Dagens Mary-Kate look


>>Gud så trött jag är.. Är inne i en stressig period just nu, mycket som händer hela tiden. Är dock glad att det, för det mesta, är roliga saker. (Skolan är inte inräknad där för tillfället.) Tyvärr blir det inte jättemycket tid över för mig just nu, men jag gör så gott jag kan. Bloggen kommer inte i första hand, och det hoppas jag att ni förstår. That´s it liksom.
Blir inga fler inlägg i kväll då jag inte kommer åt vissa sidor av någon anledning. Imorgon går jag sent i skolan, och sen ska jag bort på kvällen. Men jag ska absolut försöka uppdatera därimellan. Det har kommet lite nya bilder och så!:)
Ska ni hitta på något kul imorgon på Valborgsmässoafton eller?:)

Picture


Älskar den här bilden (bilderna) på MK och Ash! De är så söta! Himla synd att bilderna inte finns i bättre kvalitet.. Det ser ut som att de skulle kunna vara tagna innan det HÄR eventet, där de båda var sjukt snygga, då kläderna och frisyrerna är samma.
Jag tror att jag hittade bilden på Josies blogg för rätt länge sedan:) Love it!

>>Imorgon blir det lite senare med uppdateringarna då jag ska till Stockholm (ja, det är mycket Stockholm för min del nu, hehe:P) över dagen. Ska dit med klassen på studiebesök osv. men kommer hem ganska tidigt. 

Mary-Kate lämnar sin lägenhet i New York




Här är bilder från igår då Mary-Kate lämnade sin lägenhet i Soho i New York. Hon såg snygg ut i ett vitt transparent linne istoppat i svarta jeans, kavaj och gladiatorsandaler. Till det hade hon Ray Ban Clubmasters, och den lila väskan är från Hermés. Jag gillar det här! Snyggt med den lila väskan till. Byxorna ser dock lite långa ut..

Mary-Kates cykeloutfits


Vilken av dessa tre outfits Mary-Kate haft när hon vait ute och cyklat med Nate i New York tycker ni är snyggast?
Se bilden i större format HÄR.

Mary-Kate och Nate cyklar i New York





Mary-Kate och Nate har gjort tre cykelturer nu på två dagar. I förrgår och så två stycken dagen innan det. Dessa bilder ovan och den nederst i det här inlägget är alltså från i lördags:) Kul med så mycket nya bilder!
MK hade på sig upprullade blå byxor, grått linne och en transparent tröja. Den gröna väskan kommer från Hermés och glasögonen från Marni.

Dagens Ashley look


Mary-Kate och Nate cyklar i West Village




Mary-Kate och Nate var ute på en cykeltur igår i det härliga vårväret i West Village, New York. De stannade vid en klädaffär och ett café innan de åkte hem till MK. Inte ofta man ser kändisar cykla! Men det är bra tycker jag! Miljövänligt och smidigt till skillnad från de stora stadsjeeparna de flesta kändisar har. (Även Mary-Kate..) Kul iaf att hon väljer cykeln:) Speciellt då det är så fint väder i NY nu, av bilderna att tyda.
Jag gillar det hon har på sig! Hon såg snyggt och härligt avslappnad ut i en oversized mörkblå klänning, halsband och så gladiatorsandaler. De var snygga! Och för en gång skull tycker jag att hennes blå runda glasögon såg bra ut:P



>>Den här nedersta bilden är från dagen innan.

Mary-Kate och Nate ute i New York



Här är Mary-Kate med Nate utanför henens lägenhet i New York:)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate och Bradley Cooper - mer än vänner?

Mary-Kate har umgåtts med He´s just not that into you skådisen Bradley Cooper en del de senaste dagarna under Tribeca Film Festival. De gick tillsammans på efterfesten av Woody Allens film Whatever Works och så lämnade de Chanel middagen i samma bil.

Det här har naturligtvis startat spekulationer om en romans hos pressen, trots att Mary-Kate sågs kyssa pojkvännen Nate Lowman i New York så sent som igår.
The NY Daily News rapporterar att de två var tämligen flirtiga genom middagen, och att MK upprepade gånger rörde Bradleys arm.

Nej, det här tror jag inte på.. Jag tror bara att de två har blivit bra vänner nu under festivalen och att de har gemensamma vänner och intressen. MK skulle nog inte bedra Nate så öppet, hehe:P Vad tror ni?

