Ashley och Justin är förlovade?!

National Enqirer rapporterar att Ashley och pojkvännen Justin, sedan sju månader tillbaka, är förlovade. Ashley vill gifta sig på den franska rivieran och planerar troligtvis redan mat, blommor.. Hela jobbet.
"Ashley har drömt om att ha sitt bröllop på den franska rivieran, och hon kommer att fråga hennes favorit designer och kompis, Karl Lagerfeld, att göra en designad klänning till priset av en kvarts miljon dollar!" menar tidningens källa. "Hon vill också att Annie Leibovitz ska spela in allt det fantastiska så att det finns på film."

Precis som ryktet om bröstförstoring har jag svårt att tro att det här stämmer.. Jag tror inte att Ashley är typen som gifter sig efter sju månader, och det kommer liksom från ingenstans!? Det har ju inte ryktats om det här tidigare.. Dessa tidningar är ju inte speciellt trovärdiga alltid.

Mary-Kate och Ashley Pinups photoshoot



Mary-Kate och Ashley har blivit fotograferade som "Hollywood Pinups"! Jag vet inte om de ska användas till någonting eller så, men visst är de snygga?! Jag gillar speciellt MK´s (den nedersta). Iaf jättekul att få se lite såna här bilder på dem! :D
Bilderna är tagna av Timothy White.

>>Dessa bilder är tagna till en bok med namnet Hollywood Pinups. Det är olika kändisar som blivit fotograferade som pinup flickor, inspirerat från 50- och 60-talet. Bland de kändisarna är Kate Hudson, Cindy Crawford, Denise Richards, Felicity Huffman, Jennifer Morrison, Kate Walsh, Lauren Graham mfl.
Boken kostar 26.37 dollar och kan beställas HÄR.

Gamla bilder: Ashley på Kate Hudson´s Halloween party (2007)


Förra året var Ashley på Kate Hudson´s Halloween party. Vad hon var utklädd till får ni avgöra själva ;) På bilderna här posar hon iaf med Marc Jacobs och hans pojkvän :)
Ska ni på någon Halloween fest där ni ska klä ut er? Och i så fall till vad? :)

Ashley utanför David Letterman


Här är bilderna från när Ashley anlände till David Letterman. Hon såg snygg ut i bara svart: en enkel kort klänning och en kavaj över. Hon var fin i håret också, as usual:) 
Vad tycker ni om spetsiga skor? Både MK och Ash hade det på lanseringsfesten, och Ashley har ju ett par här också. Jag har aldrig riktigt gillat det, men på dem ser det snyggt ut! Jag gillar skor med rund tå bättre iaf, fast det är snyggt med spetsiga också! :)



>>Jag la in lite fler bilder! :)

Video: Ashley hos David Letterman


Igår kväll var Ashley hos David Letterman, och här ovan är videon! :)
Jag tycker att det var en jättebra intervju och Ashley såg så söt ut!  Det är roligt att se videos från Letterman, han är rolig! ;)

Ashley vill att hon och Mary-Kate ska göra en bröstförstoring?!


Enligt Star Magazine överväger Ashley att göra en bröstförstoring - och vill att Mary-Kate gör ett ingräpp också. Deras källa menar att Ashley vill ha mer kvinnliga och fylliga bröst, men inte att det ska vara självklart att hon ska ha gjort en operation. 
Dock MK är emot Ashley´s idé. Hon tycker det är galet och gillar hur hon ser ut nu. "Aldrig, sa hon. Hon hatar att bli tillsagd vad hon ska göra och hur hon ska se ut av Ashley. Det gör henne vansinnig." sa källan. "Hur som helst har hon den där 'platta looken' och tycker att kläder ser bättre ut med mindre urringning, så hon är hellre mindre och stylish."

Det här tror jag inte ett dugg på! Star måste verkligen ha brist på någonting att skriva om! Haha ;) Vad tror ni?

Dagens Ashley look


Mary-Kate och Ashley´s YSL skor


De här snygga skorna som både MK och Ash hade under boksigneringen, är ett par YSL Trib Two Playform Pump. De kostar 795 dollar och finns att köpa HÄR.
De är sjukt snygga tycker jag! Skulle inte tacka nej till ett par;) Gillar ni de svarta eller de grå bäst? :)

>>Imorgon åker jag till Stockholm över dagen, så jag kommer inte att uppdatera bloggen då. Tillbaka igen på fredag :) Puss!

Mary-Kate och Ashley lanserar Influence på Barneys


Mary-Kate och Ashley hade ju boksignering, men i förrgår hade de också en lite privatare lanseringsfest på Barneys i New York. De flesta gästerna var vänner till MK och Ash, men också några av dem som blivit intervjuade i boken.
Båda såg urläckra ut här också ju! Ash var riktigt snygg i sin klänning, och MK såg också skitsnygg ut! :)

>>Nu har jag bytt ut bilderna så det är nya utan taggar :) Lite fler bilder också.

