Annat: Jag åker till Idre!


Imorgon efter skolan åker jag till Idre för att åka skidor!:) Jag kommer att vara borta tills söndag, så det blir lite uppehåll här i bloggen. Dock ska vi kanske ta med oss en dator och mobilt bredband, så det kan hända att jag bloggar något under veckan. Men jag får se hur stor lust jag har med det, det kan ju vara skönt att bara koppla av ett tag, hehe. Ta en paus liksom:)
Kommentera gärna tidigare inlägg sålänge!

XOXO

Mary-Kate och Ashley´s vandaliserade Walk of Fame stjärna


Hittade den här bilden på Mary-Kate och Ashleys Walk of Fame stjärna som blivit vandaliserad.
Så dåligt alltså!!

Bild från Vogue (2006)


Den här bilden på Mary-Kate och Ashley är riktigt cool tycker jag! Den är tagen av fotografen Paolo Roversi för Vogue 2006.
Se den i större format HÄR.

Dagens Ashley look


Mary-Kate eller Ashley gick på yoga


Enligt Gawker sågs Mary-Kate eller Ashley tillsammans med någon på en öppen yogaklass på St. Marks den 20:e januari. Ett vittne trodde att det var Ashley, och tjejen som gick med henne var systern Lizzie. Medan ett annat vittne trodde att det var Mary-Kate tillsammans med en kompis.
Det finns inga bilder från det här tillfället än, men vi får väl se:)

Mary-Kate ska vara på framsidan av Interview Magazine!


Mary-Kate ska vara på omslaget av Intervew Magazine i mars 2009-nummret!

Photoshooten består tydligen av mycket Proenza, en designer Mary-Kate är ett stort fan av.
I varje nummer av tidningen, finns det intervjuer med olika kändisar och ofta är det andra kändisar eller mediepersonligheter som ställer frågorna och så! Jätteroligt ju!:) Lauren Hutton har ju tex. nyligen intervjuat Lindsay Lohan, och i det senaste nummret av tidningen intervjuades Lily Allen av MTV VJ Damien Hirst. Än har det inte rapporterats vem som ska interjua MK, men det ska bli mycket spännande att se!

Marsnummret kommer ut i butikerna tidigt i februari, så det dröjer nog inte så länge tills vi får se omslaget och photosooten. Gud vad spännande det ska bli! Länge sedan MK eller Ash intervjuades eller blev fotograferade nu, så det här ser jag fram emot! :)

Mary-Kate i franska Jalouse Magazine


Mary-Kate är med i dec08/jan09 nummret av Jalouse Magazine, som är en fransk tidning. Ser ut som att hon har plockat fram lite kläder där, bland annat hennes Fendi clutch till vänster.
Om någon av er läsare kan franska och har lust att översätta, maila mig: [email protected]. Vore jättekul att läsa vad det står! Jag postar översättningen här såklart, och om du har egen blogg länkar jag:)

>>Se bilden i större format HÄR.

Dagens Mary-Kate look


Bild från Nylon photoshoot (2008)


Älskar den här bilden på MK från januari 2008 nummret av Nylon Magazine! Hela den photoshooten är grym! Riktigt snygg styling på bilderna :)
Se bilden ovan i större format HÄR.

>>Imorgon kommer jag tyvärr inte hinna uppdatera bloggen då jag inte kommer vara hemma.. Men är tillbaka igen på lördag!:)

Annat: Ett år sedan..



Idag är det ett år sedan Heath Ledger dog.

Och idag blev han nominerad till en Oscar för bästa manliga biroll för sin roll som Jokern i Batman - The Dark Knight. Hoppas att han vinner den. Det är han så värd! Han var helt säkert en underbar människa på alla sätt och vis, och hans död var verkligen tragisk. Det är så sorgligt att jag inte finner några ord.

