar. Först movies.ie som jag översatte HÄR och nu PopSugar och webbtidningen Mirror.
I intervjun med PopSugar, som du kan läsa HÄR, pratade hon bara om The Wackness, men i Mirror´s artikel står det även lite annat. Läs den HÄR.

Jag tycker det är ganska konstigt att Mary-Kate har fått så stor uppmärksamhet nu för att hon är med i The Wackness. Självklart är det roligt, men lite konstigt med tanke på hur lite hon egentligen är med i filmen..

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kates Balenciaga väska


Väskan som Mary-Kate hade häromdagen är en Balenciaga 'Day' Bag. Den kostar 1064 dollar och finns att köpa HÄR.
Den är snygg tycker jag! :) Snyggt med några små fransar sådär.

Mary-Kate går till sin bil i Hollywood


Igår var Mary-Kate ute i Hollywood, och hon blev fotograferad när hon gick till sin bil. Hon såg snygg ut i en rutig skjorta (as usual ;)) och ett par jeansshorts. Skorna, som hon också hade HÄR, tycker jag inte är speciellt snygga dock..

Dagens Ashley look


Det är tyvärr inte någon bra bild, men det är en snygg outfit! :)

Mary-Kates intervju med Movies.ie

Översättningen kom inte riktigt den dagen jag skrev att den skulle komma, men här är den i alla fall :) Det var en ganska bra intervju. Länka gärna till mig om ni använder intervjun! :)

Inte många 21-åringar är ägare av mångmiljons affärer med sina namn på allting från parfymer till tidningar och mobiltelefoner. Och är ändå inte nöjd med sitt affärsimperium värt miljoner, tvillingen har också börjat utveckla seriöst skådespeleri.
Mary-Kate, som tillsammans med sin syster har varit på tv-skärmen sedan hon var 9 månader gammal, tog sitt första steg mot en självständig karriär med rollen som Tara i tv-serien Weeds. Nu går den unga damen över till den stora bio duken med att spela Union i The Wackness.

F: Berätta om The Wackness. -Har du inte en kysscen med Sir Ben Kingsley?
S:
The Wackness är en komedi som utspelar sig i New York 1994. Jag spelar en tjej som heter Union. Hon är en individualist som börjar använda droger. Och ja - det är en scen med Sir Ben, men du får titta på filmen om du vill veta mer!

F: Var det konstigt att kyssa någon som är 42 år äldre än du?
S:
Det är en del av att vara skådespelerska. men jag hade sån respekt för Ben så jag var mer nervös för att spela mot honom än för kyssen.

F: Din karaktär i Weeds, Tara Lindman, gick också på droger. Vad fick dig att ta den rollen?
S:
Det är en så bra show; den är välskriven och personerna har sån talang! Karaktären var rolig - hon är lite konstig och det var kul att spela henne. Jag är så glad att jag får vara med i serien! 

F: Är det jobbigt att bli fotograferad hela tiden? 
S: Jag går vanligtvis inte till platser där jag vet att jag kommer att bli fotograferad eller förföljd. Oftast går jag till Starbucks - det är de ända gångerna jag blir fotograferad. Eller när jag går till kontoret. Tidningarna skriver alltid "shoppas på Maxfields", när jag egentligen går till jobbet. Det är nästan bara då jag lämnar huset eller går ut ur min bil då jag ska någpnstans.

F: Är det någonting du skulle vilja göra - men som du inte kan pågrund av all uppmärksamhet du skapar?
S: Jag skulle älska att kunna simma i havet i Malibu. Men det är som att fråga efter en bikinibild. Det är en inbjudan till någonting jag inte vill ska ske. Jag vill inte hamna på listor över smala, feta, hälsosamma eller icke ätande personer.

F: Blir du arg när de följer efter dig för att få en bild?
S:
Jag har varit i rampljuset i hela mitt liv. Folk känner igen mig från Full House, de känner igen mig som modeikon, de känner igen mig som "en av olsen tvillingarna". Hela min barndom är Full House och många minnen är inspelade. Om man växer upp i tv och med media är det lättare att hantera det. Jag blev aldrig inkastad i processen vilket jag kan tänka mig måste vara väldigt svårt.

F: Blandar folk ihop dig och Ashley mycket?
S:
inte så mycket, nej. Men ibland om jag är ute säger jag att jag är Ashley, eller om jag ska boka ett bord använder jag hennes namn istället för mitt! det gör jag faktist oftast.

F: Blir du ofta igenkänd på gatorna av fans?
S:
Då och då kommer de fram, men ibland säger jättekonstiga saker ibland. Häromdagen frågade en om han fick göra tomatsoppa till mig! Och vet du? Jag blev lite förvånad, men jag tittade på honom och sa "Jag älskar tomatsoppa".

F: Vart går dina gränser? Vad skulle du aldrig kunna göra?
S:
Jag kommer aldrig att vara på framsidan av Maxim - aldrig! Jag gör bara vad jag känner mig säker med.

F: Vad tror du att du gör om tio år - när du är i 30-årsåldern?
S:
30-årsåldern.. Är det bröllops tider? Jag vet inte; jobbar och är framgångsrik. Jag och min syster har några saker som vi jobbar på.