Mary-Kate style: Blus från Top Shop


Den här blusen, som Mary-Kate använder som klänning, har Barbara Hulanicki Biba designat för Top Shop. Den kollektionen släpps den 29 april, alltså på onsdag. Så kolla in på Top Shops hemsida då om ni är intresserade:)
Jag tycker den känns väldigt MK, och den är snygg på henne! Dock är det inget jag själv skulle köpa.

Mer om Elizabeth & James for Steve Madden i nya Nylon Magazine

I maj 2009 nummret av Nylon Magazine, där The Wackness stjärnan Olivia Thirlby och Kat Dennings från Nick and Norah's Infinite Playlist är på omslaget, finns en liten men bra profil om Mary-Kate och Ashleys kommande samarbete med skogurun Steve Madden.

Linjen, Elizabeth & James for Steve Madden, väntas finnas i butik inom kort. Och det är inte i vilka butiker som helst. Det här är den första Steve Madden kollektionen som kommer att säljas på Bergdorf Goodman, Neiman Marcus, Intermix mfl.

Märket ligger på en lite högre prisklass än andra Steve Madden linjer, men priserna kommer att vara ungefär som kläderna från Elizabeth & James.
Nylon intervjuade både Mary-Kate och Steve om samarbetet, och de båda hade bara fantastiska saker att säga om varandra, den kreativa processen och så själva linjen.

Skulle vara roligt att läsa den här intervjun, så jag ska försöka få tag på den, någon kanske scannar. Det ska bli så spännande att få se resultatet sen! HÄR har ni en liten preview på två par skor:)

Video: Mary-Kate på Chanel middagen under Tribeca Film Festival


Här är en video från när Mary-Kate gick på röda mattan innan Chanel middagen. Vad konstigt det måste kännas att stå sådär framför en massa människor som skriker ditt namn och så alla kamerablixtar på det, hehe.. Men de är ju vana:P

Mary-Kates outfit


Här kommer lite info om vad Mary-Kate hade på sig under Chanel middagen:

-Känning från Nina Riccis höst 2009 kollektion
-Bälte från Chanel Top Shop
-Väska från Nancy Gonzales, mer HÄR

Skorna och örhängena vet jag tyvärr inte, men jag skriver om det om jag hittar det såklart. Gillar ni den här outfiten?:)

>>Bältet kommer inte från Chanel som jag hade skrivit, utan från Top Shop:)

Mary-Kate pratar med USA Today


USA Today
gjorde under torsdagskvällen då Chanel middagen ägde rum en intervju med Mary-Kate, och jag har översatt allt hon sa.

Om Tribeca Film Festival och att vara med i juryn:
"Jag önskar att det fanns en klass. Det är en stor ära att vara en del av den. Jag har tittat på filmerna. Jag bara började, så jag vet inte vad vi gör eller vad som ska hända. Det här är faktist den första kvällen. Jag fick min broschyr imorse. Jag har redan tittat på alla kortfilmer och ska se på dem igen. Det här är kul."

Om att klä upp sig:
"Jag har klätt upp mig fler gånger och haft mer kännedom om märken det senaste året än någonsin. Jag har alltid varit en tjej som shoppar sparsamt, och sett till det själv. Oftast spenderar jag min tid i jeans och pyjamas. Men det har varit ett väldigt roligt år, och jag har lärt mig om namn som Chanel.

Om New York:
"Alla gator är så speciella här. Jag bor här omkring. Jag blir alltid häpen över att gatorna alltid ser annorlunda ut. Jag blir altid överraskad. Häromdagen gick jag längs en gata och träden just nu, de vita träden och kronbladen överallt. Så vackert. Att bara ta det lugnt i Battery Park. Det är något magiskt med New York och dess årstider, och att se dem ändras."

Om Elizabeth & James:
"Vi utökade det precis tillherrkläder. Vi gjorde smycken och skor. Vad vi gör är att börja med något riktigt litet. Jag är säker på att handväskor är näst ut. Vi vill vara säkra på att vad vi gör, gör vi bra. Annars finns det ingen mening."