PETA protesterar utanför boksigneringen


Igår när Mary-Kate och Ashley signerade Influence stod några från PETA utanför Barns & Noble utklädda till "Hairy-Kate och Trashley". De var där för att protestera mot att MK och Ash använder päls.
De meddelade innan att de skulle vara där, och Dan Shannon, PETA´s ansvarige för ungdomskampanjer, sa i pressmeddelandet: "Från deras hemska dräkter till deras beniga skepnader, är varje dag Halloween om du är en Olsen tvilling. Det är skrämmande hur känslolösa Mary-Kate och Ashley är - ingen industri är våldsammare eller blodigare än pälsindustrin."

Jag tycker fortfarande att det PETA gör är överdrivet..

Mary-Kate och Ashley lanserar Influence i NY


Igår hade ju Mary-Kate och Ashley boksignering av Influence på Barnes and Noble i New York, och här är bilderna! :D Det kom ca 200 personer som fick sina böcker signerade, och djurrättsorganisationen PETA, som har protesterat mot Mary-Kate och Ashley´s pälsbärande tidigare, stod utanför. (Skriver mer om det i ett annat inlägg.)
Mary-Kate och Ashley såg supersnygga ut!! Så söta :) Älskar bådas skor, som kommer från YSL. Åh vad jag hade velat vara där haha ;)


Dagens Mary-Kate look


Video: Ashley på Good Morning America


Här är klippet från Good Morning America:) Ashley ser söt ut! Ska titta på klippet ordentligt imorgon sen, hinner inte riktigt nu.
Enjoy!

Annat: Dagens låt



Dixie Chicks - Not ready to make nice (live at Grammy awards)

Mary-Kate på LAX flygplats


Nu i helgen flög Mary-Kate från Los Angeles till New York. För idag släpps ju deras bok och de ska ha boksignering i NY! :D Ashley är ju med nu på morgonen i Good Morning America också, ska bli roligt att se det klippet sen!

Dagens Ashley look


Mary-Kate & Ashley style: The Alexander McQueen skull scarf


Döskallescarvsen från Alexander McQueen är så snygga tycker jag! Av tvillingarna är det MK som använt dem i olika färger mest. Häv ovan har jag satt ihop några bilder på dem :)
Vilken gilllar ni bäst? :)

>>Se bilden större HÄR.

Song of the Week


Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate´s skor från Nicholas Kirkwood


När Mary-Kate och Ashley gästade Oprah hade MK på sig de här skorna från Nicholas Kirkwood. Har inte hittat något pros eller någonstans att köpa dem på, men visst är de sjukt snygga!?
Platån som är lite speciell är det som kännetecknar Nicholas skor. Titta  tex. bara HÄR, HÄR, HÄR och HÄR.
Vad tycker ni om dem? :)

Uppdate: Ashley lunchar på Orso


Jag hittade två snygga bilder på när Ashley anlände till restaurangen Orso. Det är också bilder från när hon sitter vid bordet :) Jag älskar den bruna koftan! Ser så skön ut :)


>>I det HÄR inlägget kan du se två videos och andra bilder från det här tillfället :)

Mary-Kate & Ashley style: Pälsar part 6


Det här är den sista delen, och det fick blir tre stycken. Vilken av dessa gillar ni bäst? :)

Här under har jag länkat till alla tidigare delar:
Part 1, 2, 3, 4 och 5.

Bilder från Influence





Hittade de här bilderna som är innifrån Influence! Det ser ut att vara väldigt mycket blandat. Roligt! :)

>>Boken går att beställa på adlibris HÄR. Der verkar faktist som att den finns i lagret :) Jag ska absolut beställa den, snart!

Mary-Kate köper kaffe i LA


För några dagar sedan var Mary-Kate ute med kompisen Hayden i Los Angeles, där de köpte kaffe.

Dagens Ashley look


En utav mina favoriter faktist! Så snyggt! :)


Influence photoshoot!

Mary-Kate och Ashley har gjort en photoshoot för Influence! Det är massor av bilder, och en del/alla(?) kommer att vara med i boken sen!
Alla bilder är absolutly gorgeous! Så sjukt snygga de är! Älskar alla alltså :) Tyvärr har de taggar.. Men jag kommer att göra ett nytt inlägg sen med alla bilder utan taggar. Men vad tycker ni? Är de inte underbart snygga?!
Enjoy!












Video: Mary-Kate och Ashley hos Oprah


Det finns 3 delar med hela intervjun från Oprah, men den andra delen är borta tyvärr.. Postar den i det här inlägget sen när den kommit tillbaka :)

>>Hade visst tagit samma video två gånger, har rättat till det nu :)

Lauren Hutton klar som modell för The Row


Mary-Kate och Ashley har nu valt den 64 år gamla Lauren Hutton, tidigare supermodell, till att vara ansiktet utåt för The Row. Lauren har jobbat med MK och Ash tidigare. Hon var med i The Row spring 2008 look book och har också blivit fotad tillsammans med Mary-Kate i Harper´s Bazaar. 
"Hon är en klok kvinna och hon är en resenär och så är hon uppenbarligen en stil ikon," sa Mary-Kate till Contact Music.  Ashley lägger till att "hon är äldre, hon är vacker och hon är sexig - vilket gör henne perfekt för linjen". Det har också ryktats om att Lauren kanske ska göra en catwalk comeback för The Row!

