Ashley ute och går med en kompis i LA




Här är Ashley ute och går tillsammans med en kompis i Brentwood, LA. Som några av er reagerade på i det HÄR inlägget, håller jag med om att hon ser smalare ut. Dock är det ju normalt att pendla lite i vikt sådär, bara hon inte går ner ännu mer. Hon kanske tappade lite under hennes och Justins skidsemester..?:P  Nej men jag tror faktist att Ashley är rätt "förståndig" när det gäller hälsa, och jag tror hon har sunda ideal och så. Eller vad tror ni?

Dagens Mary-Kate look


Ashley tankar i Los Angeles



Här är Ashley ute och tankar Justins Toyota Prius i LA. Sandalerna kommer från Jill Sander och jackan hon har knuten runt midjan är från Rick Owens. Tycker det är skönt att se kändisar i slappa outfits ibland också. Man ska ju aldrig klä sig för någon annan än sin egen skull, men det är just det som är väldigt jobbigt med att vara kändis tror jag. Det är alltid en massa människor som dömer dina outfits och har förväntningar på vad du har på dig så fort dy går ut. Jag tycker Ashley såg härligt avslappnad ut här i mössa med öron, manchesterbyxor (har dock alltid hatat manchester) och en stor scarf!:)

Annat: Dagens låt


Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Ashley med fans utanför Maxfields



I lördags träffade Chris McCarthy och Taera Ebert på Ashley Olsen i Los Angeles, och såhär skrev dom i sin blogg:
"Idag var den mest fantastiska dagen. VI TRÄFFADE ASHLEY 'EFFIN' OLSEN!!! Det var en så overklig händelse att träffa någon som vi båda är så inspirerade av. Hon var väldigt uppriktig och söt och pratade med oss om The Row och Elizabeth & James. Vi stötte på henne när hon var påväg till Maxfields för att göra en 'clinic' med The Row´s presonal. Hon var fantastiskt klädd... på sig hade hon Miu Miu boots, manchesterbyxor och en fantastisk jacka (jag antar att det är The Row). I alla fall, hela upplevelsen var överväldigande och den inspirerade oss bara att jobba hårdare för att göra vår röst hörd i modeindustrin."

Förstår att de måste tyckt det var fantastiskt att träffa Ashley! Hon är säkert jättetrevlig att prata med :)

Dagens Ashley look


Gamla bilder: Mary-Kate på hockeymatch i NY (2008)





Blev rätt mycket bilder hehe;) Här är Mary-Kate på Pittsburgh Penguins vs NY Rangers på Madison Sqare Garden i New York i maj 2008. Hennes kompis till höger är modellen May Andersen. MK var snygg i hatt och mittbena! I like it:)

Dagens Mary-Kate look


Whitney Port och Mary-Kate och Ashley har designat nästan identiska shorts


Både Mary-Kate och Ashley och Whitney Port har designat ett par blå och lila silkesshorts för deras vårkollektioner, rapporterar NY Daily News
De från Elizabeth & James kostar 245 dollar och finns att köpa HÄR. MK och Ash beskriver dom som "A polished yet fashion-forward alternative to a skirt". Whitneys kan köpar HÄR för 200 dollar, och hon säger att  de "add a little flair to your spring daywear".
Vad tror ni? Är de här likheterna bara ett lustigt sammanträffande eller beror det på något annat?:P För de är ju faktist väldigt lika..!

Annat: Lindsay Lohan i Nylon Magazine april 2009




Lindsay Lohan har gjort rätt många photoshoots den senaste tiden, och nu senast är hon med i aprilnummret av Nylon Magazine. Älskar Nylons photoshoots och omslag! Den här gången gillar jag dock inte omslaget.. Lindsays förra var mycket snyggare! Men de övriga bilderna gillar jag. Lindsay looks hot:) Vad tycker ni?

Dagens Ashley look


Nya armband från Elizabeth & James

(Klickbara bilder)
Jag gillar de här nya armbanden från Robert Lee Morris for Elizabeth & James! Speciellt träarmbanden. Det är så snyggt när man har ett långt sådant virat en massa varv runt en solbränd handled tillsammans med massa andra armband!
Dessa finns att köpa på Shopbop HÄR, HÄR, HÄR och HÄR.