Rest in Peace, Heath Ledger <3

Ashley lämnar lägenheten i West Village



Här lämnar Ashley sin lägenhet i West Village, New York. Kul med nya bilder! Hoppas att de går på något event snart, eller gör en ny photoshoot. Det var ett tag sedan..
Ashley såg bra ut tycker jag! Lite "plufsig" bara kanske, om ni förstår vad jag menar?:P Vida jeans och en stort tröja + jacka, men jag kan tänka mig att det är rätt kallt i New York nu.. Ser ni förresten att hon håller i en cigarett? Inte bra Ashley..!

>>Om jag hittar bilder utan taggar, postar jag dem såklart!:)

Ashley style: Gummistövlar


Gummistövlar är något Ashley synts i några gånger till vardags faktist. Hennes på bilderna ovan kommer från Hunter, och det finns stövlar i lite olika modeller och priser från det märket HÄR.
Jag tycker det kan vara rätt snyggt faktist om man matchar det rätt, som Ashley :) Jag personligen använder inte gummistövlar till vardags. Visst, jag har ett par, men de används mycket sällan. Bara när jag är ute i skogen tex hehe;) Använder ni gummistövlar?

Mary-Kate hämtar tvätt i New York


Igår var Mary-Kate ute och hämtade sin tvätt i New York. Bilderna är tyvärr väldigt dåliga, iaf helkroppsbilderna..
Jag är faktist inte så imponerad ev hennes look här. De blå Elton John-glasögonen är inte snygga hehe:P

Dagens Ashley look


Mary-Kate festar för hårt?


National Enquirer rapporterar att Mary-Kate inte har någon kontroll över sitt drickande och festande. Tidningen menar att hon festade väldigt ofta under december månad, och de har hennes kväll på Teddy´s den 26:e december som bevis för att hon inte lagt sina festvanor åt sidan.
"Mary-Kate drack Vodka och Redbull," sa deras källa. "Hon rökte non-stop och dansade runt hennes bord, men hon snubblade lite när hon dansade. Hon såg ut att tycka det var roligt, men hon såg patetisk ut. Och hennes hår såg inte ut att ha blivit borstat eller tvättat på flera dagar!"
Källan fortsätter att berätta att MK var så full att hennes oversizade tröja ramlade av hennes axel, och hennes vänner försökt ta drinkarna ifrån henne. Tydligen är den här extrema fyllan en regelbundet återkommande händelse, då Mary-Kate alltid besöker Teddy´s när hon är i LA.

Såna här nyheter har vi fått ett antal gånger från National Enquirer och andra skvallertidningar.. Men visst, MK festar, fast jag tror inte alls att det är så överdrivet som tidningarna får det att framstå att vara.

Ashley ute i New York



De här bilderna är från igår då Ashley var ute i West Village New York. Vissa skvallersidor har skrivit om den "mystiske mannen" som går bredvid Ashley.. Hehe, troligtvis är det bara en livvakt ;)
Ash såg snygg ut i kappa! Kul att se lite bilder äntligen:)


Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate och Ashley´s Teen Vogue covers (2006/2007)



Dec 2006/Jan 2007 nummret av Teen Vogue såldes med två olika omslag. Ett med Ashley på, och ett med Mary-Kate. Vems tycker ni är snyggast? :)

Mary-Kate & Ashley style: Breda bälten


Dessa bälten som Mary-Kate och Ashley har på bilderna ovan är jättesnygga tycker jag! De kommer båda två från Azzedine Alaia. Det första är ett "Leather Belt with Lace Effect", och det andra är ett "Corset Belt".  Det bältet längst ner är inte riktigt samma som på den lilla bilden, men nästan.. MK håller i det på bilden till höger :P
Jag gillar speciellt Ashley´s outfit. Hon hade matchat riktigt snyggt där :) HÄR kan ni se en större bild och där man ser skorna och där hon har en stor halsduk.

Uppdate: På den här bilden har ju Ashley också ett riktigt snyggt bälte! Tyvärr vet jag inte vart det kommer ifrån..