Vad tycker ni om Lauren som modell för The Row?

>>Vad hände förresten med ryktet om att The Row skulle visas på LA Fashion Week?! Måste varit falskt, vilket är väldigt synd..

Ashley och Justin ute i Studio City


Här är Ashley ute i Studio City (en stadsdel i LA). Jag vet inte riktigt vad de gjorde där dock.
Tyvärr är det inte så bra kvalitet på bilderna..

Dagens Mary-Kate look


Ashley på 25th Annual Night of Stars i NY


Igår kväll var Ashley på 25th annual Night of Stars anordnat av Fashion Group International. Eventet hölls på Cipriani på Wall Street i New York. Han som Ashley posar med är Fransisco Costa, och de har synts tillsammans på events tidigare också :)
Det var många andra kändisar där, bland dem Jennifer Lopez, Donatella Versace, Kate Bosworth, Blake Lively, Penn Badgley, Christian Louboutin mfl.

Ashley såg snygg ut i en långklänning från Calvin Klein. Jag tycker att hon såg bra ut! Kanske inte så roligt och speciellt, men Ash bar upp långklänningen bra. Snygg sminkning hade hon!


>>Mycket nyheter och bilder nu, men det är ju jätteroligt! Uppdaterar bloggen med ännu mer news imorgon :) Hope you like it as much as I do!

Ashley lämnar LAX


Här lämnar Ashley LAX flygplats efter att ha varit i New York. De flyger väldigt mycket mellan LA och NY.. Men det skulle inte jag ha något emot att göra heller om jag hade bostäder på båda platserna ;) Fast det måste vara ganska jobbigt på ett sätt att flyga så mycket.

Mary-Kate på WWW



Mary-Kate har varit med två gånger de senaste dagarna på WWW. Först tycker de att man ska investera i en kappa, MK´s är vintage. Läs mer HÄR.

Sen gillar de 'Briefcase' väskor. Mary-Kate´s på bilden är från Proenza Shouler. Den kostar 1995 dollar och kommer att kunna köpas på Barney´s om unjefär tre veckor. Läs mer om de andra väskorna på bilden HÄR.

Amazon intervjuar Mary-Kate och Ashley (+ beställ Influence på adlibris)

Influence finns nu att beställa på Amazon.com, HÄR, och på den svenska sidan adlibris, HÄR för 280 kr.
Amazon gjorde en kort intervju med MK och Ash över telefon, som ni kan lyssna på HÄR.

Fler photoshoot bilder från Self Service Magazine


Kommer ni ihåg det här? Jag har hittat lite fler bilder nu :) Vad tycker ni?

Mary-Kate ute i LA


I söndags var Mary-Kate ute med en kompis i Los Angeles.
Hon såg söt ut tycker jag! :)

Video: Mary-Kate och Ashley intervjuar varandra

Jag har inte hittat videon med hela Oprah-intervjun än, men när de var där fick de bland annat intervjua varandra :) Den videon kan ni se HÄR.
Så söta :) Ashley var jättefin i håret där!


Dagens Ashley look


Ashley skriver i bloggen (om boksigneringarna)

"Hej alla,
Mary-Kate och jag kommer att anordna boksigneringar i New York och Los Angeles för att supporta att vår bok Influence släpps. Här är alla detaljer:

Tisdag, 28 oktober i New York City
12.30 - 1-30pm ET på Barnes and Noble i Union Square
33 E 17th Street, New York, NY 10003

Onsdag, 12 november i Los Angeles
7 - 8pm PT på Borders i Westwood
1360 Westwood Boulevard, Los Angeles, CA 90024

Utrymmet är begränsat så se till att komma tidigt. Vi hoppas att vi ses där!

XX
Ashley"

Det ska bli roligt att se bilder från dessa signeringar! Hoppas att det tas några i alla fall ;)


Mary-Kate & Ashley style: Pälsar part 5


Mary-Kate´s svarta pälsväst eller Ashley´s korta bruna? :)

Video: Preview på Oprah´s intervju med Mary-Kate och Ashley


Här är en liten preview video på intervjun som Oprah gjorde med Mary-Kate och Ashley. Det visas ikväll i USA, och hela kippet kommer troligtvis upp på internet imorgon. Postar det här då såklart :)

Mary-Kate och Ashley´s kommande tv-intervjuer!


Mary-Kate och Ashley ska gästa en hel del tv-shower nu. Framförallt för att promota Influence. Här under har jag skrivit vilka shower och när :)

Torsdag 23 oktober (idag)
Oprah Winfrey  - Mary-Kate och Ashley

Tisdag 28 oktober
Good Morning America - Ashley

Torsdag 30 oktober
Late Show with David Letterman - Ashley

Fredag 31 oktober
Conan O´Brien - Mary-Kate

Vad roligt det här ska bli!! :D Speciellt att Ashley ska göra två intervjuer ensam! Ser fram emot att få se alla videos :)

New York Magazine: Influence är fantastisk!