>>Ta gärna en titt på alla vårkläder HÄR också! Finns mycket snyggt där:)

Annat: Lizzie Olsen på en efterfest i New York



Tänkte att jag kunde posta de här bilderna på Mary-Kate och Ashley´s yngre syster Elizabeth "Lizzie" Olsen. Hon var på en efterfest för Broadwayuppsättningen "Impressionism" som hade premiär på Schoenfeld Theatre i New York igår. Elizabeth är 20 år och pluggar teater på New York University´s Tisch School.
Jag tycker att hon har ändrat utseende lite, mognat mer eller vad säger ni? Hon är verkligen söt! Men jag tycker hon var likare MK och Ash förut. Gillar hennes stil också! Det är bra att hon verkar satsa på en egen karriär inom skådespel och teater, för jag tror nog inte hon vill bli känd just som "Mary-Kate och Ashley´s syster".. Ska bli kul att se hur hon utvecklas!

Dagens Mary-Kate look


Influence nämndes i det senaste avsnittet av Ugly Betty


Den här helgens Ugly Betty avsnitt (nr 19 säsong 3) hänvisade till Mary-Kate och Ashley´s bok Influence!
Influence släpptes i oktober 2008, och innehåller en massa intervjuer Mary-Kate och Ashley har gjort med kända människor som har inspirerat dem. Boken gav inte bara en bild av de mogna unga kvinnorna MK och Ash har blivit, utan den visade också upp tidigare okända sidor av designers som Karl Lagerfeld, Lauren Hutton, Christian Louboutin m fl.

Helgens episod av Ugly Betty hette i alla fall "The Sex Issue" och den roterade runt det första sexnummret av Mode någonsin. Hänvisningen till Influence är på 4.40 i videon ovan, då Wilhelmina Slater var upprörd över att hon inte var nämnd i Mary-Kate och Ashley´s bok. Mark gör då olika åtgärder för att få med henne i deras nästa bok som kanske kan komma att heta More Influence.

Hehe.. Jag tittar inte på Ugly Betty, gör ni? Vad roligt det skulle vara förresten om Mary-Kate och Ashley planerade att göra en ny bok! Det vore riktigt roligt. Influence är ju superbra också! Jag älskar att sitta och bläddra i den! Så mycket snygga bilder och bra intervjuer:)

How They Wear: Cropped Boots


Mary-Kate är återigen med på Who What Wear! Denna gången för hur hon har burit 'cropped' boots. De skrev: "..Olsen må har matchat en vintage broderad poncho med Vivienne Westwood´s AngloMania Boots, men vi älskar DV by Dolce Vita´s Kent Buckle Ankle Boots. (71 dollar) för ett normalprisalternativ."
Visste inte att hennes boots kom från Vivienne Westwood! Trodde de var second hand. Hon har ju använt dem rätt flitigt, så det ar kul att veta:)  

Mary-Kate: "Det är skrämmande!"


Förra veckan, på det HÄR eventet på Barneys New York, pratade Mary-Kate med en reporter från Justjared.com. Hon sa att även om hon är en kändis har inte paparazzis rätt att invadera hennes personliga områden.
"Det är en lam ursäkt," sa Mary-Kate. "Jag har varit i branchen sedan jag var 6 månader gammal. Jag är inte ens 160 cm lång, det är invasion. Paparazzis hoppar innanför min inhängnad (i Los Angeles) och det är skrämmande!"
Hon berättade också om när hon nyligen tvingades väja undan från en paparazzi på landsvägen i LA. "Det skrevs aldrig om det," erkände Mary-Kate. "Men det är farligt när bilar följer efter dig så nära!"
Hon sa även att hon föredrar New York framför Los Angeles. "Jag gjorde bytet känslosamt till NYC för ett år sedan. Jag bara älskar det mer här. Jag har åkt fram och tillbaka varje helg dock."