Mary-Kate och Ashley´s Walk of Fame-stjärna vandaliserad!


Mary-Kate och Ashley´s stjärna på Walk of Fame i Hollywood, vandaliserades igår! Någon har skrivit "FUR HAGS!" över deras stjärna, enligt KeyeTV. MK och Ash fick sin stjärna 2004 för deras jobb i Full House och det efterföljande Dualstar emperiet de byggde upp.
Tydligen blev filmstjärnan Sharon Stone´s stjärna också vandaliserad, och texten "OLD FUR HAG!" var klottrad över den. Walk of Fame underhålls av Historic Trust, och de blir ansvariga för att fixa iordning stjärnorna igen. Troligtvis är det PETA eller någon annan djurrättsorganisation som ligger bakom.

Så himla dåligt gjort! Alla dessa protester och kampanjer är sjukt töntigt gjorda alltså! Det finns bättre sätt som de kan nå ut till folket genom, men när de klottrar på Walk of Fame har det väl gått lite väl långt?! Mary-Kate och Ashley använder ju knappt päls längre, jag har i alla fall inte sett det på ett tag. Vad säger ni om det här?

Dagens Ashley look


Annat: Dagens låt


Johnossi - 18 karat gold

Dagens Mary-Kate look


Gamla bilder: Mary-Kate ute med Max (2007)



De här bilderna är från Memorial Day 2007. Mary-Kate var ute med dåvarande pojkvännen Max Snow.
Jag tycker Mary-Kate såg jättesnygg ut här i en stor tröja, skor från Balenciaga, fransväskan från Prada och röda RayBans. Riktigt snyggt och avslappnat!:)

Se Samantha Who? på Tv4!


Samantha Who? har börjat visas nu på kanal 4! Jag skulle tipsat er om detta igår, då första avsnittet visades, men glömde bort det.. Det går i alla fall på fredagar 22.40 i 4:an!
Mary-Kate är med i det 5:e avsnittet, så det är ju några veckor kvar. Fast jag har faktist inte sett hela det avsnittet MK är med i än, så det ska bli kul att se! Ska följa hela serien också hade jag tänkt. Den verkar rätt bra:) Var det någon av er som såg avsnittet igår förresten? Om ni missade det igår, men ändå vill börja följa serien, är det repris den 20 januari.

>I tidningarna står det att serien heter Samantha bara.

Dagens Ashley look


Katarina Darrell från American Idol har medverkat i en av Mary-Kate och Ashley´s filmer

Nu har 8:de säsongen av American Idol dragit igång, och de första auditionen hölls i Kansas City och i Phoenix som jag har fattat det. Har inte sett det dock, har ni?
Som vi alla vet finns det folk som endast söker uppmärksamhet genom Idol, och en av dessa var 20-åriga Katarina Darrell från Chino Hills i Californien. Modellen/kläddesignern gjorde sin audition iförd bikini med syfte att sticka ut. Hon gick till och med längre än så, genom att lova att hångla med Ryan Seacrest om hon gick vidare, och genom att ha en rösttävling med nya domaren Kara DioGuardi.
Här under kan ni se hennes audition:
 
Tydligen har Katarina försökt ta sig till Hollywoodeliten ett antal gånger redan. Hon har en hemsida som hon döpt till "Katarina Darrell from American Idol (aka bikinigirl who kissed Ryan Seacrest)", den hittar ni HÄR.
Enligt IMDB har Katarina också gjort lite skådespel tidigare, bland annat i Mary-Kate och Ashley´s film Passport to Paris från 1999, då hon spelade Katie. Någon av er som sett den filmen?

Jag skrev detta endast för att hon varit med i en av Mary-Kate och Ashley´s filmer.. Alltså såna här tjejer orkar jag bara inte med..! Hur lågt kan man sjunka egentligen?!