F: Skapade du och din syster avsiktligt ett affärsimperium?
S:
Vi var så unga när det först började och det har bara växt när folk ville köpa våra saker. Folk köpte produkterna och vi gjorde dem tillgängliga. Du vet inte riktigt att det händer.

Graphic T-Shirts


Mary-Kate finns, som ni ser, med på det här kollaget som WhoWhatWear har satt ihop. Det är trenden t-shirtar med tryck som många kändisar har hakat på. Rockbands tröjor är det ju många som har, så det verkar vara en hit ;)
Vad tycker ni om t-shirtar med tryck?

Peaches Geldof följer råd från Ashley?


Den brittiska mode ikonen Peaches Geldof ska flytta över Atlanten till glamourösa USA, tack vara Ashley.
Enligt New York Post nämde Ashley av en slump att hon borde flytta till New York när de träffades på en fest, och hon har följt rådet! Peaches jobbar på Nylon och studerar engelska och jouralistik på NYU´s Gallatin school. Samma skola som både Ashley och Mary-Kate gick på när de pluggade på NYU.

Jag vet inte om jag tror att det bara var Ashleys råd som fick Peaches att bestämma sig för att flytta till New York, men det kanske var en anledning? :)

Ashley Vogue photoshoot


I samband med artikeln om The Row i septembernummret av Vogue, gjorde Ashley en photoshoot. Bilderna är supersnygga! Väldigt enkla men Ashley ser jättebra ut :) Tyvärr gör ju inte Ashley så mycket photoshoots längre.. Men när hon gör det blir det alltid så snyggt!
Älskar skorna!:)

Dagens Mary-Kate look


Ashley i Asos Magazine September 2008


Ashley är med i septembernummret av Asos Magazine! :) Det står om hennes stil och lite hur man kan fixa liknande outfits. Bilden på omslaget och den på bilen kommer ju ifrån photoshooten hon gjorde med Marie Claire för ungefär ett år sedan. Älskar de bilderna! :)
Tryck bara på bilderna för att kunna läsa.

>>Det gick visst inte att läsa, så jag har laddat upp bilderna i stora format nu: Bild 1, bild 3, bild 4 och bild 5 :)

Mary-Kate lämnar konsert i LA


Nu är Mary-Kate tillbara i Los Angeles igen, för igår kväll var hon på Radiohead´s konsert på The Hollywood Bowl. På bilderna lämnar hon alltså konserten :)
Mary-Kate gillar verkligen stora rutiga skjortor! Men jag tycker det är jättesnyggt! Ni också? :)

Dagens Ashley look


>>Jag bytte ut bilderna i det HÄR inlägget mot nya som inte var märkta. Det är några fler också :)

Song of the Week


Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate intervjuad av Movies.ie


I samband med premiären av The Wackness i Irland (den 29 augusti), intervjuade Movies.ie Mary-Kate. De frågade bland annat om hur det var att spela in filmen, att jobba med Ben Kingsley, den kända kysscenen med honom och att ständigt vara förföljd av paparazzis.
När Mary-Kate fick frågan vad hon inte skulle kunna göra för sin karriär, svarade hon: "Jag kommer aldrig att vara på framsidan av Maxim Magazine. Jag gör bara det jag känner mig trygg med."
Det var bra sagt tycker jag! :) Läs hela intervjun HÄR. Jag tänker översätta den imorgon om någon vill, den var inte så lång :)

Mary-Kate och Nate Lowman lunchar på Barbuto


I lördags åt Mary-Kate och Nate Lowman lunch på Barbuto i New York, där de för första gången öppet kysste varandra! :D Jag är så glad för Mary-Kate! Hoppas att Nate är en bra kille bara. Hon ser ju väldigt glad ut på bilderna :)

>>Jag bytte ut bilderna till nya utan taggar :) Några fler också!

Ashley i Vogue


Ashley är med på en sida i septembernummret av Vogue, där de har skrivit om The Row. Bland annat står det att det är Ashley som designar The Row. Det var ju ett tag sedan nu man hörde något om The Row, men det kanske har "kommit igång" igen nu. Och så verkar det som att det bara är Ash som driver linjen numera då :) Hoppas att det kommer lite mer nytt om The Row nu i höst!
Se bilden större HÄR för att kunna läsa.

Annat: Arn - Riket vid vägens slut


Igår kväll var jag och såg den andra Arn filmen på bio, så jag tänkte skriva lite om den :)
Jag tyckte att den första Arn filmen var jättebra. Oftast blir ju inte de uppföljande filmerna lika bra som den första, så därför hade jag inte speciellt höga förväntningar på den här. Men jag blev faktist positivt överraskad!
Det blir nog svårt att berätta vad den handlade om utan att avslöja för mycket, men Arn får i alla fall åka hem efter att ha gjort klart sin tjänstgöring i det Heliga Landet.. Jag tyckte att det var spännande filmen igenom, med tanke på att jag trodde att den skulle vara mycket sämre än vad den var. Båda filmerna är vackert inspelade, och det är duktiga skådespelare. Det är nog en fördel att ha sett den första filmen innan man ser den här, eftersom att det kan vara lite svårt att förstå allt annars.
Om ni gillade den första filmen tycker jag absolut att ni ska se den här! Den var minst lika bra! :)

Mary-Kates Harper´s Bazaar coversMary-Kate har prytt omslaget av tidningen Harper´s Bazaar två gånger. Första gången var i den australienska versionen år 2006, och den andra i den ameriakanska förra hösten. Vilket omslag tycker ni är snyggast? :)
Själv gillar jag det andra bäst :)

Dagens Ashley look


Jerry O´Connell planerar döpa sina barn efter Mary-Kate och Ashley?