Kul att MK hade en liten pratstund där:) Mycket konstigt att det inte skrivits om att hon tvingats köra av vägen pga en paparazzi! Det är ju annars sånt som skapar stora rubriker. Jag förstår också att hon trivs bättre i NY. Kan tänka mig att det är väldigt jobbigt med paparazzis i LA. Just för att de bor i hus där och många paparazzis hoppar över inhängnaderna som MK sa. Förstår verkligen att hon tycker det är skrämmande och obehagligt! Måste ändå vara härligt att kunna åka mellan NY och LA sådär:)

Dagens Ashley look


Mary-Kate på cocktail party för Tribeca Film Festival Program



Mary-Kate åkte till Los Angeles för att vara med på ett litet event igår kväll. Det var en cocktail bjudning för att fira 2009 års Tribeca Film Festival Program, och det hölls på W Hollywood i LA då. Kändisar och filmskapare som Ti West, Aaron Yoo and Desmond Harrington var några som var där. Det var ett väldigt lågmält event, men gästerna hade det trevligt. Tribeca Film Festival hålls 10-14 november i år, och biljetterna släpptes nu i mars. Festivalen har också en officiell hemsida, besök den HÄR.
Mary-Kate såg bra ut tycker jag, men jag vet inte riktigt om jag gillar färgen på kavajen/jackan.. Väskan har jag sett förut, men vet dock inte var den kommer ifrån. Prada var min första tanke, men jag är inte säker. Skorna känner ni säkert till vid det här laget, ett par Stella McCartney är det:)

Mary-Kate på JFK flygplats



Här är Mary-Kate på JFK flygplats i New York. Hon skulle flyga till Los Angeles för att vara med på ett litet event, skriver om det snart:)

Ashley och Justin har varit på skidsemester!


De senaste veckorna har ju Ashley legat väldigt lågt, och vi har inte hört något nytt om henne alls. Men enligt E! Online´s skvaller guru Marc Malkin, var Ashley och Justin på ett flyg från Monmouth till Los Angeles, påväg hem från en skidsemester!
Vad roligt  för dem! Hoppas att de hade en trevlig semester. Det var säkert väldigt skönt för Ashley att komma bort från allt ett tag och bara umgås med sin pojkvän:)

Dagens Mary-Kate look


Ashley style: Väska från Miu Miu


Väskan Ashley hade när hon var ute i LA för några dagar sedan, kommer som jag skrev från Miu Miu. Den är från spring/summer 2009, och Katie Holmes modellade för den kollektionen!
Tycker väskan var riktigt snygg! Gillar ni den?

Annat: Dagens låt


Lady Gaga - Eh Eh (Nothing Else I Can Say)

Mary-Kate och Nate festar på nyöppnade Greenhouse i NY


Enligt People.com festade Mary-Kate och pojkvännen Nate Lowman på The Greenhouse förra helgen. The Greenhouse är den senaste av alla klubbar, och det är New York´s första miljövänliga nattklubb.
Klubben har två våningar, och är byggt helt av återvunnet eller återvinningsbart matrial. Den har fått en så kallad "LEED registration" för dess miljömedvetna design och konstruktion. Greenhouse har en hemsida, och den hittar ni HÄR.

Mary-Kate och Nate hade en trevlig kväll tillsammans. "Hon dansade hela kvällen," sa ett vittne till People.

Låter bra med en miljövänlig klubb! Såklart öppnar den första i NY hehe, men jag kan tänka mig att det är något som kommer spridas i världen rätt snabbt, eller vad tror ni?:)

Dagens Ashley look


Ashley och Justin ute i Hollywood




Yey! Äntligen nya bilder på Ashley! Det var inte igår, hehe;) Här är hon och Justin ute och köper kaffe i Hollywood. Ser ut som att de köpt ved också:P
Ashley hade på sig leggings, en svart klänning och lågskor, och till det en stor väska som jag tror kommer från Miu miu och solglasögon. Väldigt enkel outfit, men hon såg riktigt snygg ut tycker jag! Det behöver inte vara så komplicerat. Hoppas att vi får se lite fler bilder på Ashley nu!

WWW: Strong Shoulders


Mary-Kate är med på Who What Wear där de har skrivit om trenden med kantiga axlar. Bilden på Mary-Kate är från det HÄR eventet, och den snygga klänningen hon hade kommer från Balmain.

Mary-Kate ute i New York



Här är Mary-Kate ute i New York. Hon gjorde några ärenden och gick på ett möte. Hon såg snygg ut  jeans från Earnest Sewn, boots och någon virkad poncho. Fint var det i alla fall!:) Gillar det silvriga armbandet!