Mary-Kate ute i New York





Igår var Mary-Kate ute och gjorde några ärenden i New York, och på bilderna ovan är hon utanför sin lägenhet. Jag undrar vad hon köpte av kvinnan (se bild här nere). Vad tror ni?:)
MK hade på sig klänning från Top Shop (likadan som den hon hade här fast i en mörkare färg ser det ut som), väska från Proenza Schouler, blå runda glasögon á la John Lennon och ett par skor hon haft tidigare som jag dock inte vet var de kommer ifrån. Tycker inte att de är så snygga faktist..

Mary-Kate lämnar Chanel middagen i New York




Här lämnar Mary-Kate Chanel middagen hon var på nu under Tribeca Film Festival. Hon hade satt på sig en lila lång jacka med silvrigt foder, hehe:P Hon lämnade eventet tillsammans med Bradley Cooper som hon var på den HÄR efterfesten med:) Kul att de är kompisar!

Mary-Kate style: Clutch från Nancy Gonzalez


Clutchen som Mary-Kate hade på Chanel middagen är en Shiny Crocodile Clutch från Nancy Gonzalez. Den finns att köpa i färgerna rosa och beige HÄR för 1400 dollar. MK´s modell finns inte i röd, utan i en större för 2200 dollar. Hehe, inga billiga väskor det där. Väldigt snygga dock!

Mary-Kate på en Chanel middag under Tribeca Film Festival







Här är Mary-Kate på ännu ett event under Tribeca Film Festival som pågår just nu! Nämligen en Chanel middag.
Den här looken gillar jag! Mary-Kate såg snygg ut i en svart klänning med vida ärmar och ett skärp i midjan, sotade ögon och en röd clutch från Nancy Gonzalez. Jag älskar hennes skor också! Så snygga! Kul med mycket nya bilder nu! Hoppas att vi får se henne på fler events:) Ska se om jag hittar någon video, då hon pratade lite med pressen som ni kan se.

Dagens Ashley look


Mary-Kate lämnar sin lägenhet i NY




De här bilderna togs igår då Mary-Kate lämnade sin lägenhet i New York. Hon såg bekvämt klädd ut i leggins, gympaskor, grå tröja, stickad kofta och så en tygpåse över axeln:)

>>Jag är inte säker på att jag kommer ha tillgång till dator imorgon, så det kanske inte blir några uppdateringar.

Ny realityserie om varuhuset Fred Segal

Fred Segal, kändisarnas modemekka i Los Angeles, ska få sin egen reality show på Bravo. Den nya odöpta showen kommer att dokumentera den dagliga verksamheten i varuhuset som ligger i Santa Monica.
Anledningen till att den här showen får så mycket uppmärksamhet, är att den fokuserar på hur affären - som lockas många kändisar - tar hand om sina högprofilskunder. Och dessa kunder inkluderar bland annat Mary-Kate och Ashley!
"Fred Segal är legendariskt på marknaden och har synonymer med high fashion och stil, och de fashonistas som jobbar, shoppar och skvallrar på varuhuset lovar att ha gripande, underhållande och färgglada personligheter och liv," sa Bravo.

Jag tror att det här skulle kunna bli en intressant serie! Kul idé. Dock tror jag att chansen att få se kändisar som MK och Ash är lika med noll. Det kommer nog vara lite mindre kända personer, och så troligtvis Heidi och Spencer. Säg något de inte gör för att synas.. Men vad tror ni om den här serien?

Mary-Kate på premiären och efterfesten av Whatever Works under Tribeca Film Festival




Igår kväll var Mary-Kate på premiären av dokumentärfilmen Whatever Works under Tribeca Film Festival, och den hölls på Zeigfeld tetern i New York.
Filmen är regisserad av Woody Allen och är en framtidsbaserad berättelse. Några av skådespelarna är Ed Begley Jr., Evan Rachel Wood och and Larry David. I filmen spelar Larry David en från New Yorks överklass som avstår från sitt privilegierade liv för att istället leva en bohemisk livsstil.
Mary-Kate såg söt ut, men jag tycker att hon kunde ansträngt sig lite mer på en premiär.. Hon kan bättre!:)
Efte premiären var hon på en efterfest på Royalton Hotel. Där sågs hon prata med Bradley Cooper och bara ha det allmänt trevligt.





Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate ska sitta i juryn under Tribeca Film Festival!


Tribeca Film Festival har publicerat deras jurymedlemmar för det här årets alla filmer, och som alltid är det en salig blandning av skådespelare, kändisar, filmskapare mm. Mary-Kate är en av dessa och ska sitta med i juryn för kategorin 'Narrative Short'! (översättning?) Det ska hon göra tillsammans med Thomas Haden Church, James Franco, Mary Harron och Debra Messing. HÄR kan ni se alla som ska sitta i juryn och i vilka kategorier.