Jerry O´Connell och frun Bebecca Romjin från Ugly Betty väntar tvlillingar. Tidigare i veckan pratade de med Entertainment Tonight om vad de planerar att döpa barnen till. "Vi skämtade om att döpa dem till Mary-Kate och Ashley," sa Jerry och skrattade. "Jag skojar inte. Jag tänkte verkligen på det."
De överväger också att döpa dem till Hansel och Gretel om det blir en pojke och en flicka.

Jag tror faktist inte att de kommer att döpa tvlillingarna till Mary-Kate och Ashley, men det är lite kul att det finna några kändisar som skämtar lite om det här med namn på bebisar i Hollywood ;)

Dagens Mary-Kate look


I Mary-Kates sminkväska


Då var det dags att se vad Mary-Kate använder för smink till vardags :) Ashleys sminkväska kan ni se HÄR.

*Tweezerman Spa Slant Pincett, $20 CVS. "Den garanterar perfekta ögonbryn. Jag tar med den vart jag än reser."

*mary-kateandashley Bare Effect Blush, $4 Wal-Mart. "Applicera det här lösa pudret enkelt i runda cirklar över dina kinder för en naturlig, rosig färg."

*Chanel Powder Brush, $52 Saks Fifth Avenue. "Den här borsten är perfekt att lägga bronzer med för att ge din hud en slät solkysst färg."

*Cle de Peau Beaute Correcteur Visage Concealer, $68. "Tyvärr har vi alla dagar då vi behöver täcka irriterande fläckar. Jag åker aldrig hemifrån utan den här concealern."

*Shu Uemura Eyelash Curler, $19 Sephora.com. "Den får mina fransar att se så bra ut som möjligt."

*NARS Eye Shadow i färgen Sophia, $22 sephora.com . "Ger mina ögon en diskret färg med en antydan till shimmer."

*Dior Homme Cologne, $50 sephora.com. "Jag älskar hur de diskreta aningarna av lavendel, bärnsten och läder blandas med en maskulin iris som ger en pudrig doft.

*Yves Saint Laurent Everlong Mascara, $27,50 Barneys New York. "Den här mascaran får mina ögonfransar att se långa och täta ut."

*C.O. Bigelow Lip Formula SPF 15 #1053, $7,50 bigelowchemists.com. "Skyddar mina läppar med SPF och har en söt mandel smak."

*Allt förvarar hon i en Stuart Weitzman Flek Bownight clutch, $325 bluefly.com. "Även om det inte är en gul Dior, är den här nitade läder clutchen rymlig och funktionell."

Ashley besöker Starbucks


I förrgår var Ashley ute i New York tillsammans med en kompis för att köpa något att dricka på Starbucks. Ashley såg snygg ut, men det måste varit varmt med den kappan?

Dagens Ashley look


Sweet 16


Har ni läst någon av Sweet 16 böckerna, och vad tyckte ni i så fall om dem? :)
Jag har läst några. Men tycker nog att de är anpassade till lite yngre personer. De är lite förutsägbara och så..

Nicole upprörd över att Joel och MK umgicks?


Enligt Life & Style är Nicole upprörd över att Mary-Kate och Joel umgicks förra helgen efter att Good Charlotte haft en spelning i New York. "Efter konserten så bjöd Joel in henne för att visa turné bussen" menar deras källa. "Han visade henne några bilder på Harlow. Joel är inte sådan som ljuger eller döljer saker, så dagen efter berättade han det för Nicole på telefon." 
"Men Nicole flippade ut."  fortsätter källan. "Joel trodde att hon respekterade att han försökte vara ärlig - han och MK är ju trots allt bara vänner - men Nicole blev sårad och arg. Han orkade inte bråka om det, så han la på. Efter det så fortsatte hon att smsa honom."

Och enligt samma källa har tydligen Joel och Mary-Kate flörtat med varandra tidigare. Under middagen som hon ordnade för några månader sedan, var hon väldigt lekfull med Joel. Även om det bara var en rolig grej för honom, verkade det inte så för MK. Hon var lite seriösare. "Nicole blev irriterad och ville lämna partyt. Efteråt varnade hon Joel att han skulle hålla sig ifrån MK."
 
Jag tror inte alls på det här. Det är ju inte precis oväntat att en artikel som denna dyker upp.. Som jag har förstått det är ju både Nicole och Joel bra vänner med Mary-Kate, så varför skulle Nicole vara upprörd över att Joel umgås med MK?

>>Jag är ledsen att det är dåligt med uppdateringar just nu, men mitt Internet har varit så segt de senaste dagarna! Det tar jättelång tid, och den tiden har inte riktigt jag.. Ska försöka så gått det går och hoppas att det fixar sig snart ;)

Ashley ute med Justin


People Magazine såg Ashley tillsammans med Justin Bartha på Dos Caminos i Soho. De satt på samma sida av sitt bord och tittade på OS. Ashley drack margaritas och paret såg mycket glada ut.