Dagens Mary-Kate look


>>Nu är jag hemma igen, och jag har haft det jätteskönt! Den här helgen var verkligen välbehövlig:)
Nu har jag förresten äntligen köpt Mary-Kate och Ashley´s bok Influence! Det har gått på tok för lång tid, men det har bara inte blivit av. Av en ren slump hittade jag den inne på Urban Outfitters i Stockholm! Så jag köpte den där:) Om någon av er inte har köpt den än och har vägarna förbi finns den alltså på Urban Outfitters för 285 kr. Ligger på Biblioteksgatan 5!:) Annars finns den ju på Adlibris
HÄR. Lite billigare där, men men.. Kändes bra att köpa den in real life i alla fall;)

Annat: Åker till Stockholm

>>Imorgon åker jag iväg till Stockholm och är borta över helgen. Kommer inte hem förren på söndag, så antingen uppdaterar jag då på kvällen eller annars på måndag igen:) Kommentera gärna tidigare inlägg sålänge!

Kram!

Gamla bilder: Ashley på öppningen av en butik (2006)




Eftersom att det tyvärr inte kommer några nya bilder på Ashley får jag posta lite gamla istället! Har inte sett de här tidigare, men de är från en butiksöppning i januari 2006. Vet inte exakt vilken butik det var dock..
Ashley såg jättesnygg ut! Hon är den av tvillingarna som passar bäst i röda läppar tycker jag. Här matchade hon bra med svarta kläder. Gillar detaljen där på tröjan också:) Hoppas verkligen att Ashley gör en photoshoot, går på något event eller liknande snart!

Annat: Vår






Jag kände för att ladda upp lite härliga vårbilder hehe;) Längtar alltid lika mycket till våren och sommaren varje år! Det är ju underbart när solen äntligen kommer fram och man kan klä sig i lite tunnare kläder. Börjar få lite vårvibbar nu i alla fall, så det är ju på rätt väg!:)

Under trenchcoaten..


Hittade en till bild från det HÄR partyt, som förresten var ordnat av Ed Westwick!:) Nate var också där som ni kan se, och han var DJ för eventet.
Under sin beiga trenchcoat, som jag nu vet kommer från Burberry, hade hon en grå tröja instoppad i sina jeans från Earnest Sewn. Hon hade också sina Balenciaga boots. Enkel och snygg outfit!:)

Dagens Ashley look


Mary-Kate´s outfit


*Jeansen som MK oftast har, kommer från Earnest Sewn. Har undrat ett tag vart de kommer ifrån, så det var kul att hitta det;) Det är ett par Harlan 14 Cigarette Leg Jeans, och finns att köpa HÄR för 198 dollar. Snygga!
*Jacka från The Row, 2750 dollar HÄR.
*Skor från Stella McCartney, finns HÄR för 995 dollar.
*Väska från Balenciaga. Modellen heter Pony Weekender Bag.
*Axelremsväskan kommer från Proenza Schouler
Gillar scarfen också! Vet dock inte var den kommer från, men hon har haft den tidigare.

Snygg outfit det här!:) Hon hade den på LAX flygplats förra veckan, se bilder HÄR.

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate på Barneys New York Cocktail Party




Kul med lite nya bilder igen!:)
De här är från igår då Mary-Kate var på ett cocktail party på Barneys New York för Christopher Bailey´s ära. Mary-Kate såg snygg ut i en beige trenchcoat, jeans och Balenciaga bootsen. Trenchen är lite lik den HÄR från Elizabeth & James, men jag tror nog inte att det är den ändå.. Finns vissa olikheter.


WhatWouldSheWear: Mary-Kate Olsen


WWW har satt ihop ett kollage med inspiration till hur man kan få Mary-Kate´s stil: What Would She Wear!:)

1. Runda glasögon har ju verkligen varir MK´s signatur look den senaste tiden.  Hon har dem i många olika färger och former hehe;) De på bilden är ett par Maggie Sunglasses från Benjamin EyeWear, 325 dollar HÄR. Eller ett billigare alternativ: Urban Outfitter´s Encircle Sunglasses HÄR för 24 dollar!

2. Tia Platform Slide från Pour La Victoire, 330 dollar HÄR. Riktigt snyggt med nitarna och remmarna!

3. Racerback Maxi Dress från James Perse, 225 dollar HÄR.

4. Jacquie Aiche Amethyst Slice Hammered Ring. Stora ringar ska det vara. Gärna flera på samma hand också!:) Budgetvariant från Jewellery People HÄR.

