Dagens Mary-Kate look



>>Jag la in två nya bilder och mer info i inlägget nedan:)

Ashley och Justin ute i Paris


Yey! Nya bilder:) Än så länge har jag bara hittat den här, men förhoppningsvis kommer det fler!


>>Här är två bilder till. De är så söta och ser ut att vara väldigt lyckliga med varandra!:) Tydligen krockade deras resa med männens Fashion Week, så kanske går de på några visningar för inspiration till herrkollektionerna för Elizabeth & James och The Row?

Så bär Mary-Kate hatt


Who What Wear har skrivit om hur olika kändsar bär sina hattar, och Mary-Kate är en av dem. Såhär skev dom om MK:

"För de stadsinvånare som vill stanna kvar under radarn är en vidbrättad feodora utan tvekan det bästa valet. Mary-Kate bevisade att man bäst förser sig med ett litet skydd mot solen och oönskad uppmärksamhet av åskådare, genom att införskaffa en hatt. Som med Eugenia Kim's Max Feather Fedora (275 dollar), med hennes stadssafari bas, stuprörsjeans, en skinnjacka och Carol Christian Poell's Rubberband Boots (1731 dollar). Allt som allt är detta det perfekta valet för att köpa kaffe på stan!"

Ah jag älskar hattar! Så snyggt nu på sommaren. Skönt är det också:)

Ashley äter lunch i Paris!




Ashley är i Paris nu! En läsare av Perezhilton.com såg henne tillsammans med Justin på restaurangen Lavenu där de åt lunch. Perez Hilton´s källa sa att paret definitivt var trevliga kändisar, då de tillät folk att stanna för att prata och att ta ett kort tillsammans med paret. Tydligen rökte Ashley under hela måltiden, och hade rökt fyra cigaretter innan förrätten ens kommit.
Vad roligt att Ashley är i Paris! Troligtvis är de bara där på semester tillsammans, men vi kan ju hoppas på fler bilder! Har ni varit i Paris?:)

Dagens Ashley look


Mary-Kate och Ashley på Glamours lista över de bäst klädda kändisarna 2009

Maj 2009-nummret av Glamour Magazine har listat sina top 50 Bäst Klädda Kändisarna 2009. Både Mary-Kate och Ashley kom med på listan: MK på plats 30 och Ash på plats 26.

Varje person på listan fick en kommentar av en annan känd person inom modebranchen.

Gimbattista Valli sa följande om Mary-Kate: 
"Mary-Kate har ett naturligt sinne för stil som inte följer några regler. Hennes personliga stil överträffar mode."

Sarah Tomczak, Glamours nöjesredaktör, sa detta om Ashley:
"Hon är inte lika sarkastisk som sin syster, vilket gör henne chic. Enkel stil är ännu mer åtråvärd."

>>Här kan ni se hela listan! 

>>Imorgon ska jag ut på sjön och är borta i två dagar. Allt är så härligt just nu! Livet leker.

Mary-Kate på inspelningen av Beastly



Mary-Kate hade bara ett Amexkort när hon skulle betala på en klubb

I veckans nummer av OK! Magazine kan man läsa om när Mary-Kate var på en dykarklubb i New York. När hon skulle försöka betala sin nota hade hon bara sitt svarta Amex kort med sig.
"Jag vet inte vad jag ska säga. Det här är allt jag har," ska hon förläget ha sagt till bartendern.

Hm, jag vet faktist inte vad ett Amex kort är. Någon av er som kan förklara?:P

Annat: Dagens låt


Coldplay - Strawberry Swing

>>Jag är hemma från Stocholm men ska åka iväg imorgon igen. Det blir en del småturer sådär:) Det blir mindre uppdateringar nu på sommaren, i alla fall när det är fint väder, men det förstår ni säkert. Vad gör ni i sommar? Ska ni hitta på något speciellt?:)
Hemma igen på fredag kväll!

Gamla bilder: Mary-Kate umgås med vänner i en trädgård (2005)




Ashleys skor


De här skorna med kilklack kommer då som jag skrev från Henry Cuir, och det är ett par Woven Slides. De är på rea på Barneys och finns här för 344 dollar. Ashley ser dock ut att ha dem i en mörkare färg än dem från Barneys..
Vad tycker ni om de här skorna?