Skulle vara roligt att se lite bilder på dem tillsammans igen! :)


Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate och Ashelys första hus


Det första huset Mary-Kate och Ashley köpte själva, var det här. Det ligger i Bel Air som är en stadsdel i Los Angeles. Huset är byggt i 70-tals stil och har fyra sovrum och fem badrum. Det finns också pool och ett spa. Mary-Kate och Ashley köpte huset för 3,7 miljoner dollar och det är hela 4000 kvadrat meter. (Amerikanska då.. Någon som vet hur mycket det är i svenska? För jag antar att det är olika system, och jag har ingen koll på det,hehe.)
Även om det här inte är något hemma hos repotage, så är det ju kul att se sånna här bilder :) Dock vet jag inte om MK och Ash har kvar det här huset idag.. Men jag tror faktist inte det eftersom att de har egna lägenheter och så har ju Ashley ett hus i Hancock Park om jag inte minns mig fel. Ska försöka ta reda på det där lite mer:)


Dagens Ashley look


Mary-Kate shoppar på Manhattan


Igår var Mary-Kate ute och shoppade på Manhattan. Hon såg snygg ut här! :) Gillar hatten och skorna är riktigt snygga tycker jag!

>>Nu har jag börjat skolan igen, så inläggen kommer numera på eftermiddagarna/kvällarna.

>>Jag la in en till bild i det HÄR inlägget :)

Bilder från GQ Magazine


Här är två härliga bilder på Mary-Kate och Ashley från en photoshoot de gjorde med GQ Magazine :)

Song of the week


Mary-Kate äter middag med Nate Lowman


I helgen har Mary-Kate umgåtts med Nate Lowman, som det tidigare i år ryktats att hon är tillsammans med. De åt middag på III Bucco Restaurant på Manhattan, och det är han som går till vänster om Mary-Kate HÄR. Nate är 28 år och har tagit examen på NYU där han pluggade konst. Hans arbete visades på en utställning på New Museum i våras.
Vad roligt att få se bilder på dem tillsammans! Jag visste inte att det var Nate Lowman hon var med på bilderna jag länkade till ovan. Jag trodde faktist inte på ryktena om att de var tillsammans, men det blir ju troligare när det publiceras bilder på dem:) Kanske är Mary-Kate och Nate mer än vänner! Vad tror ni? :)

>>Nu har jag bytt bilderna till nya som inte är märkta :)

Dagens Mary-Kate look


Annat: Dagens låt


Rihanna - Disturbia

>>Jag la in lite fler bilder i det HÄR inlägget :)

Mary-Kate lämnar sin lägenhet i New York


Hittade en till bild och det var inte från samma dag som jag skrev tidigare, utan de här är tagna i torsdags då Mary-Kate lämnade sin lägenhet i New York.

Mary-Kates väska


Väskan som Mary-Kate hade igår när hon var ute i New York är en Chloe Paraty Shoulder Bag och den kostar 1195 dollar. Den har dock inte släppts än, så man får förbeställa den. Det kan man göra HÄR om någon skulle vara intresserad. Mary-Kate har den i svart som ni ser men jag hittade tyvär ingen bild på den svarta. Färgerna som finns är svart, grön och brun. Du kan se bilden i större format HÄR.
Jättesnygg tycker jag! Men tyvärr alldeles för dyr..

Dagens Ashley look


Mary-Kate ute i New York med kompisar


Igår var Mary-Kate ute med några kompisar i East Village i New York. De var på Starbucks och köpte kaffe och gick sedan till en Second Hand affär.
Mary-Kate såg snygg ut! :) Väskan var jättesnygg!

>>Jag la in en till bild.

Bob Saget pratar om Mary-Kate och Ashley

Huffington Post intervjuade nyligen Bob Saget, som spelade tillsammans med Mary-Kate och Ashley i Full House, om hans kommande show på Comedy Central och relationen med Mary-Kate och Ashley. Till tidningen sa han att han är trött på att hela tiden bli frågad om MK och Ash, att han alltid värderade deras åsikter och behandlade dem som vuxna.
Hela intervjun kan du läsa HÄR. Det var ganska kul att läsa vad han hade att säga om Mary-Kate och Ashley :)

I Ashleys sminkväska


Mary-Kate och Ashleys hemsida har Ashley tagit fram vilket smink hon använder dagligen. Hon har också lämnat en kommentar om varje produkt.

*Cle de Peau Beaute Correcteur Visage Concealer, $68 paullabreeque.com. "En liten dutt räcker för att täcka mörka ringar eller andra brister du vill gömma."

*mary-kateandashley Eye Glam, $3 Wal Mart. "När jag vill piffa upp mig för en utekväll, använder jag Eye Glam Luxurious. Det ger ett diskret shimmer.

*NARS Bronzing Powder i färgen Laguna, $29 sephora.com. "Ger mig en naturlig, solkysst färg året om."

*By Terry Baume de Rose Lip Balm, $55 Barneys New York. "Jag älskar konsistensen och doften av rosor. Ibland lägger jag det över mary-kateandashley X 2 Lip Gloss Natural!"

*Shu Uemura Eye Brow Brush, $10 Sephora.com. "Håller mina ögonbryn i form hela dagen."

*Purell Instant Hand Sanitizer, $2 CVS. "Det här är något man måste ha! Jag använder Purell minst tre gånger om dagen."