5. Superfine Leather Jacket från Elizabeth & James, 775 dollar HÄR.

6. Kajal Khol Stick från Guerlain, finns HÄR för 35 dollar.

7. Mixed Metal Indian Bangle Set från Topshop, 17 dollar HÄR. Mary-Kate gillar detaljer och mycket accessoarer, och precis som med ringarna får man gärna sätta på en massa olika missmatchade samtidigt! Så snyggt!:)

8. Rico Buket Bag från Alexander Wang, 795 dollar HÄR. Mary-Kate´s favoritväska just nu är ju hennes nitväska i fårskinn från Alexander Wang. Den på bilden är en annan snygg som MK troligtvis också skulle gilla!

Tycker det var väldigt snygga grejer de hade tagit fram! Eller vad tycker ni? Inspireras ni av Mary-Kate?

Mary-Kate på MET Opera´s 125th Anniversary Gala





I söndags var det dags för den årliga Metropolitan Gala. Årets var den 125:e i ordningen och den ägde rum Lincoln Center´s Metropolitan Opera House i New York. Undrar vem killen MK posar med är?
Mary-Kate hade på mig en lång svart klänning med ett bälte i midjan, clutch från YSL och platåpumps också från YSL ser det ut som. Vad tycker ni om hennes look med lockigt hår och röda läppar? Jag gillar looken, men just på MK vet jag inte om den var så jättesnygg. Gillar inte den bronsfärgade ögonskuggan till. Det var inte snyggt tillsammans med blek hy och röda läppar.. Hon såg snygg ut, absolut! Men vi har sett snyggare.
Synd att inte Ashley var där!

Dagens Ashley look


Mary-Kate och Ashley med på lista över kändisvärldens största 'hipsters'


MSN´s Wonderwall har satt ihop en lista över kändisvärldens största 'hipsters'. (Någon som kan förklara vad hipsters i detta sammanhang  innebär?)
Mary-Kate och Ashley kom på plats fem, för att de ständigt är "over it" och för att de kämpar för boho chic, den ultimata hipster looken.

Här är hela listan:
1. Jared Leto
2. Mischa Barton
3. Lindsay Lohan och Samantha Ronson
4. Ryan Gosling
5. Mary-Kate och Ashley Olsen
6. Ellen Page
7. Ed Westwick
8. Zooey Deschanel
9. Nicole Richie
10. Natalie Portman

Dagens Mary-Kate look


Christian Siriano gillar Mary-Kate´s och Lady Gaga´s stil

Christian Siriano, vinnare av fjärde säsongen av Project Runway, pratade kändisstil med OK Magazine´s Red Carpet Confidential blogg. Han hade några hårda ord om Mariah Carey, men älskar den aktulla stilen á la Lady Gaga och Mary-Kate Olsen.
"Jag gillar den för att den är riktigt 'edgy', den är cool, den är downtown," säger han om MK´s stil. "Hon bryr sig inte om vad hon har på sig. Det är vad riktigt folk kastar på sig. Som de 'edgy', hippa tjejerna som lever enkelt och går på klubbar hela nätterna. Jag gillar det."

Om Lady Gaga säger han, "Jag älskar det. Bara trosor och en blus. Det är allt du behöver. Jag tror inte att en alldaglig kvinna skulle lyckas med det, men Gaga är fabulous!"

Jag håller helt med honom! Både Mary-Kate och Lady Gaga har en egen och cool stil som de vågar sticka ut med!:)

Annat: Ny design

Har ändrat designen nu som ni kanske ser. Har lite svårt för det där med design och koder dock, hehe, men det får duga! Ett tag i alla fall;)

3-in-1 trench från Elizabeth & James


Mary-Kate och Ashley har designat den här trenchcoaten, som du på köpet får en klänning och en midjekort jacka till! Det är nämligen en 3-in-1 trench:)
"Den är lekfull och chic, för kvinnor som förstår mode och detaljer," har Mary-Kate sagt om linjen, vilket verkligen stämmer in på den här trenchen! Den finns att köpa HÄR för 595 dollar.
Himla snyggt och smart tycker jag!

Dagens Ashley look


Mary-Kate style: Fashion Magazine

Tänkte att jag skulle skriva om alla kläder Mary-Kate hade på sina bilder för Fashion Magazine!:)

Klänning från Monique Lhuillier.