Dagens Mary-Kate look


Ashley lämnar Barneys i New York





Här lämnar Ashley Barneys i New York. Tidigare hade hon också ätit lunch. Jag gillar hennes avslappnade stil här! Tröjan, scarfen och de lösa byxorna. Inte jättefashion precis, men det är det jag älskar med Ashley. Hon klär sig hur hon vill utan att bry sig om det är snyggt eller inte (läs; manchesterbyxor), och klär i stället upp sig på galor, premiärer och events.
Jag gillar brillorna också, lite Johnny Depp-style:P Väskan kommer från Bottega Veneta, och skorna från Henry Cuir.

Video: Entertainment Tonight besöker inspelningen av Beastly


I söndags var alltså Entertainment Tonight i Montreal för att prata lite med Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer och Mary-Kate! De pratade lite om sina karaktärer och vad de tycker om Montreal. De pratade också om varandra, och alla tre hade bara bra saker att säga om sina medspelare.

Mary-Kate såg söt ut, och hon verkar trivas med Vanessa och Alex! I mina ögon växer den här filmen mer och mer, så det ska bli kul att se resultatet sen:)
Beastly har premiär 30 juli 2010, så det är mer än ett år kvar..

Dagens MKA look


>>Imorgon ska jag till Stockholm:) Vet inte exakt när jag kommer hem, men jag ska nog kunna uppdatera igen på onsdag eller torsdag. Ha det bra sålänge!


Kopia av Elizabeth & James Knuckle Ring


När Elizabeth & James smycken släpptes, blev Knuckle ringen väldigt populär. Den är dock ganska dyr, 195 dollar, men nu har Chic Institution hittat en kopia! Den är väldigt lik, lite blankare dock, och kostar 45 dollar. Jag älskar ringen och skulle inte ha något emot att ha den i min smyckessamling! Fast jag skulle såklart hellre ha den äkta än kopian, den är ju helt klart snyggare. Synd att den är så dyr bara.. Vad tycker ni om ringen? Och kopian?:)
Den riktiga finns att köpa här på Bloomingdales, och kopian finns här.

Entertainment Tonight ska besöka inspelningen av Beastly!


Imorgon ska Entertainment Tonight besöka inspelningen av Beastly i Montreal! De ska bland annat prata med Mary-Kates "kollegor" Alex Pettyfer och Vanessa Hudgens, så vi kan ju hoppas att de pratar lite med MK också!:)

Dagens Ashley look


Mary-Kate påväg till Steven Kleins födelsedagsfest i New York





Här är Mary-Kate påväg till Steven Kleins födelsedagsfest som hölls på The Standard Hotel i New York (det verkar vara ett riktigt trendigt ställe. Cool hemsida hade dem, där man bla kan se utsikt från hotellet i NY och lite andra klipp:) Hotellet finns i Downtown LA, Hollywood och Miami också.).
Jag gillar henns kläder här! Svart klänning, svart skinnjacka och svarta skor och sedan en blå Chanelväska till det. Jag älskar skorna! Grymt snygga var dom:)

Shawn Johnson i Elizabeth & James


Här är Shawn Johnson på CMT Music Awards i en klänning från Elizabeth & James. Shawn är 17 år gammal och sysslar tydligen med artistisk gymnastik. Klänningen finns att köpa här för 495 dollar.
Tidigare har Sarah Michelle Gellar också burit en likadan klänning, se här.

Dagens Mary-Kate look


Hoppas att ni alla hade det trevligt igår sen!:)

Annat: Glad Midsommar!


Slår till med en gammal och härlig bild på tjejerna!:)
Jag ville bara önska er söta läsare en underbar midsommarafton idag! Hoppas att ni får en trevlig dag och kväll:)

Annat: Dagens låt


Lily Allen - Fuck You

Hörde att låten var tillägnad George Bush, haha så bra!