Mary-Kate och Ashley´s bok, Influence, släpps ju nu den 28:e. De har precis skickat ut några ex till olika tidningar och annan press, och feedbacken är verkligen positiv!
New York Magazine älskar boken. "Den är fantastisk," skriver de. "Vi har inte kännt såhär för en bok sedan
den med alla kläder i Sex & the City filmen lades på våran disk."

Boken har avslöjande och underhållande intervjuer med modeikoner som inspirerat Mary-Kate och Ashley´s egna personliga stil: John Galliano, Christian Louboutin, Terry Richardson, Richard Prince, Karl Lagerfeld mfl.

Det ska bli så roligt att få läsa den här boken! :)  Tror att den är jättebra!

Ashley äter lunch med Justin i LA

I tisdags åt Ashley lunch med Justin på restaurangen Orso i Los Angeles. De kom dit separat, kanske för att undvika att bli fotograferade tillsammans (?).
Här under är en video från när Justin anländer och när de sitter och äter. Paparazzin har filmat i något "hål".. På slutet ser ni också när Ashley lämnade restaurangen. Herregud så jobbiga de är! Irriterande! HÄR finns en till video att se.
Hon som Ashley går ut med, som också åt med dem, är hennes stylist Estée Stanley.



Dagens Mary-Kate look


>>Ledsen att jag inte uppdaterade igår.. Gör fler inlägg sen i eftermiddag eller i kväll! :)

Gamla bilder: Ashley shoppar på Fred Segal i LA (juni 2005)

 
De här bilderna på Ashley är från när hon shoppade på affären Fred Segal i Los Angeles i juni 2006. Hon såg söt ut här! :)

Mary-Kate & Ashley style: Pälsar part 4


Här är Ashley i två olika långa pälsar. Vilken gillar ni bäst? :)

Mary-Kate shoppar i Los Angeles



Igår var Mary-Kate och shoppade på möbelaffären Open Door på Melrose Avenue i Los Angeles. När hennes bil skulle lämna parkeringplatsen råkade föraren backa in i en El Pollo Loco utkörnings bil (det är en matkedja som gör tacos och mexicanska rätter bland annat).
Det var en mycket liten olycka, men det var många paparazzis runt omkring som fångade insidenten både på bild och på film. Mary-Kate försökte gömma sitt ansikte medan hennes förare och den andra tjejen redde ut saker.
Här under är en video från det här tillfället. Hör ni vad MK säger till paparazzina?
MK: "Get out of the fucking window. Are you kidding? You guys are..."
Pap: "Animals! Yeah, animals. I'm a cow. Mooo!" 
Paparazzis visar verkligen ingen respekt!

Dagens Ashley look


Mary-Kate och Ashley med Oprah


Hittade den här bilden på Mary-Kate och Ashley tillsammans med Oprah!:) Den är tagen vid inspelningen.
Avsnittet då de är med visas på torsdag kväll i USA :) 

>>Mary-Kate och Ashley var hos Oprah för 4 år sedan också, och jag hade tänkt att jag skulle posta den videon, men jag har tyvärr inte hittat den.. Om någon av er har sett den på YouTube eller liknande kan ni ju säga till :)

Mary-Kate äter middag med kompisar i Chelsea


I torsdags kväll sågs Mary-Kate på restaurangen Bottino i Chelsea i New York. Hon var där tillsammans med några kompisar rund 10 på kvällen.
En källa såg henne "äta och dricka rött vin med två killar vid ett bord i ett rum med fönster mot gatan". Vid slutet av måltiden tog Mary-Kate fram en sedelbunt för att betala notan och lämnade bra med dricks. Men på bordet fanns också massor av tuggade tuggummin. Kyparen var enligt källan irriterad.

Mary-Kate ute med en kompis i Chinatown (maj)


De här bilderna på Mary-Kate har inte publicerats förren nu. De är från maj tidigare i år då hon var ute i Chinatown med en kompis. Och denne kompis har vi ju sett tidigare, eller hur?! Skulle vilja veta vad han heter..

Ashley ska gästa David Letterman!


Ashley ska vara med på Late Show with David Letterman!! :D Den 30:e oktober, alltså om 10 dagar! :)
Gud vad roligt det ska bli! Ashley har ju varken gjort så många photoshoots eller intervjuer den senaste tiden, så det ska verkligen bli jätteroligt att få se henne hos Letterman! Can´t wait! :D

Troligtvis blir det väl prat om Influence, The Row och Elizabeth & James här också hehe ;) Men det är ju bra att de gör lite reklam och syns i tv och tidningar!

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate & Ashley style: Pälsar part 3


Här har de faktist samma päls på sig, och den kommer från The Row :)

Mary-Kate på LAX flygplats


I fredags kväll blev Mary-Kate fotograferad på Los Angeles flygplats, LAX. Hon kom tillbaka till LA efter att ha varit i New York :)

Mary-Kate och Ashley ska vara med på Oprah Winfrey Show!