Kläder: Då och Nu



Dessa två plagg har Mary-Kate först synts med år 2004, och sedan nu i år och förra året. Den gröna jackan hade Mary-Kate flera gånger i maj förra året.
Jag undrar vad det är med just dessa plagg, för de är båda väldigt fula hehe.. Hon har ju så mycket snyggare kläder som hon skulle kunna använda igen! Vad tror ni?

Nate tog med Mary-Kate hem till sina föräldrar under julen


In Touch Weekly rapporterar att Nate tog med Mary-Kate hem till sina föräldrar nu under julen. Paret sågs ute i Idyllwild i Californien på Annandagen, där Nate´s föräldrar bor. Nate´s pappa driver en konstskola i staden.
"De verkade väldigt glada tillsammans och Mary-Kate var så söt," menar deras källa. "Det är en jättebra familj som älskar henne. De har ett väldigt seriöst förhållande, och hon är på ett bra ställe nu med honom."

Jätteroligt att läsa att Mary-Kate verkar vara glad i Nate´s sällskap, och att de har ett bra förhållande!:)

Dagens Mary-Kate look


Ashley med Kirsten Dunst


Här är en bild på Ashley tillsammans med Kirsten Dunst som jag tänkte att jag kunde posta!:)

Mary-Kate skriver i bloggen


"Golden Globes

Jag är så glad att
Slumdog Millionaire vann! Fyra av fyra möjliga priser. Det är en av de bästa filmerna jag sett på länge. Vilken är din favoritfilm?

xx,
Mary-Kate"

Länge sedan någon av dem skrev nu. I alla fall, tittade ni på Golden Globes? Och har ni sett den här Slumdog Millionaire som vann fyra priser? :)

Dagens Ashley look


Ashley går till ett kontor i NY



Äntligen lite nya bilder! Tyvärr var det inga bra, men det är ju alltid nåt;) De är från i förrgår då Ashley gick till en kontorsbyggnad i New York.
Hoppas att det kommer lite mer nya bilder snart!

Mary-Kate´s år med anorexia

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om när Mary-Kate var sjuk i anorexi, och posta lite bilder och så.

2003-2004
Det var under dessa år som Mary-Kate började se allt smalare ut. Dock finns det inte alls många bilder från 2003.

Detta var 2003, innan hon började bli allt smalare. MK till vänster. Hon var ju smal här också såklart, men det här var "innan".





Sedan gick hon ner väldigt mycket i vikt, och den 10:e juni 2004 slutade MK och Ash High School. Bara några dagar senare firade de sin 18:de födelsedag, och kort därefter fick Mary-Kate diagnosen anorexi. Hon checkade in på ett rehab center i delstaten Utah, där även Lindsay Lohan vårdats (dock efter MK). Det ryktades om att hon även hade drogproblem, men det nekade MK´s rep till.

Här är en bild från Utah.

Efter sex veckors behandling checkade hon ut, och såg för ett tag mycket gladare ut. Hon var fortfarande väldigt smal, men hon sa efter behandlingen att hon mådde bättre och såg fram emot att få umgås med vänner och familj. Hon sågs ute mycket med Ashley och dåvarande pojkvännen David.


Under hösten klädde hon sig i mycket och stora kläder, och hon såg väldigt liten och smal ut. Hon började också plugga på New York University.

2005 
Under 2005 sågs hon mycket vid NYU, ofta i mjukisbyxor och andra slappa kläder. Jag tycker att Mary-Kate var mycket smalare här än vad hon var innan hon checkade in på rehab. Och det var hon nog också.




2006-2007


Under 2006 såg Mary-Kate lite hälsosammare ut, fortfarande väldigt smal dock, men inte riktigt lika benig som tidigare år.


Det var i slutet av 2006 som det började gå utför igen. I december började skvallertidningarna skriva rubriker som "Back to rehab?" och "Skinnier than Nicole..". I januari 2007 (stora bilden ovan) vägde Mary-Kate mindre än 40 kilo, och det ryktades om att hon festade hårt, tog droger och var sjuk i anorexia igen.