Ashleys armband


Ashley hade ett enkelt stelt armband i guld på sig på CFDA galan häromdagen, och enligt WWW kommer det från Van Cleef & Arpels. Det är i 14 karats guld med diamanter, 7 mm brett. Det finns att köpa här för 419 dollar, det har kostat 798 tydligen. Jättefint är det! Enkelt och snyggt:)

Ashley style: "Ryggsmycken"


På två event den senaste tiden har Ashley haft ett smycke som hänger ner lite på ryggen. Pärlan ser ju bara ut att vara ett halsband som hon hängt åt "andra hållet", men ödlan ser väl ut att vara menad att ha så? Eller vad tror ni?:) Jag tycker det här är snyggt! Skitsnyggt när det händer någonting om man har en klänning med djup urringning i ryggen, och kort hår då.
Vad tycker ni om de här ryggsmyckena? Och vilket gillar ni bäst?:)

>>Tryck på bilden för att se den lite större.

Mary-Kate köper kaffe i Montral




I söndags morse varMary-Kate ute i Montrealför att köpa kaffe. Hon hade på sig långkjol, en randig tröja som vi sett tidigare, och ett snyggt bälte.

Dagens Ashley look


Mary-Kate ute i Montreal



Nu när Mary-Kate är i Montreal för filminspelning, passade hon på att se sig omkring lite. Det gjorde hon i en svart långkjol, grå tröja, rosa scarf och glasögon och väska från Proenza Schouler. Och såklart ringar på fingrarna!:)

Mary-Kate på inspelningen av Beastly






Här är fler bilder från Montreal där inspelningarna av Beastly pågår. Det verkar som att Mary-Kate ska ha någon peruk, vilket är förståeligt då hennes blonda hår kanske inte passar på den häxa hon spelar:P Skorna är från Elizabeth & James.

Ashleys outfit


Såhär skrev WhoWhatWear om Ashleys outfit på CFDA galan:

"När det kommer till Ashleys partyklädsel, vet vi aldrig vad som väntar. Ibland kör hon på förfinad androgyni, medan hon andra gånger visar upp en sofistikerad sexighet. På CFDA Awards överraskade och gladde hon oss ännu en gång, då hon valde en åtråvärd klänning från New York Vintage. Även om hennes val kanske är en retro kreation, är den helt modern själsligt. Ärligt är det dock mer än bara hennes klänning. Hela hennes look är perfekt: de något markerade axlarna, rufsigt hår, enkla metallicsandaler från Versace och minimalt med smycken från Van Cleef & Arpels - allt är perfektion. Men bäst av allt är den vågade färgen, då den klingande orange-röda färgen är perfekt i sommar."

Mary-Kate och Ashley lämnar Steve Maddens fest



Den 9 juni var Mary-Kate och Ashley på en fest hos Steve Madden i New York. Festen hölls i hans kontorsbyggnad, och här ses dem alltså lämna den.

Ashley på CFDA Fashion Awards i New York











Ledsen att jag inte uppdaterat, men jag har helt enkelt inte hunnit.
I måndags kväll var Ashley på den årliga CFDA Fashion Awards i New York. Många kändisar var på plats, bland dem Blake Lively, Rachel Zoe, Kirsten Dunst, Coco Roha mfl. Galan firar och uppmärksamar det bästa av amerikanskt mode. Några av de som vann priser på galan var Alexander Wang, Proenza Schouler och Rodarte.
Ashley såg jättesnygg ut i en orange vintage klänning! Annorlunda, men snygg tycker jag! Lite 70-tals inspirerad sådär:) Till det hade hon ett par snygga skor från Versace. Hon hade också ett smycke som hänger ner på ryggen, en stor pärla. Här hade hon ju också ett "ryggsmycke"! Ett lite längre dock.. Det är fint när man har page så som Ash har! 
Vad tycker ni om Ashleys outfit här?:)

Mary-Kate på inspelningen av Beastly i Montreal




Mary-Kate spenderadesin födelsedag, den 13:e juni, i Montreal för inspelningarna av filmen Beastly. Här verkar hon ha någon lunchrast eller liknande. Vad tycker ni om hennes kläder och smink då?! Haha, det verkar vara en riktig häxa hon spelar:P
Vannes Hudgens och Alex Pettyfer är också på plats, och är med lite på bilderna:)

Dagens Mary-Kate look


Snygga baskläder från The Row


The Row har ju så fantastiskt snygga baskläder, så som t-shirtar och långärmade tröjor! De ser riktigt sköna ut, vilket de säkert också är. Jag gillar att de är lite lätt transperenta sådär. Snyggt! Priset för en t-shirt är 250 dollar, så kvaliteten är det nog inget fel på. Dessa tre tröjor ovan, plus en del annat, hittar ni här.