Nu på torsdag är Mary-Kate och Ashley med på Oprah Winfrey´s show! Videon ovan är en preview på det avsnittet, så jag antar att intervjun redan är inspelad.
Vad roligt det ska bli att få se MK och Ash tillsammans i en intervju! Troligtvis kommer de att prata om Elizabeth & James, The Row och Influence kanske. (Som släpps om bara 9 dagar nu!!!) Ser fram emot att få se videon! Den kommer upp här på bloggen på fredag skulle jag tro :)

Dagens Ashley look


Quote


"Sometimes I find it hard to keep up a conversation with a girl my age, because they have different interests than I do. Or maybe they are into the whole screaming thing. You know, teenagers who screem alot. Sometimes I feel more mature than the girls in my grade. But we hang out together and go to sleep-overs, we´re cheerleaders and we play softball on the beach and everything."

-Ashley till UK Sunday Times 2001, 15 år gammal.

Annat: Paris Hilton på framsidan av Nylon Magazine

 
Paris Hilton är på omslaget av novembernummret av Nylon Magazine. Vad tycker ni om bilden? Nylon har ju alltid så snygga omslag och photoshoots, men jag är inte så jätteimponerad av den här bilden faktist.. Den känns lite tråkig och uttryckslös.
Kläderna som Paris har är från hennes egna märke, och det är väl de som gör att det här omslaget känns lite Nylon-aktigt. HÄR kan ni shoppa kläder av Paris Hilton. Vad tycker ni om Paris for President t-shirten? Hehe ;)
HÄR, på Betty´s blogg, kan ni se en del andra kändisar som varit på omslaget av Nylon.

>>Ser ni där på högersidan av omslaget att MK och Ash är en av alla anledningar till att älska USA? ;)

Mary-Kate & Ashley style: Pälsar part 2


MK´s pälsväst eller Ashley´s gråa? (Som MK också har haft, HÄR)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate och Ashley´s barndomshem till salu!


Huset i Encino i Los Angeles som Mary-Kate och Ashley växte upp i är till salu. Priset är 2 795 000 dollar!
Enligt Big Time Listings ägde Mary-Kate och Ashley´s pappa, David, huset från 1997 (då MK och Ash var 10 år) till 2005. Det 5846 (amerikanska?!) kvadratmeter stora huset har fem sovrum, sju badrum, dörrar i smidesjärn, en stor hall, en sprialtrappa, fyra braskaminer, ett musikrum och en svit med en grekisk balkong. 

Så himla snyggt hus!! Där skulle inte vara fel att bo ;)

Dagens Ashley look


Mary-Kate & Ashley style: Pälsar part 1


Även om jag tycker att det är fel med päls, måste jag medge att Olsen´s alla pälsar är väldigt snygga! Så jag tänkte göra några delar med alla pälsar MK och Ash har :) (Nästan alla iaf!) Man kan ju inspireras av bilderna och leta efter liknande i fuskpäls!
Jag skriver vart de kommer ifrån om jag vet det. Tyvärr gör jag inte det på dessa bilder.. Men om man är ute efter en snygg päls (äkta eller inte) tror jag att det går att hitta de snyggaste på second hand. De som MK och Ash har kommer ju oftast från några dyra designers och då måste man ju tyvärr vara beredd att betala en hel del. I alla fall, det här är nog främst för inspirationens skull :)

Vilken av dessa två ovan gillar ni bäst?

Ashley´s Marie Claire photoshoot

Tänkte att jag skulle posta Ashley´s snyggaste photoshoot genom tiderna, nämligen den för Maire Claire som togs för lite mer än ett år sedan. Alla bilderna är helt underbara! Det går verkligen inte välja ut en favorit, jag har försökt flera gånger, för alla är så sjukt jävla perfekta! Titta och njut nu kära läsare :)









Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate & Ashley style: Boots



Både Mary-Kate och Ashley har ju setts flera gånger i boots med lite mc stuk. Jag hittade kollaget ovan och tänkte att jag kunde posta det :)
Använder ni den här typen av skor?

1. TopShop.com
2. TopShop.com HÄR
3. Luichiny Prima, Zappos.com
4. Golden Goose Short Ankle Boots, BrownFashion.com
5. TopShop.com HÄR
6. UrbanOutfitters.com
7. Bruno Bordese Ankle Boots, TheCorner.com HÄR
8. Clarks Wallabee Boot, Zappos.com
9. UrbanOutfitters.com
10. Stu Men's Fort Boot, Endless.com, liknande HÄR
11. & 12. Frye Owen Lace Boot, UrbanOutfitters.com 11 HÄR

Dagens Ashley look


>>Jag la in tre bilder till i det HÄR inlägget :)

Mary-Kate och Ashley ska visa The Row på LA Fashion Week!

Nu är Fashion Week i Los Angeles igång. Som jag har fattat det, rätta mig om jag har fel, är det mest kändisdesigners som visar sina kollektioner?!
I alla fall visas de mest spännande showerna på fredag, och det är Victoria Beckham´s linje, The Row, Gwen Stefani´s L.A.M.B, Kanye West´s Pastelle och Justin Timberlake´s.