Tribeca Film Festival började igår i New York, och kommer hålla på till den 3e maj. Över 250 filmer kommer att visas upp, så vi kan ju hoppas att Mary-Kate (och kanske Ashley?) går på någon premiär!:) Kul att MK får sitta i juryn också! Jag har tidigare skrivit att festivalen äger rum i november, men det är ju såklart fel då:P Hoppas på mycket nya bilder nu!
HÄR hittar ni festivalens officiella hemsida.

Mary-Kate style: Ray Ban Clubmasters


De här glasögonen som Mary-Kate haft de senaste gångerna hon varit ute, är ett par Ray Ban Clubmasters. De är ju väldigt populära i år! Har ni några?:) Jag tycker de är skitsnygga på andra, men jag själv passar tyvärr inte i den modellen..

Dagens Ashley look



Jonathan Jaxson anklagar Mary-Kate för att ha tagit kokain


Jonathan Jaxson, som är någon wannabe kändisbloggare, skickar nu runt en bok till olika förlag för att få den publicerad, rapporterar Gawker. Jonathan är kanske mest känd för den trashiga kändisbloggen JJ´s dirt (den är bara öppen för "inbjudna läsare..) där han hela tiden skriver om alla "kändisar"  han "kände" och hur de festade natten lång, tog droger och hade sex på inte alltför privata platser.
Han har döpt sin bok till Don´t you know who I am yet??? och den tittar tillbaka på hans liv och karriär, hur han och hans mamma ofta besökte talk show områdena, att han blev publicist för ett antal D-kändisar och hur han försöka bli nästa Perez Hilton. Vad han hoppas kommer få boken att sälja är inte hans biografi, utan det kändisskvaller han har tagit med.
JJ menar att första gången han träffade Mary-Kate Olsen, var för några år sedan innan hon lades in på ett rehabiliteringscenter för sina hälsoproblem (anorexia). Såhär har han skrivit i sin bok: 
"Det var på Bungalow 8 jag träffade Ms. Mary-Kate Olsen. Jag blev extremt besviken när jag upptäckte att den Mary-Kate jag träffade var 'cocained up' och totalt berusad på sprit. Det var sorgligt verkligen. Verkligen sorgligt."

Den här Jonathan har tidigare gjort anklagelser mot att Mary-Kate tar kokain. Han har också anklagat Ashley, men då anmälde hon tidningarna som publicerat dessa anklagelser för ärekränkning. MK sa aldrig ifrån till JJ och gjorde inga uttal om ryktena. Tror ni att det beror på att det helt enkelt är sant eller att hon bara inte orkar bry sig om vad en dum skvallerboggare skriver? För dum tycker jag just att den här Jonathan verkar vara.. Om han tror att han kan göra karriär genom att skriva en bok med en massa skvaller och rykten han själv kanske knåpat ihop om kändisar, kan han väl få försöka då. Jag förstår helt klart MK om hon bara nonchalerar honom och struntar i att bry sig om skvallret.

Bilder på Mary-Kate tagna av Ezra Petronio







Jag tror aldrig att jag har postat alla de här bilderna samtidigt. De är från en photoshoot för Self Service Magazine som fotografen Ezra Petronio gjorde förra året. Kommer ni ihåg?:) Hon fotograferade en massa kändisar för ett projekt, bland annat dessa.
Jag älskar de här bilderna! Så snygga!

Mary-Kates outfit


bild: Olsen Anonymous

Här kan ni se att blusen MK hade på det HÄR eventet kommer från Top Shop, så troligtvis köpte hon bland annat den när hon hade varit på öppningseventet i NY:) Dock har jag skrivit tidigare att skorna kommer från Vivienne Westwood..

Elizabeth Olsen nästa IT-girl?


Mary-Kate och Ashleys yngre syster Elizabeth "Lizzie" Olsen, har nu börjat skapa modevågor på egen hand. Elle UK kallar henne sin egen 'fashion crush'.
"Hon har inte bara deras kerubiska kinder och fantastiskt blå ögon," skriver dem. "Hon har också tvillingarnas unika  välpolerade boho stil."
Elle lovar att Elizabeth definitivt kommer vara någon att titta på det här året, då hon jobbar för en egen karriär på teaterscenen i New York.