Fransjacka från Alberta Ferretti s/s 09.

-Ruffled Top från Derek Lam s/s 09
-Kavaj från Stella McCartney s/s 09

-Klänning från Fendi s/s 09
-Cutout  Back Jacket från Alexander Wang s/s 09, finns att köpa HÄR för 795 dollar.

Gillar stylingen på den här photoshooten!:) Vilken bild gillar ni bäst?

Ashley för Vogue (sep 2008)






De här bilderna på Ashley för Vogue är så grymt snygga! Loves it!

Mary-Kate och Ashley spenderar fortfarande lika mycket tid med varandra


Ashley Olsen insisterar på att hon och Mary-Kate fortfarande spenderar mycket tid tillsammans, trots att de nu mera oftast jobbar separat. Duon hatar att vara ifrån varandra, så de gör alltid sitt bästa för att hålla närkontakten.
Ashley förklarar, "Vi spenderar fortfarande hemskt mycket tid tillsammans. Vi är systrar, vi älskar varandra och vi älskar att spendera tid tillsammans. Ibland träffar vi inte varandra på helgerna för att vi åker iväg och träffar olika kompisar. Men vi vet alltid var den andre är."

Jag undrar hur det är att ha en så nära syster. En tvillingsyster. Har någon av er läsare en tvillingsyster? Eller kanske bara en riktigt nära syster? Berätta gärna lite om hur det är! Jag har en bror som jag älskar såklart, men det är ju inte riktigt likadant som att ha en syster skulle jag tro..;)

Mary-Kate på LAX flygplats





Äntligen lite nya bilder! Fick en fråga igår varför jag bara postar bilder på Ashley, och det är då för att det inte kommit några bilder på henne tyvärr. Både Mary-Kate och Ashley har ju legat väldigt lågt den senaste tiden, vilket är lite tråkigt men samtidigt förståeligt!
Här är i alla fall Mary-Kate på LAX flygplats. Undrar vart hon ska åka?:) Kanske bara New York, det verkade ju tyvärr inte bli så att de åkte tll Paris den här gången. MK såg snygg ut i struprörsjeans, skinnjacka och sina skor från Stella McCartney. Hennes lilla väska är från Proenza Schouler och den stora tror jag är Balenciaga. Glasögonen är ett par vintage Ted Lapidus, vilket Betty informerade mig om:) Så snygga!

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate på Nate´s konstvisning (dec 2008?)


Här är en bild från en konstvisning Nate hade i Miami skulle jag tro. Nate och MK va ju där i början av december förra året för konstveckan. Men det skulle också kunna vara en relativt ny bild, som kanske är tagen HÄR? Men det var ju inte Nate´s konstvisning.. I alla fall posar hon med sin kompis Cassie på bilden:)

Dagens Ashley look



Mary-Kate i Nylon Magazine (dec 2007/jan 2008)







Mary-Kate kör i sin bil i LA


Både Mary-Kate och Ashley har ju legat väldigt lågt den här veckan.. Men igår var Mary-Kate ute och körde i sin SUV i Los Angeles enligt X17 Online. Dock är videon väldigt kort, och det går inte se om det är det, men men;) Tryck på bilden för att se videon.
Hoppas att det kommer lite nyheter och så snart!

Dagens Mary-Kate look


Tecknad bild på Mary-Kate


Hittade den här tecknade bilden på Mary-Kate på Carolinas blogg. Den är ritad av Jonas Löfgren, och är "döpt" som ni kan se till 'Mary-Kate Olsen wearing Lanvin'. Gillar ni den?:)

Monday MKA Randoms


Dagens Ashley look


Gamla bilder: Mary-Kate och Ashley på Estee Stanley´s bröllop (2008)





Fick en fråga om jag inte kunde posta bilder från ett annat bröllop Mary-Kate och Ashley varit brudtärnor på, nämligen Ashley´s stylist Estee Stanley´s. Det ägde rum för snart ett år sedan i Los Angeles. På vägen till själva bröllopet bar gästerna, eler brudtärnorna, en vit mask. Dock gick inte MK med bland tjejerna där. Hon hamnade tyvärr inte på lika många bilder.. Estee´s klänning ser väldigt maffig ut, den skymtar lite där bakom på andra och tredje bilden. Hade varit kul att se en bättre bild på den.
Jag vet inte så mycket om vad MK och Ash har på sig, bara att Mary-Kate´s skor är ett par YSL.