Men ganska snart verkade hon få balans igen, och såg glad och snygg ut! Mary-Kate har inte gjort något direkt uttal om hennes anorexi, hon har bara sagt "anorexia nearly killed me". Hon har också sagt att man får dra sina egna slutsatser, och att alla går igenom en tuff period i livet.



2008

Mary-Kate såg hälsosammare ut, och verkar nu ha lagt ätstörningarna bakom sig. Fast med tanke på att hennes nära vän Heath Ledger dog och att hon var deprimerad under året, är det starkt av henne att hon inte föll tillbaka. En sån händelse tror jag absolut skulle kunnat vara en anledning till att hon hade gått ner i vikt igen osv.



Kommentera gärna om ni har åsikter om det här, frågor eller kanske egna erfarenheter..?:)

Dagens Mary-Kate look


>>Betty informerade mig om att Ashley´s klänning kommer från Miss Davenport! Så nu vet ni det:)

Annat: Dagens låt


Lykke Li - Breaking it Up
Gillar videon!

>>Tyvärr är det väldigt dåligt med nyheter och bilder på MK och Ash just nu.. De verkar ligga lite lågt nu i början av året. Jag gör mitt bästa för att uppdatera boggen varje dag i ala fall, men när det inte finns något nytt och jag inte har någon fantasi, inspiration, eller framför allt ingen tid, så blir det lite dåligt. Hoppas ni förstår det :) Om ni har tips eller idéer på vad jag kan blogga om, eller vad ni vill läsa om, kommerntera gärna det!

Dagens Ashley look


Ashley´s klänning


Fick en fråga om Ashley´s klänning på bilden ovan. Tyvärr vet jag inte vart den kommer ifrån, och jag har inte hittat det heller.. Lite synd. Men den är grymt snygg!! Julia, som undrade, planerar dock att sy upp en liknande och det är ju jättesmart! Elin Kling´s assistent Emma har gjort det i Thailand, och HÄR kan ni se resultatet. Riktigt likt tycker jag, och sjukt snyggt!
Ashley hade den på sig på en Miss Davenport vising 2005, så det är ett tag sedan nu. Lite bilder för inspiration i alla fall! Är det någon som vet vart klänningen kommer från förresten?:)



 
>>Den kommer från Miss Davenport! Tack Betty, som visste det:)

Dagens Mary-Kate look


Gamla bilder: Ashley köper kaffe (2007)



De här bilderna på Ashley är så himla snygga tycker jag! Hon har precis köpt kaffe på Starbucks i mars 2007. Älskar outfiten :)


Annat: Dagens låt


Kent - På Drift

Mitt favoritband har gett ut en ny singel som heter På Drift! Den används just nu i Friends nya reklamvideo mot mobbning, ni kanske har sett den? Annars kan ni se den nedan :) Tycker det är så bra att det finns organisationer som kämpar mot mobbning och hjälper utsatta. Det är så hemskt, och tyvärr väldigt vanligt..

Ashley i The Row




Ashley har synts några gånger i kläder från det egna mäket The Row, och här ovan är lite bilder från det. Vilket av dessa plagg tycker ni är snyggast?
The Row finns att köpa på bla Barneys HÄR, kolla gärna in det.

Ashley går på bio med vänner i New York


I torsdgas kväll var Ashley och såg filmen Revolutionary Road tillsammans med några kompisar. Det gjorde de på Regal Cinema i Union Square i New York.
En källa till New York Post rapporerar att Ashley lämnade toaletten utan att ha tvättat sina händer. Detta har skapat stora rubriker på många sidor nu. Hm..

Filmen, där Leonardo DiCaprio och Kate Winslet spelar huvudrollerna, handlar om ett förortspar från Connecticut på 1950-talet. Paret känner sig kvävda av livet, och flyttar till Frankrike i hopp om att förändringen ska väcka deras konstnärliga sidor. Det är första gången Kate och Leo spelar tillsammans sedan Titanic 1998, och det har fått många att jubla.