Jag tror absolut att Elizabeth har stora chanser att få en karriär, men jag tycker att det är lite tidigt än att säga att hon är en stilicon då hon faktist bara synts ute en gång i år. Men vad tror ni? Kommer Lizzie att bli nästa IT-girl?:)

>>Jag gjorde förresten en ny kategori: Elizabeth Olsen, där jag tänker skriva om henne. Om det kommer bilder på henne osv:)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate och Ashley ute tillsammans i New York


Förra helgen ska Mary-Kate och Ashley ha setts ute i New York tillsammans två gånger.
Första gången sågs de av People.com på Cooper Square Hotel där ett 'Belvedere IX Save Beatrice' party hölls.

Andra gången var de på hockeyspelaren Sean Averys födelsedagsfest. Förra året ryktades det att MK och Sean dejtade, men det verkade som att de två nu bara är bra vänner. Enligt People var bland annat Mary-Kate´s pojkvän Nate Lowman och Chloe Sevigny också där. Sean fick en tårta med texten "Happy Pucking Birthday".

Lite synd att det inte finns bilder från något av dessa tillfällen.. Hade varit kul att se bilder på MK och Ash ute tillsammans. Det var länge sedan nu.

Annat: Dagens låt


James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings

The Row rea i Los Angeles


Mary-Kate och Ashley ska ha rea på kläder från The Row i helgen! Den ska hållas på The Roosvelt Hotel i LA nu på lördag den 25 april. Tiderna är 10.00 till 19.00.
Undrar om Mary-Kate och Ashley kommer att vara där? En stund kanske, eller vad tror ni? Då får vi hoppas på lite bilder!:) Tycker att det här är ett jättebra initiativ av dom. The Row är ju rätt dyrt, och många har nog inte råd så då är det ju bra att ha en rea där det finns möjlighet att köpa de snygga kläderna till ett lite bättre pris:) Det vore himla kul att vara där, men tyvärr bor man ju inte i LA..

Mary-Kate på en öppningsfest för 'Fuck Friends'



Här är Mary-Kate och Nate på ett öppningsparty för något som heter 'Fuck Friends', vilket jag inte riktigt vet vad det är.
Jag är inte så jätteinmponerad av MK´s look här.. Men brillorna gillar jag! Så snygga:) Vore roligt med fler bilder!

Dagens Ashley look


>>Nu är jag tillbaka igen! Har haft det kanonbra:)

Annat: Åker till Stockholm

Japp, imorgon åker jag ännu en gång till Stockholm över helgen! Denna gång ska jag hälsa på en jag känner där uppe, så det ska bli trevligt:) Hoppas att ni får en bra helg! Jag är tillbaka med uppdateringar igen på söndag kväll eller annars måndag.

Kram!

WWW: Lizzies outfit


Ni kanske kommer ihåg de HÄR bilderna jag postade på Mary-Kate och Ashleys syster Elizabeth? Nu har Who What Wear skrivit exakt vad hon hade på sig, och som ni kan se på bilden kommer hennes klänning från Calvin Klein och skorna från Marni:) Gillade ni hennes outfit?

Både Mary-Kate och Ashley är i stadiga förhållanden

Nu är det runt ett år sedan det, både i Mary-Kate och Ashleys fall, började ryktas om nya förhållanden. Dessa rykten visade sig vara sanna, och i början av sommaren förra året syntes paren ute tillsammans.


Ashley blev tillsammans med skådespelaren Justin Bartha, som bland annat varit med i National Treasure filmerna. Han har faktist också regisserat en film. De första ryktena om deras förhållande kom i maj någongång. Sen fortsatte det, och i sommras åkte de på en hemlig semster till Grekland tillsammans. Nu i vintras var de också på en skidresa.
 Justin fyller 31 i år, och Ashley fyller ju 23 snart.
Jag fick förresten en fråga kom jag på nu, om MK och Ash bor tillsammans med sina pojkvänner. I höstas skrevs det att Justin flyttat in hos Ashley i hennes hus i Hancock Park, efter att ha haft nycklar ett tag. Jag vet inte om det stämmer, men det är säkert möjligt. Jag tror dock att både MK och Ash tar det lite lugnt och känner efter ordentligt innan de flyttar ihop osv:)


Mary-Kate började i december 2007 dejta konstnären Nate Lowman. Han hade sina första utställningar på New York University, och nu i vintras var några av hans verk publicerade i Interview Magazine. Se HÄR. Han har också ställt ut sina verk på olika gallerier, se bla HÄR där det även finns en video med honom.
Mary-Kate och Nate visade i sommras öppet upp sin kärlek vid flera tillfällen på uteserveringar osv. I höstas ryktades det också om att Mary-Kate var gravid, och det gick så långt att MK´s rep tillslut fick bekräfta att så inte var fallet.
Nate är 29 år.