Jag gillar dessa snygga plagg nedan också! Så klassiskt och stilrent! Jag gillar den gosiga tröjan på tredje bilden, och den lite längre grå koftan:) Snygg skinnkjol också! Ni hittar de här plaggen på Bergdorf Goodman här.

Klänningar från Elizabeth & James


De här två klänningarna från Elizabeth & James har samma mönster, men det är ju olika modeller som ni kan se. Den långa är en Dooriya Dress och finns att köpa här för 495 dollar. Den korta modellen heter Patchwork, och finns här. Den kostar 395 dollar.

Vilken av dessa gillar ni bäst? Den korta eller den långa?:)

Ashley på ett event i New York (november 2007)


Jag hittade den här bilden som jag inte har sett förut. Den är från november 2007, då Ashley var på på The 7th On Sale Black-tie Gala Dinner i New York. Tjejen hon posar med på bilden är Bee Shaffer, och middagen hölls i New York på The Regiment Armory.
Ashley såg söt ut! Hennes vita klänning kommer från Calvin Klein och den gröna jackan från Chanel:)

Mary-Kates Tank Magazine Outtakes





I november förra året var Mary-Kate med i brittiska Tank Magazine, och här ovan är fyra outtakes från den photoshooten. Jag gillar dem! MK ser snygg ut:) Synd att hela photoshooten inte kommit i bra kvalitet..

Dagens Ashley look


Bilder på Ashley från ett flygplan



Jag hittade de här bilderna på Ashley från ett flygplan. Här hittade jag dem. Det verkar vara någon Justin Ross Lee som tagit bilderna.. Det ser ju ut som att de är relativt nya, men jag vet inte riktigt.
Undrar om Ash känner honom och var med på att han fotograferade henne, eller om de är smygfotade? Hm..

Annat: Dagens låt


El Perro del Mar - Change of Heart

Mary-Kate style: Pälsväska




Vad tycker ni om den här pälsväskan som Mary-Kate brukar ha när hon reser?
Även denna hon har nedan är i päls, från Balenciaga.

Video: Mary-Kate med i video av kompisen Carlos Lopez

Things I Have Done from NeverWood High on Vimeo.


Det här hittade jag på Bettys blogg:)
Det är en video som Carlos Lopez (till vänster) har gjort. Han är en vän till Mary-Kate, Nicole, Mischa Barton, Lindsay Lohan mfl, och här har han satt ihop en massa privata klipp från fester och annat! Mary-Kate är med några snuttar som ni kan se:)

Grattis Mary-Kate och Ashley!


Idag är det den 13:e juni, och det betyder att Mary-Kate och Ashley fyller år! De firar sin 23:e födelsedag i år:)
Undra hur de ska fira? Här kan ni läsa vad de gjorde förra året. Hoppas att de får en trevlig dag tillsammans i alla fall!:)
Ett stort grattis!

Justin om hur han påverkas av förhållandet med Ashley

Justin Bartha gjorde en kort intervju med Storbritanniens Metro, om hans nya film The Hangover. Han berättade om filmens publik, hur det var att jobba med National Trasure och hur han hanterar att leva i Hollywood.

Han fick en fråga om hur det är att ha en känd flickvän, och om det gör paparazzinas uppmärksamhet värre. Såhär svarade han:

"Det gör det värre. Men min flickvän är klippt i samma tyg. Hon råkar ha ett syskon som får mer uppmärksamhet än vad hon får, så hon får uppmärksamheten genom deras förbindelse. Men hon spelar inte heller med i det. Vi jobbar."

Vad tror ni om det här? Får Ashley uppmärksamhet av paparazzis bara för att hon är Mary-Kates syster?
Mary-Kate är ju större i Hollywood än Ashley just nu, men det är ju något som de själva valt. Ashley tröttnade på skådespeleriet, men hon är ju fortfarande känd. Visst, alla kommer ihåg systrarna från deras filmer och så, men Ashley är ju minst lika produktiv nu som tidigare. Hon har bara valt att rikta in sig på en branch där man kanske inte syns lika mycket i media, men det är ju vad hon tycker är roligast och trivs bäst med, och det är superbra tycker jag! Hon och Justin verkar passa bra ihop också. Han uppskattar inte heller paparazzis särskilt mycket, och han låter inte kändisskapet gå ut över privatlivet.