Vad roligt att MK och Ash ska få visa The Row på Fashion Week! Los Angleles är ju i alla fall en början hehe ;) I vår eller nästa höst kanske det blir New York? Hoppas verkligen att det kommer bilder från det här! :)


Ashleys glasögon från Chloé


De här glasögonen har ju Ashley synts en hel del med. De kommer ifrån Chloé. Jag tycker att de är jättesnygga och de passar bra på Ashley, men tyvärr skulle nog inte jag passa i dem. De är lite för "fyrkantiga" tror jag ;) Men visst är Ashley snygg i dem?!
Du kan köpa dem HÄR för 129 euro :) >>sidan skickar till Sverige också!

Mary-Kate går på möten med Anonyma Narkomaner?!


Gawker Stalker rapporterar att nu när Mary-Kate är tillbaka i New York har hon setts lämna Anonyma Narkomanernas möten på NYU varje eftermiddag. På de bilderna hon sågs lämna en lunchrestaurang med Nate, tycker de att hon såg ut som "crap" och "wretched shit". De här tipsen är sända anonymt via mail.

Jag vet inte om jag ska tro på det här eller inte.. Om det är sant är det ju jättebra att hon har tagit tag i det och börjat försöka sluta. (Om hon nu ens tar droger?!) Det kan ju vara någon som bara hittar på, men varför skicka in ett anononymt tips om att MK går på Anonyma Narkoman-möten? Vad tror ni?

Song of the Week


HÄR kan ni se musikvideon, det gick inte ta den koden ;)

Mary-Kate äter lunch med Nate i NY


Igår åt Mary-Kate lunch tillsammans med Nate i New York. När de lämnade restaurangen sågs Nate cykla iväg åt ett håll medan MK tände en cigarett och gick åt ett annat.
Tyvärr är det bara den bilden ovan som det är någolunda bra kvalitet på. Men jag uppdaterar såklart med andra bilder när jag hittar :) Hennes snygga skor jag har bloggat om tidigare, HÄR. De är från YSL.

>>Jag la in tre bilder till.

Melissa McCarthay: Mary-Kate är jättesöt

TV Guide pratade med Samantha Who? stjärnan Melissa McCarthy om den kommande säsongen av serien. (Som har premiär ikväll!)
Melissa garanterar att den här säsongen kommer att bli jätterolig och att det är många spännande gästroller, bland annat Mary-Kate. Melissa säger också att MK är "jättesöt" och lovar att hon "gjorde ett bra jobb med rollen".

Ser fram emot att se avsnittet då MK är med. Som jag skrev i ett tidigare inlägg kommer det att visas den 10:e november:)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate i blazer från Elizabeth & James


Kavajen som Mary-Kate hade här i Samantha Who? kommer från Elizabeth & James. Dock är den som MK har i en beige färg. Den säljs just nu på rea för 279,88 dollar HÄR. Har tidigare kostar 400 dollar.
Jag tycker den är jättesnygg! Gillar den vita färgen bättre också :)

Miley Cyrus rikare än Mary-Kate och Ashley

Miley Cyrus, som fyller 16 den 23 november, har gått om Mary-Kate och Ashley i pengaväg och beräknas äga 1 billion dollar vid sin 18:e födelsedag. Alltså mer än vad MK och Ash hade när de var 18 (?). Hennes serie på Disney Channel, Hanna Montana, ligger tvåa på listan över de populäraste tv-serierna efter American Idol och hennes två skivor har sålt i flera miljoner exemplar.

Som jag förstod det gämför de hur mycket MIley (troligtvis) kommer att ha när hon är 18 och hur mycket MK och Ash hade då. Det är helt sjukt mycket pengar! :O Tänk att äga så mycket när man är 18?!

Dagens Ashley look


Lauren Conrad i Elizabeth & James


När Lauren Conrad var ute i Laguna Beach härom dagen hade hon på sig en skjorta från Elizabeth & James. Den kostar 225 dollar och kan köpas HÄR :)

Gamla bilder: Events i Paris (2006)

Då kommer bilderna från de eventen och visningarna Mary-Kate och Ashley var på i Paris 2006.


De här bilderna är från en lanseringsfest av Balenciaga i Paris. De såg båda snygga ut! Gillar när Ashley har håret sådär :)


Här är de på Dior´s vising. MK´s klänning är ju glammigare och så, men jag tycker ändå helt klart att Ashley såg bättre ut!


Balenciagas visning var de också på :)

Det finns fler bilder som jag är lite osäker på om de är från Paris eller inte.. Det framgår inte riktigt och datumen är otydliga, men jag kan posta de senare! Det finns jättemånga snygga bilder från olika events 2006 :)

HÄR kan ni se candidsen. Samanfattningsvis, vem får högst betyg? Vem tycker ni klädde sig bäst?

Annat: Dagens låt


Brolle (Jr?) - Heartbreak city

Ashley´s väska från Maïa N (bagsnob.com)


Hittade den här bilden på Ashley som är från bagsnob.com. De har skrivit om hennes väska som kommer från Maïa N. Den kostar 7775 dollar och är i grått krokodilskinn. Så snygg, men sjuukt dyr!!
Läs vad de skrivit här HÄR.