Jag tycker att det verkar som att både Mary-Kate och Ashley har hittat bra pojkvänner som de trivs med. Ett år är kanske inte särsklit lång tid ändå, men det känns ändå seriöst från båda hållen. De är ju fortfaranda väldigt unga, så det kanske är svårt att veta om man har hittat rätt än. Jag tycker de verkar ta det lite som det kommer och jag tror inte någon av dom är intresserade av att stadga sig riktigt än:) Det är också bra att både Nate och Justin sjväla har karriärer. Annars finns det ju många idioter som är tillsammans med kändisar för att de är ute efter uppmärksamhet. MK´s ex Max Snow tror jag var en sån typ..
Så vad säger ni om Mary-Kate och Ashleys förhållanden? Tycker ni Nate och Justin verkar vara bra killar?:)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate lämnar en yogaklass i LA



Här lämnar Mary-Kate en yogaklass i Los Angeles tillsammans med sin vän Hayden. Gillar ni yoga?:)

Annat: Dagens låt


Chester See - God Damn, You´re Beautiful

Så fin!:)

WWW: Runway Style


Who What Wear har de gjort ett Runway Style-inlägg där man själv kan fixa en look från 3.1 Pillip Lim. De har bland annat tagit med ett par byxor från Elizabeth & James! Det är ett par Kingstone Trousers som finns HÄR för ca 252 euro. Snygg modell på dem!:)
HÄR kan ni läsa om alla plagg de tipsar om för att få en liknande look:)

Dagens Ashley look


Nya örhängen från Elizabeth & James

Det har kommit in lite nya snygga örhängen från Elizabeth & James på Shopbop!:)
(Klickbara bilder!)
Från vänster:
Pyrite Crystal Earrings 95 dollar

Shoulder Duster Fine Fringe Earrings 250 dollar

Peace Stud Earrings 75 dollar
Dagger Stud Earrings 75 dollar
Trinity Dagger Erarrings,175 dollar

Snake Drop Earrings 95 dollar

Tycker det var jättesnygga saker! Inte sådär skyhöga priser heller ju. Förutom de för 250 dollar då.. Jag gillar speciellt peaceörhängena, och så de två första. Ormarna var häftiga också:) Vilka är era favoriter?

Mary-Kate på LAX flygplats



Nu är Mary-Kate back in Los Angeles igen. Hon reser ofta fram och tillbaka mellan LA och NY hehe:P Undrar om hon har något nytt skådespelarprojekt pågång? Eller så har hon bara varit i NY nu över påsk? Ashley är ju där också:)
Hon såg bekväm ut i jeans, mockasiner och en brun kofta som hon ofta har just när hon reser. Hon pratade i telefon påväg ut från flygplatsen och brydde sig inte märkvärt om paparazzina. HÄR finns en video att se.

Dagens Mary-Kate look


Love it!


Älskar den här bilden på MK! Den enkla grå t-shirten, de röda läpparna och naglarna, håret, ringarna och armbanden, solglasögonen.. Så snyggt!

Ashley lämnar ett möte i NY


Ja, Ashley har klippt av sig håret! Jag tycker det ser snyggt ut och Ashley passar i det, alltid kul med lite förändring! Men hon kanske ändå är snyggast i långt hår.. Vad tycker ni? Passar Ash bäst i långt eller kort hår?
Här lämnar hon ett affärsmöte i New York.