>>Här kan ni läsa hela intervjun med Justin!

Köp Mary-Kate och Ashleys skor

Här skrev jag ju om Mary-Kate och Ashleys skor som de hade på premiären av The Hangover i början av förra veckan. Då skrev jag inte var man kunde köpa dem, men så hittade jag info om att de finns på Barneys. De båda är på rea också.
Mary-Kates hittar ni här för 589 dollar, och Ashleys här för 719 dollar:)

>>Mary-Kates klänning från Top Shop har tyvärr inte kommit in än, men nu när jag tittade hade en likadan, fast utan ärmar, kommit in! Ni hittar den här för 35 pund:)

Ashley ute på Manhattan







Igår var Ashley ute på Manhattan i New York. Hon hade på sig en svart (/mörkblå?) kavaj, en går tröja och ett par lösa ljusa byxor. Till det hade hon blå tygskor från Superga. Väskan som skymtar fram lite, är den här från Bottega Veneta:)

Dagens Mary-Kate look


Perez Hilton varnar Mary-Kate

Kändisbloggaren Perez Hilton skrev den här varningen till Mary-Kate i sin blogg igår:

"Flera källor har avslöjat exklusivt för Perezhilton.com att Mary-Kates pojkvän, konstnären Nate Lowman, har kommit väldigt nära 'wacktress Kirsten Drunkst'.
Du har blivit varnad tjejen!"

Vad tror ni om det här? Jag vet faktist inte vad jag tror.. Vi får väl hoppas att Nate och Kristen kanske bara är väldigt bra vänner! MK och Kristen har ju "bråkat" tidigare. Om nu det stämmer såklart..

>>Idag har jag slutat skolan och har alltså sommarlov!! Så otroligt skönt, och väldigt efterlängtat! Supernöjd med mina betyg också:) Tyvärr är det inte alls fint väder, så jag har inga sommarkänslor alls:P
Har några av er också slutat nu? Eller kanske tagit studenten?:)
Jag ska iväg nu snart och kommer inte hinna uppdaterna mer idag. Men ha det bra sålänge!

Filmen Beastly baserad på bok med samma namn

Det verkar som att Mary-Kate faktist ska medverka i filmen Beastly tillsammans med bland andra Vanessa Hudgens!

Filmen är baserad på den bästsäljande YA boken med samma namn av Alex Flinn. Boken uppdaterar den traditionella sagan om Skönheten och Odjuret och placerar den i det moderna New York.
Boken är inspirerad av de många versionerna av Skönheten och Odjuret, inte bara Disney versionen, och kan alltså vara lite annorluna mot den historien vi är vana vid.

Kyle Kingsbury, en populär kille i skolan, kommer att få ångra sig rejält efter att ha gjort narr av Kendra, en tjej i hans klass spelad av Mary-Kate. För att hämnas kastar Kendra en förbannelse över Kyle. Han förvandlas till ett odjur, och finner han inte äkta kärlek inom två år förblir han ett odjur föralltid. Tillslut övertygar han en inbrottstjuv att hämta sin dotter till honom i utbyte mot frihet, och den här tjejen är hans enda hopp.

Det som gör Beastly unik är att den berättar Skönheten och Odjurets berättelse från odjurets synvinkel. Beastly har blivit mycket uppskattad av både läsare och kritiker. Den har vunnit några YA awards och har toppat många listor. Filmen är planerad att ha premiär nästa sommar.