*Shu Uemura EyelashCurler, $19 Sephora.com. "Helt klart den bästa ögonfransböjaren som finns."

*Yves Saint Laurent Mascara Volume Infini Curl, $27,50 Saks Fifth Avenue. "Den här mascaran får mina ögonfransar att se långa och täta ut."

*M.A.C. Eye Khol i färgen Teddy, $14,50 maccosmetics.com. "Den här kajalen blir alltid jämn och slät."

*Och sist men inte minst förvarar hon allt i en Vintage Gucci Clutch, $180.

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate style: Skjorta knuten runt höften


Vad tycker ni om att knyta en skjorta runt höften som Mary-Kate har gjort några gånger? :) Skulle ni kunna göra det själva?
Se bilden större HÄR.

>>Hinner inte uppdatera mer idag tyvär, hörs imorgon :)

Dagens Ashley look


Mary-Kate spenderar för mycket pengar


Den här veckan skriver US Weekly om Mary-Kates shoppingvanor. Enligt tidningen bränner Mary-Kate upp sina pengar. Tydligen spenderar hon så mycket så att hennes vänner är oroliga för hennes framtid. De uppmanar henne att söka ekonomisk hjälp och skära ner på saker som resor, smycken, kläder och speciell säkerhet.

Visst, Mary-Kate kanske spenderar en hel del pengar, det är inget att förneka, men att det skulle vara oroande för hennes framtid tror jag inte. MK är säkert fortfarande jätteledsen över att Heath Ledger dog och det kan ju vara en anledning till att hon shoppar mycket. Det kanske får henne att tänka på annat liksom..
Jag tycker så synd om alla som stod Heath nära. Hans död var verkligen tragisk. För några dagar sedan när jag hade sett Casanova igen blev jag jätteledsen över att han var död. Borta. Som om jag saknade honom så otroligt mycket även fast jag aldrig kände honom. Det är konstigt, men det är liksom nu det har slagit mig att han verkligen är död. Sjävklart har jag varit deppad över att han dog men inte såhär som nu.. Underbara Heath. Han verkade vara en så fin person. Varför skulle han dö?

Mary-Kate och Ashleys skolbilderNär man slutar High School i Amerika får man tydligen en Year Book med bilder från skoltiden, på kompisar osv vad jag har förstått. Här är skolfotona på Mary-Kate och Ashley från High School åren som då är tagna ifrån deras Year Books:)
De första bilderna är längst ner och de senast tagna bilderna är de stora ovan, men det tror jag att ni ser :) Tycker det är så roligt att se hur de förändrades!Mary-Kates Facebook


Enligt ett antal skvallersidor har Mary-Kate ett konto på Facebook med namnet Katie Olsen. Efter att hon inte gjorde sitt konto privat, kunde alla i New York nätverket se fest bilder på Mary-Kate tillsammans med Nicole Richie, Joel Madden, Samantha Ronson och Ashley.

Jag tror att det här bara är ett rykte. Varför skulle Mary-Kate, som vill vara ganska privat, lägga ut festbilder på Facebook? Vad tror ni? Jag har inte Facebook, men har någon av er varit vän med en Katie Olsen?

Ashley äter middag med Justin


Page Six såg Ashley och Justin Bartha äta middag tillsammans på Serafina i New York tidigare i veckan. De var väldigt kära, menar deras källa. "Hon var på honom hela tiden. En annan tjejkompis till henne var också där. Ashley var väldigt trevlig mot alla, men verkade mer upptagen av sin pojkvän än någonting annat."
Ashley drack två Bloody Marys och åt spagetti på terassen.

Roligt att höra att Ashley har det trevligt och att hon verkar väldigt kär i Justin :) Hoppas att vi får se lite bilder på dem tillsammans snart!


Dagens Mary-Kate look


Annat: Bloggen 1 år!


Idag är det 1 år sedan jag startade den här bloggen om Mary-Kate och Ashley! :) Jag tycker att det är jätteroligt, och planerar inte att sluta än på ett tag ;)
Om ni har tips eller synpunkter eller så är det bara att maila! olsentwinsblogg@hotmail.com är adressen :)

>>Trodde att det var den 14:e jag började, men det var visst den 12:e när jag tittade förut hehe.. Men men, jag gjorde bara 3 inlägg de två första dagarna ;)

Bilder på Ashley från NylonÄlskar de här bilderna på Ashley från Nylon Magazine! Så snygga! :)

Mary-Kate umgås med Joel Madden i NYIgår kväll var Mary-Kate ute i New York City tillsammans med några vänner. En av dem var Joel Madden. En källa såg dem röka och ha trevligt och Joel visade också Mary-Kate turnébussen. Nicole Richie och Harlow var inte där, utan är troligtvis i LA.
Mary-Kate har ju varit kompis med Nicole länge, så jag tycker inte att det är något konstigt att MK umgås med Joel. Alla tidningar, som säkert kommer att skriva något annat, är ju bara att ignorera.

>>Jag la in lite fler bilder :)

Det läser Ashley


Boken som Ashley bar på när hon var ute i New York för inte alls länge sedan, var The Stamp of Fantasy. Såhär beskrivs boken: "I början av 1900-talet, långt före den illustrerade tryckningens triumfatoriska marsch, var fotografier i form av vykort något som bara skapade vrede. Den här delen presenterar den enastående uppfinningsförmågan av vykorts produktion som förenar inslag av populär kultur med fotografiska bilder.." Resten av beskrivningen kan du läsa HÄR, där du även kan beställa boken. HÄR kan du också beställa den.