Dagens Ashley look


>>Igår hann jag tyvärr inte uppdatera bloggen, och nu idag har webblogg strulat.. Men nu verkar det funka iaf:)

Bild fån Rolling Stone Magazine


2003 var Mary-Kate och Ashley med i Rolling Stone Magazine sm ni säkert vet. Har skrivit om det tidigare hehe;) Men jag älskar bilden ovan! De är så söta:) Se den i sötrre format HÄR.
Omslaget ser ut såhär, och HÄR finns en behind the scenes video som ni säkert också redan sett :P

Annat: Lindsay Lohan i nya Interview Magazine


"I have become this girl who just loves to be photographed, doesn´t know how to focus, doesn´t know how to work on set, just loves the attention, knows how to go out at night, knows how to party. I lived maybe six months out of my life like that, doing something wrong, and then I stopped. God forbid I should have ever learned my lesson."


-Lindsay Lohan i nya Interview Magazine.

Dagens Mary-Kate look


Ashley (Mary-Kate?) lämnar rastaurang i Beverly Hills



Här är bilderna från videon jag postade HÄR. Då skrev jag att det var Ashley, men andra källor (och även ni läsare) säger att det är Mary-Kate. Jag tror nog faktist också att det är MK. Mycket pekar på det hehe;) Håret, naglarna (ringarna), väskan, kläderna.. Vad tror ni?

Ashley style: Väska från Givenchy


Den här väskan som Ashley använt väldigt mycket, inte så mycket nu längre dock, har jag aldrig skrivit om. Den kommer från Givenchy, och det är en Nightingale Bag.
Det är nog hennes mest använda väska faktist, näst efter Fendin då;) Men jag förstår henne, den här är riktigt snygg! Snyggt att det finns en lång axelrem så att man kan bära den på flera sätt!:)

>>Se bilden större HÄR.

Dagens Ashley look


Mary-Kate och Ashley´s favoritansiktsbehandling


Jag hittade precis på en hemsida om olika kändisars favoritansiktsbehandlingar. Som man gör på salong då. 
Mary-Kate och Ashley´s är Jai Lone´s Microsonic Oxygen Intraceutical Facial, som rengör och tonar huden. Jai Lone applicerar ett delikat serum och ger huden peeling. Huden får också ett tillskott av ren Oxygen, som fyller huden. Den behandlingen kostar 500 dollar.

Hehe, jag förstår att det måste vara jätteskönt att få en ansiktsbehanling, men 500 dollar liksom!:P Vad använder ni för produkter till ansiktet? Har ni några favoriter?:)


WWW: Best dressed 2008


Who What Wear har utsett de bäst klädda 2008, och Mary-Kate och Ashley är med! Tycker att de har tagit med bra kändisar! Många av dessa ovan klär sig riktigt snyggt och inspirerande:)

>>Om ni vill se bilden i större format, kan ni göra det HÄR.

Ashley äter middag med Justin i Beverly Hills

I lördags kväll var Ashley ute med Justin i Hollywood. De åt middag på den italienska restaurangen Pace. Här under finns en video att se från detta tillfälle:)
 
>>Om inte videon funkar, prova att se den HÄR.

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate style: Mockasiner


Mockasiner är något som varken Mary-Kate eller Ashley använder särsklit mycket. Men tidigt i våras syntes MK med ett par. Hennes kommer från Bess och modellen heter Studded Moccasin Mid Bootie. De har funnits på den HÄR sidan, men de är tyvärr slut. Spana gärna in sidan, de hade en hel del snygga grejer :) Dock lite för dyra.. Men det är ju alltid inspirerande!
Jag gillar MK´s mockasiner! Snyggt att det är nitar på dem. Fast jag tycker att hon kunde haft dem till en annan outfit. Gillar inte den gröna jackan. Använder ni mockasiner? :)