Förbeställ Influence!


Nu är det bara 16 dagar kvar till Mary-Kate och Ashley´s bok Influence släpps! :) Den finns att förbeställa på Amazon HÄR för 23,10 dollar.
Jag vill absolut ha den här boken! Någon av er som ska beställa den? :) Ser också fram emot bilderna från boksigneringen de ska ha!

Bilder: Mary-Kate i Samantha Who?



Mary-Kate´s gästroll kommer att vara med i det 5:e avsnittet som heter "Help". Samantha blir arresterad och får samhällstjänst. Det är genom den här samhällstjänsten som Samantha träffar Mary-Kate´s karaktär, Natalie, och hon blir lite arg när Samantha ser tillbaka på sitt tidigare liv.
Natalie är en ung kvinna med en del problem. Hon kommer ihåg Samantha från sitt yngre jag, och Sam beslutar att ge Natalie´s liv en vändning, även om alla säger åt henne att det inte kan göras.
Det här avsnittet kommer att visas den 10 november.

Det ska bli så roligt att få se det här avsnittet! :) Länkar dit man kan ladda ner det sen, om jag hittar det! Är det någon förresten som har tänkt ladda ner alla avsnitt nu när säsongen börjar? Jag är inte sådär jättebra på nedladdning hehe ;) Har inte sett någon tidigare säsong heller..

Dagens Mary-Kate look


Ledsen att det inte blev några inlägg igår, men jag hann inte..

Mary-Kate och Ashley med på lista över de maktfullaste i Hollywood de närmaste åren


Forbes har gjort en lista över 10 stjärnor som de tror kommer att dominera i Hollywood de kommande åren. "The Moguls in the making."
Mary-Kate och Ashley hamnade på plats 6, tack vare deras framgångsrika försäljning av allt från Wal-Mart kläder för barn till designlinjerna Elizabeth & James och The Row. Det, och alla deras sidoprojekt som Influence, Weeds, The Wackness, samarbetet med Robert Lee Morris mm, gör att Forbes tror att de kommer ha makt ett bra tag framöver.

Listan:
1. Curtis Jackson (50 cent)
2. Beyoncé
3. Justin Timberlake
4. Kanye West
5. Tyra Banks
6. Mary-Kate och Ashley Olsen
7. Avril Lavigne
8. Pete Wentz
9. Jessica Simpson
10. Hilary Duff

Dagens Ashley look


Nya klänningar från Elizabeth & James


Vid invigningen på Sefridges i London visades även några plagg från deras nya kollektion upp.
Jag gillar alla klänningar! :) (För det var bara klänningar som visades.) Jättesnygga! Mina favoriter är de på de stora bilderna. Vilken/vilka klänningar gillar du bäst?


Mary-Kate och Ashley lämnar flygplatsen i New York


MK och Ash var inte speciellt länge i London. I stort sätt lanserade de bara Elizabeth & James. Kul i alla fall att de var på besök i Frankrike och England :)
Här är de på JFK flygplatsen i New York, och ingen mindre än Gwyneth Paltrow gick tillsammans med dem! Ser ni det? ;) Undrar om de reste tillsammans?! Kul i så fall! :)
HÄR finns en video att se.

Dagens Mary-Kate look


>>Jag har lagt till lite info i inlägget nedan :)

Mary-Kate och Ashley lanserar Elizabeth & James i London


Mycket bilder nu, hehe! Men det är roligt :)
Mary-Kate och Ashley lanserade ju The Row i Paris, och igår gjorde de det också i London. På varuhuset Selfridges.
MK och Ash såg jättesnygga ut! Såhär älskar jag när de klär sig!:) Snyggt med mycket svart. Sminkningen gillar jag också och MK´s stövlar var läckra! Kul när de matchar varandra, för det tycker jag verkligen att de gjorde här! :) Gillar ni det lika mycket som jag?

>>Mary-Kate och Ashley lanserade Elizabeth & James på Sefridges i London! Det borde jag ha förstått med tanke på bakgrunden, hehe ;) I alla fall, på den tredje lilla bilden ovan står de tillsammans med Henry Holland, Alexa Chung och Pixie Geldof. Alla åt sushi och drack jordgubbs champagne.


Ashley väljer i Vainty Fair


I det senaste nummret av Vainty Fair har Ashley fått välja lite olika saker, typ snabbfrågor; favoritkläder, skönhetsprodukter, inspiration och lite frågor om hemmet. I texten står det också om Influnce, Mary-Kate och Ashley´s bok som släpps snart! :)
Läs i ett större format om du vill HÄR.
Bilden är ju från Ashley´s photoshoot för Nylon Magazine. Så snygg!

Mary-Kate och Ashley anländer till sitt hotell i London


Mary-Kate och Ashley åkte direkt från flygplatsen till sitt hotell när de kom till London.
När det kommer såna här bilder tycker jag så synd om dem! Kan inte paparazzina hålla sig lite på avstånd?! Det är ju inte precis ovanligt att de är så närgångna, men ändå!