Jag antar att Mary-Kates roll är relativt liten, och att hon därför kan medverka i två filmer samtidigt. Den här filmen tycker jag verkar lite töntig och oseriös, men man vet ju aldrig! Några av de som är med är Vanessa Hudgens, Neil Patrick Harris och Alex Pettyfer. Det är Vanessa som gör att det känns en aning oseriöst faktist:P Fast det kan ju vara en seriös film? Hon kanske vill komma ifrån den High School Musical stämpeln hon faktist har, och göra någonting seriöst? För jag får nästan lite Disney-Channel-film-vibbar av den här Beastly. Men med tanke på att boken var så uppskattad kanske man inte ska dömma den i förväg. Vi får hoppas att inspelningarna kommer gå bra i alla fall:) Inspelningarna av Meskada ska ju ha börjat nu också! Den filmen ser jag verkligen fram emot! Många roliga skådisar:)


Dagens Ashley look


Hot Make-Up


Visst har Ashley grymt snygg sminkning här?! Det är så snyggt med sotade ögon! Och gärna på blonda personer. Sotade ögon och diskreta läppar, I love it:)
Bilden är tagen för Harper´s Bazaar har jag för mig:)

Quote


"When it´s not about fashion. When you have no idea of what brand it is. When it´s worn and feels good. To touch a man who has a soft sweater on, a soft pant, a great jacket, or something that, as a woman, I want to take off him and put on and feel sexy in."

-Ashley till V Man Magazine om när hon gillar en mans stil (en till från V Man hehe:P)

Full House blir film?

John Stamos jobbar på en idé om en framtida filmversion av Full House. Filmen ska inte bli en återförening av huvudkaraktärerna, utan den ska utspela sig under de första åren av showen, med helt nya skådespelare.

"Jag jobbar på en filmidé, men det skulle inte vara vi som spelade oss själva," berättade han fär NY Daily News. "Jag är inte 100% säker, men den skulle troligtvis utspela sig under de första åren."

John har också en idé om en drömuppsättning: James Franco som Farbror Jesse, Steve Carell som Danny Tanner och Tracy Morgan som Joey Gladstone.
Här har jag tidigare skrivit om att en nyinspelning av Full House planerades.

Jag tror inte att det är en bra idé att spela in en ny version av Full House. Eftersom att den är uppskattad av väldigt många, vore det synd att förstöra det om det blir misslyckat. Jag själv har nästan aldrig tittat på Full House så jag vet inte riktigt, men många sulle säket ha höga förväntningar på en ny film. Det blir nog också svårt att ersätta de skådespelare som varit. Vad tror ni?:)

Mary-Kate och Ashley för USA Today (2007)






I samband med att Mary-Kate och Ashley lanserade Elizabeth & James 2007, gjorde de en intervju och en photoshoot med tidningen USA Today! Bilderna är fina tycker jag! Båda såg jättesöta ut:) Ashleys klänning kommer från Elizabeth & James, jättefin! Deras skor är supersnygga också. MK´s är ett par Louboutins såklart, och Ashleys är ett par Manolo Blahnik. Vems skor gillar ni bäst?:)

Dagens Mary-Kate look


Annat: Ny design!

>>Har ändrat designen lite nu!:) Det är säkert skitfult i andras webbläsare och så, men men.. Skitsamma:P Hoppas att ni gillar den!

>>Kul att så många gillade den!:)

Dagens Ashley look


>>Lite olika gissningar på vad det är Ashley har på foten här. Tre kinatecken tycker jag verkar som ett rimligt alternativ! Dock tycker jag att de var rätt otydliga.. Aja, kul att Ash har tatuerat sig! Undrar vad de betyder?:)

Har Ashley tatuerat sig?


Som några av er kanske märkte, hade Ashley ett litet "märke" på foten då hon var på premiären av The Hangover. Två av er undrade, och många spekulerar i, om det är en tatuering hon har. 
Jag tycker inte att det ser ut som en tatuering.. Det är svårt att se vad den skulle föreställa i så fall. Jag vet dock inte vad det kan vara annars heller liksom:P Vad tror ni?

>>Tryck på bilden för att se den större

Mary-Kate ska medverka i ännu en film?

Variety rapporterar att Mary-Kate har anslutits till Vanessa Hudgens och Alex Pettyfer i Montreal, norr om New York, för att spela in filmen Beastly.

Hon ska spela Kendra, en tjej som kastar en förbannelse över en stilig ung man, spelad av Pettyfer, som psykiskt blir förvandlad till allt han föraktar. Inspelningarna ska börja den 13:e juni.