Mary-Kate äter lunch med kompisar i Beverly Hills


People Magazine såg Mary-Kate äta lunch tillsammans med Nate och ungefär 10 kompisar i fredags. De åt på Beverly Hills Hotel´s Polo Lounge, och Mary-Kate såg glad ut. Hon var vardagsklädd i jeans, en stor grå kofta/"filt" (kanske den hon hade HÄR?) och ett par blå John Lennon-inspirerade glasögon. Mary-Kate tog flera rökpauser med Nate, som agerade gentleman genom att hålla upp dörren för henne.

Skulle vara roligt att se bilder från det här! Var ett tag sedan det kom nya nu..

Dagens Ashley look


Mary-Kate´s Elle Covers



I sommras var Mary-Kate med i Elle två gånger! Fna gången i den brittiska (övre bilden), och andra gången i den amerikanska (nedre). Vilket omslag tycker ni är snyggast? Jag gillar det brittiska bäst. MK ser riktigt bra ut där, och det är kul att de hade med de snygga Stella McCartney skorna på omslaget! Det är ju en lite annorlunda bild för ett omslag, men det är bara roligt! Tycker det är skitsnyggt!

Quote


"I feel like I can be sexy when I want to be. I think all women are sexy. Some may feel it more than others. I personally think the women who are the most sexy are the women who are truly themselves, whatever that may be."

-Mary-Kate´s svar på frågan "Känner du att du är sexig?", i en intervju med Elle (USA) i sommras.

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate´s outfit (dec 2007)


Den här outfiten hade Mary-Kate på sig i december 2007, och tänkte att jag kunde skriva lite om det hon har på sig:)

*Tröjan kommer från American Appareal, finns kanske inte just MK´s men liknande på hemsidan HÄR.
*Byxorna är ett par Skinny Pins Jeans
*Väskan är från Balenciaga
*Det snygga bältet som båda MK och Ash har använt tidigare är också från Balenciaga. Har funnits att köpa HÄR, men är nog tyvärr slut. Har bloggat om det tidigare. Riktigt snyggt!
*Vita RayBans, HÄR.
*Blå Converse
*'Piggy Scarf'  från Henrik Vibskov

Gillar allt hon har på sig här. Ser avslappnat och snyggt ut:)


The Boston Globe intervjuar Ashley


The Boston Globe gjorde en kort intervju med Ashley i torsdags. Här under har jag översatt den:)

Fråga: När började du först fästa uppmärksamhet vid designers?
Svar: Jag gick på min första Fashion Week när jag var 17. Jag tror jag gick på Calvin Klein, Oscar de la Renta, och jag var fullständigt bortblåst.

F: Du är fokuserad på mode, tror du att du vill gå tillbaka till skådespeleriet, eller kombinera dem båda?
S: Jag gillar att bygga upp märken, så för mig är det att bygga upp märkena jag och min syster jobbar på, som är Elizabeth & James och The Row. Om jag har mer tid någon gång, ska jag känna efter vad jag skulle vilja göra. Det är helt klart många saker jag vill göra, srudera och fortsätta lära mig om. Men just nu är det här något jag tror jag verkligen kan fokusera på. Jag har inte tid att gå iväg och jobba på en film.

F: Kan du ibland tycka att det är skadligt för din mode karriär att du är en Olsen tvilling?
S: Det öppnade många dörrar i början. Folk är nyfikna, så det hjälpte. Men automatiskt vill folk skriva vad de vill skriva. Det var hårt först. När vi startade The Row, sa jag: "Jag vill inte att någon ska veta att jag ligger bakom det," men du kan inte ljuga för dem du ska sälja till.

F: Hur inblandad är du i linjen? Är det båda två som skissar och designar?
S: Vi har ett väldigt litet team, så vi är alla så inblandade som vi kan. Vi jobbar med det varje dag.