Dagens Ashley look


Ashley i korsettopp från Elizabeth & James


Toppen som Ashley hade på Elizabeth & James lanseringen på Selfridges i höstas, kommer faktist just från Elizabeth & James:) Den finns att köpa HÄR för 295 dollar.
Tycker den är jättesnygg! Den är inte så "korsettaktig" utan ser mer ut som en vanlig topp. Snyggt material är det också:)

Mary-Kate dancing


bild: Fashion Squad

Gamla bilder: Mary-Kate på Skytop Release Party (2007)



Jag har inte sett de här bilderna förut faktist, men de är från maj 2007 då Mary-Kate var på ett Skytop Release Party. Hennes kompis Hayden var också där. Skytop måste vara någon skoaffär och så tror jag de säljer det kända märket Supra men jag vet inte riktigt..:P Mary-Kate såg jättesöt ut här!:)

Annat: Ny design

Har ändrat designen nu! Får passa på när man har lov hehe, har lite mer tid och tårlamod då:P Hoppas att ni gillar det i alla fall!:)

Dagens Mary-Kate look


>>La in två bilder till i det HÄR inlägget.

>>Ska iväg nu snart så hinner tyvärr inte uppdatera mer idag. Hoppas att ni får en trevlig påskafton!:D

Mary-Kate och Ashley om herrkollektionen för The Row


Mary-Kate och Ashley har ju designat en herrkollektion för båda deras klädlinjer Elizabeth & James och The Row. Det har bestämmts att The Row ska producera kläder i USA. Under en pratstunde med Women Wear Daily sa Ashley såhär:
"Det är våran grej - ett Amerikanskt märke gjort i Amerika. När vi tittade på herrmarknaden, kunde vi inte riktigt hitta basplagg som du kan ha tillsammans med designerplagg - samma koncept som våra tjejkollektioner. Så vi började hela processen med att designa byxor och kavajer, för att vi visste att det skulle ta tid att få till det rätt."
Mary-Kate sa också: "Vi har gjort om kläder sedan vi var sex år gamla. Att ha tränat sitt öga så länge är till stor hjälp."

Ashley ute i Soho



Nu är Ashley tillbaka i New York, och igår sågs hon ute i Soho. Ser ut som att hon har klippt och färgat håret, eller hur!?:) Det ser nästan ut som att hon har klippt kort ju. Fast det kan ju vara att håret ligger lite innanför jackan. Jag gillar färgen! Ser naturligt och snyggt ut. Vad tycker ni?:)
Det skulle verkligen vara kul om Ashley gick på något event eller gjorde en photoshoot snart! Det var allt för länge sedan..

Ashley med Diane Kruger, Karl Lagerfeld och Lindsay Lohan på ett Chanel event 2005


Har inte sett den här bilden tidigare faktist, men kul att se Ashley tillsammans med Lindsay! Tror dock inte att de är så tajta, hehe. Förra året ryktades det ju om att Lindsay skulle blivit förbannad på Ash efter att hon pratat med Samantha.. Men det tror jag inte ett dugg på faktist.

Dagens Ashley look


>>Glad Påsk på er alla! Hoppas att ni får en trevlig helg nu:)

Mary-Kates Nylon Magazine outtakes



Här är några outtakes från Mary-Kates photoshoot med Nylon Magazine hon gjorde 2007. De var med i dec07/jan08 nummret. Så snygga bilder! Den längst upp, den i mitten och den längst ner gillar jag bäst:)
Se i större format HÄR och HÄR.

Elizabeth & James Blazers

Kavajer är ju något som både Mary-Kate och Ashley gillar, och de har designat många för både Elizabeth & James och The Row. Speciellt i vårkollektionen nu finns det många:)

1. Spring Blazer, 395 dollar
2. Odette Blazer, 395 dollar
3. Jackson Blazer, 395 dollar
4. White James IV Ruched Sleeve Blazer, 361,10 euro
5. Elizabeth & James Bazer -säljs inte längre-

Vilken är er favorit? Jag gillar den vita näst längst till höger, och så tyckte jag att den ljusrosa var snygg!:)

>>De har många snygga jackor också! Titta gärna HÄR, HÄR, HÄR och HÄR. HÄR kan ni titta på kläder från The Row också. Fanns en hel del snygga jackor och kavajer, och sen riktigt snygga basplagg som ser väldigt bekväma ut- Dock är ju The Row dyrare..