Har lite svårt att tro att detta stämmer. Den 8:e ska ju Mary-Kate börja inspelningarna av Meskada i New York, och det kan ju vara svårt att samtidigt befinna sig i Montreal. Vi får se om det här bekräftas eller om det bara är ett rykte.

Gamla bilder: Mary-Kate och Ashley på MTV VMA (2004)




Annat: Dagens låt


Fibes, Oh Fibes! - Love Child

Mary-Kate och Ashleys skor


Både Mary-Kate och Ashley hade ormskinnsmönstrade skor på sig på premiären av The Hangover i tisdags, och de båda kommer från Prada. Mary-Kates var röd-bruna och Ashleys var svarta och turkosa. Vems skor tyckte ni var snyggast?
Mary-Kates klänning kommer förresten inte alls från Azzedine Alaia som jag skrev, utan den kommer från Top Shop:)

>>Tryck på bilderna för att se dem större.


Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate och Ashley på premiären av The Hangover i Los Angeles










Igår gick Mary-Kate och Ashley på röda mattan då de var på premiären av filmen "The Hangover" i Los Angeles. De var där för att supporta Ashleys pojkvän Justin Bartha då han har en roll i filmen! Se filmens trailer här.

Mary-Kate såg snygg ut i en kort klänning med guldiga "nitar" från Azzedine Alaia, kavaj, rosa runda glasögon á la John Lennon och ormskinnsmönstrade skor. Ashley körde på den klassiska looken, och hade en svart långklänning från Calvin Klein på sig. Även hon hade ett par skor i ormskinnsmönster.
Jag tycker båda såg snygga ut! MK kör på sin stil, och hon får det som vanligt att se coolt ut! Ashleys klänning var rätt tråkig, men jag tycker ändå att hon ser fin ut. Enkel och klassisk. Inga smycken hade hon, vilket förvånar mig lite då det kanske skulle piffat upp outfiten lite mer. Hon är grymt snygg i sin page i alla fall! Vad tycker ni om tjejernas klädval här?:)

Ashley lämnar Eminem och Jay-Z´s konsert i Los Angeles





I måndags kväll var Ashley på Eminem och Jay-Z´s konsert på Wiltern Theatre i Los Angeles! Av videon nedan att döma var hon där tillsammans med hennes stylist (vet inte om hon är det fortfarande, men har inte hört något annat) Estee Stanley och hennes man (?). Hon hade på sig sina manchesterbyxor, stockad tröja, blå jacka, skjorta knuten i midjan och en mössa. Jag gillar hennes sminkning!:)

Dagens Ashley look


>>Jag la in fler bilder på Ashley och Justin i det här inlägget:)

Mary-Kate och Ashley spenderade helgen i Las Vegas

Mary-Kate och Ashley har haft roligt i Las Vegas i helgen.
Enligt The Vegas Eye, startade Mary-Kate helgen med att spendera lördagskvällen på nattklubben Tao.

Ashley tog det lugnare, och spenderade söndagen på Tao Beach innan hon träffade Mary-Kate för en lunch på Dos Caminos.

De träffades igen för middag på LAVO där de sedan dansade hela kvällen.
The Las Vegas Sun rapporterar att tjejerna kom till LAVO runt 10 på kvällen med 10 vänner. De åt middag i ett privat rum i bakre delen av restaurangen, innan de slöt upp med resten av gästerna.

MK och Ash var troligtvis i stan för att fira en väns födelsedag. Hayden Slaters födelsedag var igår, och han är en nära vän både till Mary-Kate och Ashley. Även Nicole Richie är en av hans vänner.

Ashley och Justin köper kaffe i Los Angeles


Den här bilden är från i lördags, då Ashley och Justin var ute i Los Angeles för att köpa kaffe. De ser glada ut tillsammans!:)






>>Jag la in lite fler bilder:)


Mary-Kates väska


Den stora väskan Mary-Kate hade på flygplatsen häromdagen, kommer från Balenciaga. Det är en Men´s Duffle Bag, och MK har den i mörkbrun. Den andra väskan hon hade är en Hermes Kelly Bag, och den har hon visst både i svart och blått! Jag har skrivit om den tidigare HÄR:)

Dagens Mary-Kate look


RSS 2.0