Annat: Dagens låt


Gavin DeGraw - Follow Through

Gammal? Oh yes, men så härlig!:) Se den riktiga videon HÄR.

Mary-Kate på LAX flygplats



Här är Mary-Kate på Los Angeles flygplats, LAX. Undrar vart hon har varit? För det ser ju ut som att hon har anlänt på flygplatsen.. Konstigt att det inte har kommit några bilder om det är så att hon har varit någonstans. Fast hon kanske bara var i NY:)Gillar hennes glasögon!

Dagens Mary-Kate look


Annat: Ashley look-a-like


Bara jag som tycker att den här tjejen är en riktig Ashley look-a-like? På vissa bilder är hon otroligt lik! Hon heter Emma Nygren, och hennes blogg hittar ni HÄR. Ni kan se en bild på en annan tjej som är ruggigt lik Ashley HÄR också!

Gamla bilder: Mary-Kate och Ashley är brudtärnor på ett bröllop i Mexico (2007)






Eftersom att det inte har kommit några nya bilder, kan jag lika gärna posta lite gamla:) Kommer ni ihåg de här bilderna? De är från november 2007, då Mary-Kate och Ashley var brudtärnor på ett bröllop. Det var deras gamla assistent, Jill Zimmerman´s, bröllop, och det ägde rum på stranden i Cabo San Lucas i Mexico.
Så himla fint bröllop! Underbart att gifta sig på en strand sådär:) Ashley såg jättefin ut. Älskar hennes klänning! Snygg rygg, och så var den sådär fint cremevit.

Mary-Kate på omslaget av W Magazine (januari 2006)


Love it!

Quote


"I love getting amazing jackets. Beacause you can wear your pajamas underneath and everyone´s like ' Oh fabulous jacket !' and I´m like, 'You should see what´s underneath!'"

-Mary-Kate till W Magazine 2006

Dagens Ashley look


>>Hinner tyvärr inte uppdatera mer idag, har ett stort fysikprov att plugga till.. Sen har det inte kommit något nytt heller.

Mary-Kate & Ashley style: Skor från Lanvin


Blev påmind om de här skorna igår när jag postade Dagens Ashley look. De kommer från Lanvin, och både MK och Ash har synts i dem en gång. Modellen heter Open-toe Stilettos. De liknar dem från Pedro Garcia, som Mary-Kate senast hade HÄR. Men de här från Lanvin är snyggare tycker jag! Tyvärr vet jag ingenstans man kan köpa dem.. Hade varit roligt att veta något pris. Visst är de snygga?!

Mary-Kate´s pressbilder för Weeds (2007)


Älskar de här bilderna på Mary-Kate, som togs på en presskonferens för serien Weeds hon var med i 2007. Hon är så söt, och ser så glad ut! Håret är gorgeous också:)


Annat: Dagens låt


Brandy - Right Here (Departed)

Titta på musikvideon HÄR istället:)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate´s skor från Stella McCartney


De skorna har Mary-Kate haft de senaste gångerna hon varit ute, och de kommer från Stella McCartney. Det är ett par Mesh Basket Sandals, och finns att köpa HÄR för 995 dollar.
WWW har tagit med dem i ett av sina senaste kollage också:) Jag gillar dem, men jag tycker inte direkt att det här är ett par av hennes snyggaste skor, jag har lite svårt för "nätet".. Vad tycker ni?

Quote


Himla bra Quote det där alltså:)

Dagens Ashley look


Gamla bilder: Mary-Kate och Ashley kommer till Jared Letos pool och barbeque party (2006)






Mary-Kate och Anna Dello Russo i klänning från Balmain


Klänningen som Mary-Kate hade på The Independent Spirit Awards, kommer från Balmain! (Haha, jag trodde faktist att den var vintage, men lite kul att jag skrev att jag tyckte den var "Balmain inspirerad"!)
En annan som synts i en likadan, är Anna Dello Russo, som är moderedaktör på japanska Vogue. Vem tycker ni bar den bäst?

>>Se bilden lite större HÄR.

Dagens Mary-Kate look


Vad tycker ni om det här? ;) Det man kanske kan tro är en filt, är faktist en klänning från Marc Jacobs! 

RSS 2.0