Tänkte att det kanske kunde vara kul att veta lite vad Ashley intresserar sig av :)

Dagens Ashley look


Mary-Kate på framsidan av National Enquirer


Mary-Kate är på framsidan av det nya nummret av skvallertidningen National Enquirer. De menar att Mary-Kates livvakt har berättat allt om hennes festande och vad hon inte bärättar för poliserna angående Heath´s död mm. Ja, ni ser ju själva på bilden. Det blir så konstigt när man ska översätta rubriker och så.. ;) Har inte hittat artikeln än, men jag postar den här sen såklart.
Tror inte att det här är någon avslöjande sanning precis. National Enquirer skriver ju en hel del skit.  

Annat: Dagens låt


Coldplay - Clocks

>>La in tre bilder till i det HÄR inlägget :)

Mary-Kate i V Magazine (+ 1 bild)


Hittade en till bild från photoshooten Mary-Kate gjorde med V Magazine. Tidigare var det bara en bild och en liten artikel, se HÄR.
Gillar bilderna :)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate och Ashley har fördelsedagspicknick i NYC


I helgen ordnade Mary-Kate och Ashley en picknick för en kompis som fyllde år. De var några vänner och höll till i en park i New York.
Vad mysigt! Kul att se Mary-Kate och Ashley tillsammans, det händer inte alltför ofta längre tyvärr. Hoppas att de hade trevligt! :)

Song of the Week


Dagens Ashley look


Mary-Kate på LAX flygplats


I fredags togs de här bilderna då Mary-Kate anlände till LAX flygplats. Hennes glasögon kommer från Marni och väskan från Fendi.
Det ser ut som att hon lyssnar på en svart iPod Classic. En likadan kan du beställa HÄR.

Annat: Rachel Bilsons hund
Här är några bilder på Rachel Bilson tillsammans med sin hund Thurmen Murmen. Häftigt namn tycker jag! Väldigt annorlunda och roligt :) Rachel skaffade honom (för det är väl en han?) tillsammans med sin dåvarande pojkvän Adam Brody våren 2006. Nu antar jag att det bara är Rachel som har Thurmen. De hämtade honom på ett rescue center, så de vet inte riktigt vad det är för ras men troligtvis är det en blandras.
Så söt tycker jag! :)

Ashleys Fendi väskaAshleys otroligt snygga väska på dessa bilder kommer ifrån Fendi och det är en Vintage Lether Tote. Den kostar 1630 dollar och du kan beställa den HÄR. Väskan är i vanligt skinn, men Ashley har i krokodilskinn. Om man vill ha det får man specialbeställa en i någon av Fendis butiker. Kan tänka mig att den blir lite dyrare, hehe ;)
Den sista bilden kan du se i större format HÄR.

Tycker den här väskan är sjukt snygg! Ashleys i krokodilskinn är snyggast. Synd bara att man inte riktigt har råd med en..

Mary-Kate på en fest på Chateau Marmont


Hittade den här bilden på Mary-Kate från en fest på restaurangen Chateau Marmont anordnad av Paul Wilmot.
Hoppas att det kommer fler bilder från det här! :)

>>La in tre bilder till :)

Dagens Mary-Kate look


Elizabeth & James Fall 2008 på Intermix

Nu finns Elizabeth & James Fall 2008 kollektionen på Intermix. Tryck HÄR för att kolla in det :)

Agusti Hip Pick´s


Roligt att de har Hip Pick´s igen! Det var ju ingenting förra månaden..

Summer Olympic Sport
MK: Ridning
Ash: 200 meter i friidrott

Semesterplats
MK: Vart som helst där inte paparazzis kan hitta mig
Ash: Grekland

Ett måste att läsa den här månaden
MK:
V Magazine
Ash: Franska Vogue och Purple

Accessoar just nu
MK:
Proenza Schouler glasögon
Ash: Gladiator skor

Kan inte vänta på
MK:
Nästa månads lansering av Robert Lee Morris for Elizabeth & James
Ash: Våran nya chica smyckeslinje som du kan ha varje dag

Dagens Ashley look


Hej på er!
Jag har varit iväg sedan igår vid lunch med en kompis och vi är nu hemma hos mig. Jag har tittat på kommentarerna som kommit under tiden och det är någon som har lämnat ett antal kommentarer och uppgett sig vara mig. Tycker det är jättetråkigt. Den här personen har svarat på en del kommentarer, så jag vill bara att ni ska veta att det inte var jag om ni har läst något konstigt. Har hon kommentarat något på eran blogg? Ska också ta bort de kommentarerna. Men jag skulle vilja att du som uppger dig vara mig, slutar med det. Jag vet att du: Ella och "Hedvig", är samma person, kan se det på IP nummret.
Jag bloggar igen imorgon, har inte riktigt tid nu.. och ni som mailat mig: Jag lovar att svara imorgon :)

Mary-Kate style: Stella Mc Cartney Wedges


De sjukt coola skorna Mary-Kate har på den här bilden är ett par Stella McCartney Wedges. Har inte hittat någon sida där man kan köpa dem, men jag lägger in det här om jag hittar det:)
Se en större bild HÄR.