F: Tjänar båda två lika mycket på det?
S: Det är olika. Det beror på våra scheman och på vad vi fokuserar på för tillfället. Den senaste tiden har jag varit lite mer inblandad i The Row, vilket är baserat på våra scheman.

F: Var du förvånad över umgänget du hade med designers som Karl Lagerfeld för er bok Influence?
S: Jag var inte helt säker på vem som skulle svara, men i stort sätt var alla vi ville nå fram till intresserade av att bli inblandade. För oss var det fantastiskt. Boken förändrades faktist med tiden; vi gick igenom flera olika koncept. I slutändan fick alla sin egen sektion.

F: Jag har hört rykten om en återinspelning av Full House. Snälla säg att det går igenom! Jag tror att Kimmy Gibbler är tillbaka i toppsändningstid.
S: Nej, tyvärr. Det finns alltid rykten. Men jag träffar alla dem hela tiden. De är som en andra familj, men det kommer inte att bli någon återinspelning än.

Tycker det var en bra intervju! Låter bra att Ash fokuserar på klädlinjerna nu, och gör vad hon känner för senare. Kan tänka mig att hon kommer plugga vidare eller så :)

Dagens Ashley look


Gamla bilder: Mary-Kate och Ashley shoppar i Sydney (2006)




2006 var Mary-Kate och Ashley i Sydney, bland annat för att lansera mary-kateandashley och ha en visning med barnkläder. Såklart shoppade de också lite när de var där. Jag tycker både MK och Ash ser skitsnygga ut här! Synd att man inte kan se någon jättebra helbild på MK..
Killen som sitter med dem på balkongen är deras gemensamma vän Hayden som Ash också varit tillsammans med.

>>Blir tyvärr inga fler uppdateringar idag.

Dagens Mary-Kate look


Kommande projekt!


Mary-Kate och Ashley har faktist några projekt pågång nu det här året! Vi vet inte riktigt om alla är sanna, men..

*De ska deisgna skor för Steve Madden! Förra året fick vi reda på att de förhoppningsvis kommer ut i butik nu i vår.

*Ashley ska designa herrkläder för Elizabeth & James. Detta har inte blivit bekräftat av någon än, men om det stämmer kommer kollektionen ut först i höst.

*Mary-Kate och Ashley ska öppna en Elizabeth & James butik i LA. Ashley sågs ute på Melrose Avenue för att leta efter en lokal.

Jag ser verkligen fram emot att få se skokollektionen! Ska bli riktigt spännande :) Kul också att Ash planerar att designa herrkläder! Det tror jag på. Hoppas att 2009 blir ett minst lika bra år för MK och Ash som 2008 var! Ska bli jätteroligt att få se vad de har för planer och idéer!


Mary-Kate 4:e värst klädda 2008


The Telegraph har gjort en lista med de värst klädda kändisarna 2008. Mary-Kate kom med på 4:e plats för hennes outfit hon bar på bilden ovan. Den dräktliknande klänningen från Missoni och hårbandet från Marc Jacobs imponerade inte någon. Mary-Kate försvarade sig med att hon inte hade tid att sätta ihop någon look, och tog kläderna direkt från en klädhängare på en photoshoot.

Den här listan är ju bara baserad på en specifik outfit, men här är hela listan:
1. Katie Holmes
2. Lesley Garrett
3. Gwyneth Paltrow
4. Mary-Kate Olsen
5. Madonna
6. Sharon Stone
7. Kylie Minogue
8. Tina Turner
9. Nancy Dell´Olilo
10. Heather Mills

Hela listan, med bilder på outfitsen, kan du se HÄR.
Jag håller med om att MK´s outfit på bilden faktist inte var snygg någonstans, eller vad tycker ni om klänningen? Och hårbandet?

Dagens Ashley look


Hoppas att ni hade en rolig nyårsafton allihopa! Har ni några speciella planer för 2009? Något ni vill uppleva eller uppnå kanske? :)

RSS 2.0