>>När jag var i London och var inne på Selfridges, letade jag upp kläderna från Elizabeth & James. Det var inte så många plagg tyvärr, men jag såg bland annat den HÄR skjortan. Lite snygga kläder från Alexander Wang hängde där bredvid också! Skulle gärna köpa något från Elizabeth & James, men just där var det faktist inget jag kände att jag ville ha. Men det får bli en annan gång:)

>>Vill ni att jag ska skriva lite om nya kläder och smycken från Elizabeth & James och The Row oftare? Jag tycker det är kul att titta på de nya plaggen/smyckena som kommer in, det är ju alltid bra inspiration även om man inte köper någonting!:)

Mary-Kate på Top Shop preview i NY



Förra veckan öppnade den första Top Shop affären i Nordamerika! Och det i Soho i New York. Mary-Kate var där kvällen innan på en VIP sneak peek preview, och hon kom inte ut därifrån tomhänt. Undrar vad hon köpte?:)
Dagen efter, på den stora öppningen, var det många kändisar på plats. Några av dem var Taylor Momsen, Jay-Z, Zach Braff, Jimmy Fallon, Mark Ronson, Ann-Dexter Jones och Michelle Trachtenberg.

Kul att Top Shop har öppnat i Amerika nu! Den kedjan är ju så pass populär, så det ska nog gå bra i NY:)


>>La in två till bilder

Mary-Kate på en flygplats



Här är Mary-Kate på en flygplats. Det var den 29e mars och den 1a april var hon i NY, så troligtvis är hon på LAX här:)

Dagens Mary-Kate look



>>Home sweet home.. eller inte! Det kändes inte sådär jätteroligt att komma hem i natt. Men men, jag ska verkligen inte klaga! London var helt fantastiskt, och jag har haft det superbra. Det fanns allt och lite till liksom. Tyvärr räckte ju inte tiden till allt jag hade velat göra och se, men jag känner helt klart att jag kommer åka tillbaka till London. Många gånger. Nu jag iaf back on track!:)

Annat: Jag åker till London!!


Japp, tidigt imorgon bär det av! Jag åker till London:D Ska verkligen blir jätteroligt! Jag är tillbaka igen på torsdag, så ni får ha det bra sålänge!
Kramar!:)

Elizabeth & James går bra trots lågkonjunkturen


Lågkonjunkturen har drabbat alla, spciellt stora designers och linjer designade av kändisar. Det verkar som att ingen vill handla från dessa dyra märken. Såvida inte märket är designat ava Mary-Kate och Ashley Olsen. Deras moderna linje Elizabeth & James, går bra trots den rådande ekonomiska krisen, enligt NY Daily News. Och den håller enhänt några små butiker flytande.
Anledningen? Flera handelsmän tror att det bara beror på att MK och Ashley har gjort trendiga och vackra kläder med hög kvalitet. Många affärer utanför America är också stora fans. "Det är cool modern handel som våra kunder vill ha," sa Bloomingdale´s modechef Stephanie Solomon.
En annan bra sak är att trots att deras namn såklart ligger bakom Elizabeth & James framgång, är det inte just det som är anledningen till de stora försäljningssiffrorna. "Tvillingarna har verkligen gjort ett fantasitskt jobb för att göra produkten till en stjärna," sa Ken Downing som är senior VP modechef för Neiman Marcus.

Teckningar på Mary-Kate av Emma Damm




Läste på Bettys blogg om en tjej som heter Emma Damm. Hon är som ni kan se otroligt duktig på att teckna, och har bla ritat av en del kändisar. Tex Nicole Richie, Lindsay Lohan, Britney Spears och så Mary-Kate ovan:) HÄR hittar ni hennes hemsida, där ni kan klicka er fram till alla hennes teckningar, hennes blogg mm.
Jag önskar verkligen att jag vore så duktig på att teckna! Bilderna är verkligen fantastiska!

Dagens Ashley look


Ashley´s väska


Det här är det senaste tillskottet i Ashley´s väsksamling! Hon hade den när hon var ute och gick för några dagar sedan, och den kommer från Bottega Veneta. Det är en Cushion Bag, och finns HÄR för 2750 dollar (!). Inga billiga väskor de äger alltså.. Men jag gillar den här! Det var en snygg modell:)

Mary-Kate i skor från Stella McCartney: 4 outfits



Vilken av dessa 4 outfits där Mary-Kate har sina skor från Stella McCartney tycker ni är snyggast?:)

>>Se bilderna större HÄR och HÄR.

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate och Ashley för brittiska Stella Magazine (mars 2008)



Annat: Dagens låt


The Fray - How to Save a Life

Så fin!:)

Dagens Ashley look


RSS 2.0