Mary-Kate och Ashley på Bonnaroo festivalen (juni)


Jag hittade de här bilderna från när Mary-Kate och Ashley firade sin födelsedag den 13 juni på Bonnaroo festivalen i Tennessee.

Dagens Mary-Kate look


Ashley ute i New York


I onsdags var Ashley ute i New York där hon köpte kaffe på Joe. Det är så kul att få se lite bilder på henne nu igen :)

Det sista i Heath Ledger utredningen - nu läggs den ner

När jag var borta skrevs det en hel del om utredningen av Heath Ledger´s död. Jag har sammanställt allt detta nu och inlägget blev ganska långt.

Enligt New York Post är utredarna som jobbar med Heath Ledger´s död fortfarande intensiva med att prata med Mary-Kate om de mystiska samtalen från massösen, trots att hon vägrar att göra det om inte åklagaren ger henne straffbefrielse. I artikeln låter det inte som att Mary-Kate är i trubbel - myndigheterna vill bara ha en så fullständig bild av Heath´s drog vanor och kvällen han dog som möjligt. Inget annat potentiellt vittne har vägrat prata med utredarna, och de har pratat med alla från ambulanspersonal och doktorer till Michelle Williams till massösen och hembiträdet. Mary-Kate´s advokat vill inte kommentera anledningen till Mary-Kate´s vägran, utan sa: "Vi kommer inte att kommentera hurvida det är en kriminalutredning".

Efter detta talade ändå Mary-Kate´s advokat Michael C. Miller ut om Mary-Kate´s efterfrågan om straffbefrielse från Heath Ledger´s död och hela dess utredning. "Trots tidningarnas spekulationer, hade inte Mary-Kate någonting att göra med drogerna som hittades i Heath´s hem. Inte heller hans kropp och hon vet inte vart han fick tag på drogerna," sa han till People. "Angående regeringens utredning på Ms. Olsen´s fråga, har vi gett regeringen relevant information som inkluderar fakta om events runt Mr. Ledger´s död och det faktum att Ms. Olsen inte vet vem langaren till drogerna som Mr. Ledger konsumerade är."
Om Mary-Kate´s roll i Heath´s förvärv av droger, säger Miller att han inte har någon aning om vart media har fått sin information. "Vi vet inte källan till informationen som blir citerad i media angående regeringens undersökningar, men dessa framställningar är osanna och felaktiga."

I förrgår rapporterade Access Hollywood att DEA har bekräftat att de kommer att stämma Mary-Kate. Stämmningen ska få Mary-Kate att vittna framför en stor jury i utredningen av Heath´s död. Detta och ansökan om straffbefrielse är inte korrelerat till Mary-Kate´s inblandning på något sett. Utredarna försöker bara få så mycket information om vad som hände som de kan. Om MK´s försiktiga inställning, pratade Access Hollywood med en jurist som sa att Mary-Kate bara följde några bra rättsrådgivningar. Vad DEA försöker uppnå eller hur MK är inblandad i fallet innebär ingenting just nu. 

Allt detta har självklart skapat massor av skriverier i tidningarna och det har varit mycket press på MK om Heath´s död. Så nu äntligen avslutas utredningen. DEA kände att det inte var någon mening att fortsätta med utredningen eftersom att det inte fanns något riktigt mål.
Det här måste vara så himla skönt för MK! Tänkt vad jobbigt för henne att under ungefär ett halvår nu ständigt fått frågor om Heath. Speciellt eftersom att de verkade varit väldigt bra kompisar. Måste varit tungt att bli påmind om honom hela tiden.
Jag ursäktar för att det här inlägget blev väldigt konstigt men det var så himla mycket krångliga ord och meningar!


Mary-Kate och Ashley ska ha boksignering!


Det är som de flesta av er säger. Ashley till vänster och Mary-Kate till höger :)

Mary-Kate och Ashley ska ha en boksignering för deras bok Influence! Såhär har de skrivit på sin blogg:

"Vi är så spända att få dela Influence med er! Vi hade en jätterolig tid tillsammans när vi gjorde boken, och vi kan inte vänta tills vi får höra vad ni tycker! Du kan förbeställa din på Amazon, tryck HÄR.
Influence släpps den 28 oktober och vi kommer att ha en boksignering den eftermiddagen på Barnes and Noble affären i Union Square i New York City. Hoppas att vi ses där!

xx
Ashley and MK"

Gud vad roligt! Skulle vara så himla kul att kunna åka dit!! Om man ändå bodde i NY, hehe..

Mary-Kate shoppar i Hollywood


Förra veckan var Mary-Kate ute i Hollywood med några kompisar. De åt lunch på Real Food Daily där Mary-Kate åt Miso soppa och drack en soya latte. Lite senare gick de och shoppade.
MK såg snygg ut i en Kenny Rogers t-shirt, skor från Azzedine Alaia, väska från Givenchy och så en rutig skjorta knuten runt höften.

Båda Influence omslagen


För ett tag sedan postade jag den högra bilden och skrev att det var omslaget på Mary-Kate och Ashley´s bok Influence. Det är ett av dem, och den vänstra bilden är det andra. Då trodde jag att bilden var MK, men nu när jag ser båda tycker jag att det ser ut som Ashley och MK till vänster.

Song of the Week


Mary-Kate och Ashley tredje högst betalade i Hollywood


Forbes släppte en lista på de högst betalda tvillingarna i Hollywood för några dagar sedan. Men egentligen är ingen på listan en tvilling. De flesta är tonåringar. Forbes förtydligar detta genom att förklara att listan består av kändisar som tjänar sina pengar till stor del av "tween demographic?".
Mary-Kate och Ashley kom på tredje plats. De som slog dem var Miley Cyrus och Harry Potter stjärnan Daniel Radcliff, som båda drog in 25 miljoner dollar var förra året (1 juni 07 - 1 juni 08). Forbes uppskattar att MK och Ash tjänade 15 miljoner dollar, där det mesta kom från DualStar och deras probuktlinjer i samband med det.
Listan ser ut såhär:
1. Miley Cyrus
2. Daniel Radcliff
3. Mary-Kate och Ashley
4. Jonas Brothers
5. Zac Efron
6. Ashley Tisdale
7. Emma Watson
8. Hilary Duff
9. Rupert Grint
10. Vanessa Hudgens

Robert Lee Morris for Elizabeth & James på Intermix

Nu finns det 5 smycken från kollektionen Robert Lee Morris for Elizabeth & James tillgängliga att förbeställa på Intermix! Två av dem finns både i silver och i guld. Spana in smyckena på den HÄR sidan. Om du beställer nu kommer det att bli skickat i mitten av september. Jag antar att det kommer dyka upp fler smycken lite senare.

Jag tycker det ser jättebra ut! Jag kan verkligen se MK och Ash använda dessa smycken. Vilket smycke tycker ni är snyggast?

Ashley köper snabbmat i NY!


Ashley är äntligen tillbaka! Det var över en månad sedan några bilder publicerades på henne, och enligt rykten har hon ju varit i Grekland med Justin Bartha. Måste varit väldigt skönt för Ash att ha en liten "paus" utan massor av paparazzis.
Här köper hon i alla fall snabbmat i New York. Tycker hon ser jättesöt ut :) Kul att hon är tillbaka!

Video: Behind the scenes Elle UK photoshoot


Här är en video behind the scenes från MK´s photoshoot med Elle UK :) Älskar sånna här videos!

Mary-Kate´s Elle UK photoshoot


Här är bilderna från photoshooten Mary-Kate gjorde med Elle UK. Tycker om alla! Jättesnygga verkligen :) Vad tycker ni?

>>Har länkat till stora format på bilderna i inlägget nedan! :)

Mary-Kate i Elle UK september 2008


Mary-Kate är med i september nummret av brittiska Elle! Bilderna är supersnygga och MK ser jättecool ut :) Älskar omslaget! Hon är så snygg. Kul att det inte alltid är stora leenden ;)
Imorgon ska jag lägga upp alla bilder från photoshooten + en behind the scenes video och fixa stort format på bilderna så att texten går att läsa. Och så postar jag bilderna på Ash imorgon, orkar inte just nu hehe.. Har massor att posta så kika järna in här imorgon! :)

>>Här kommer länkarna till text bilderna i större format! :) Bild nr 1, 4, 8 och 9.

Mary-Kate klarade inte av premiären av The Dark Knight


Life & Style rapporterar att Mary-Kate försökte gå på premiären av Heath Ledger´s senaste film, The Dark Knight i Los Angeles. Hon smög in genom bakdörren tillsammans med några vänner och försökte att sitta obemärkt på sista raden. Men folk såg henne. Det och att se sin vän Heath på bioduken blev för mycket för MK. "Det måste blivit för mycket för henne," menar deras källa. "Hon ville gå osedd, men folk kände igen henne och började viska. Hon kände sig väldigt konstig."
Tydligen blev det för överväldigande så hon lämnade premiären tidigt i filmen.

Jag vet inte om det här är sant, men det är så synd om Mary-Kate. Måste varit jättejobbigt att se Heath på bioduken..

Dagens Ashley look


>>Jag länkade till en video i det HÄR inlägget.

Några har frågat lite om vad Mary-Kate och Ashley´s kommande bok Influence handlar om. Det är en "coffee table" bok där MK och Ash har intervjuat designers och andra personer som har inspirerat dem. Några av dessa personer är Christian Louboutin, Lauren Hutton, Terry Richardson och Bob Colacello. Boken kommer även att inehålla en hel del personliga och opubliciterade bilder på Mary-Kate och Ashley. Boken släpps den 28 oktober :)

Mary-Kate besöker Neil George salon i LA


För en vecka sedan besökte Mary-Kate Neil George Salon för att fixa sitt hår. Tycker att hon såg ganska söt ut hehe;) Det ser ut som att hon har knutit en av sina skjortor runt höfterna vilket hon säkert har.. Men jag tycker det är jättekul att hon har sin egen stil och gör lite som hon vill!

>>HÄR kan du se en video från det här tillfället.

Mary-Kate ute i LA


Nu är jag hemma igen och back on track med bloggen! Har haft det superskönt :)

Här är Mary-Kate ute i Los Angeles. Alla bilderna är från samma dag, men på de två sista bilderna hade hon bytt kläder och där kommer hennes skor från Givenchy:) Hon lämnade samma byggnad som HÄR.

>>Ashley har förresten kommit tillbaka nu! :) Ni får se bilderna lite senare!

RSS 2.0