Mary-Kate lämnar hotellet i Paris


När Mary-Kate och Ashley var i Paris bodde de på The Costes Hotel. Här blev MK fotad när hon lämnade hotellet.
Hennes pälsväst ser snygg ut! Synd bara att den (troligtvis) är äkta..

Dagens Ashley look


Control the Arms Trade (2006)


2006 var Ashley med i en kampanj, Control the Arms Trade, som jag tror har med vapenhandling att göra. Är inte helt säker dock.. Någon som vet exakt? :)
I alla fall, Ashley var urläcker på den bilden! Så snygg! Älskar kläderna :)

Mary-Kate och Ashley på Heathrow


Nu har Mary-Kate och Ashley lämnat Paris för att spendera lite tid i London. På kvällen samma dag som de lanserade The Row landade de i London och på bilderna lämnar de då Heathrow.
Jag tycker det är jättekul att de är ute i Europa och så för att marknadsföra sina klädlinjer osv! :)

Mary-Kate och Ashley tittar på olika filmmanus


Enligt Chicago Sun-Times planerar Mary-Kate och Ashley att göra film tillsammans igen. De har tittat på lite olika manus och försöker nu att hitta det perfekta projektet.
Ett manus som de speciellt gillar är en brottsthriller baserad på Audrey Hepburn´s Wait until dark från 1967. Audrey spelade en blind kvinna som blev spårad av Alan Arkin. Chicago Sun-Times menar nu att detta betyder att MK och Ash kommer att spela blinda tvillingar.

HÄR skrev ju jag lite spekulationer om en ny film, The President´s daughters.. Jag kan tänka mig att MK och Ash tittar på lite olika manus, och på något sätt har det kanske läckt ut information om en film som heter The President´s daughters, som de bara har läst liksom? Ska bli spännande att se vad de kommer att göra för film, om de nu ska det? :P Har ni sett den här Audrey filmen? Tror ni de kommer att göra en ny film tillsammans?!

Mary-Kate på ett party i Paris


I söndags var Mary-Kate på en fest kallad the New York New York party. På bilden sitter hon tillsammans med Eugenie Niarchos, som är designer. Jag tror till och med att hon är smyckesdesigner? :)

Mary-Kate och Ashley lanserar The Row i Paris


Äntligen lite nya bilder! :)
Igår lanserade Mary-Kate och Ashley The Row på varuhuset Bon Marche Rive Gauche i Paris. Kul att se bilder på dem tillsammans! Båda ser snygga ut! Ashley var jättefin i håret:) MK´s skor är jag lite tveksam till.. De är snygga! Men jag skulle nog inte själv sätta på mig dem.. HÄR hade hon dem tidigare.
Jättebra att de sprider sina linjer i världen också! Roligt om The Row skulle bli lite mer uppmärksammat nu, har ju inte hört eller sett så mycket av det tyvärr.

Dagens Mary-Kate look


Song of the Week


Mary-Kate och Ashley på ett Fashion Week Party i Paris


Nu är Ashley också i Paris. Hon och Mary-Kate sågs gå in på nattklubben Regine´s för ett Fahion Week party. Det hölls av ägarna av West Lounge i New York. "De höll varandra i handen när de kom dit och var totalt okiljbara hela kvällen," sa en källa till Page Six. "De var mest med varandra, men pratade också lite med Kate Bosworth, Jessica Stam och Lauren Davis."

Skulle vara så roligt att få se lite bilder från Paris! Förra hösten var det ju massor?! Kul i alla fall att MK och Ash går på lite grejer tillsammans, och att de i det här fallet höll varandra i handen. Det tar ju död på en del rykten om att de skulle vara osams och sådär..

Gamla bilder: Mary-Kate och Ashley i Paris (2006)

På hösten 2006 var Mary-Kate och Ashley i Paris. Båda klädde sig jättesnyggt när de var där, så här kommer alla bilder! Det blir nog ett ganska långt inlägg med mycket bilder hehe ;) Enjoy!


Självklart passade de på att shoppa mycket när de var i Paris. Här i butiken Scarlett. Båda såg jättesnygga ut! Ashley´s snygga stövlar kommer från Louboutin och MK´s från Prada :)


Shoppade gjorde de också på L Eclaireur..

..och på Maria Lisa.



Här lämnar Ashley restaurangen Brasserie Lipp.

Mary-Kate och Ashley bodde på hotellet Plaza Athenee, och de blev ju fotade några gånger när de lämnade det:

Här skulle de åka och äta middag.


Älskar bådas outfits här! Speciellt MK´s :) De skulle åka för att shoppa (på Maria Lisa, se bilder längre upp).


Här lämnar de hotellet för att åka till flygplatsen.
 
Här var de på en fest tillsammans med Ashley ex Greg Chait.

De var ju också på några visningar, men de bilderna postar jag i ett annat inlägg :)

Dagens Ashley look


Quote


"I don´t like going to shows, it´s so overwhelming. I want to be there to enjoy the clothes but don´t want to have to worry about the way I look or the chaos. Thank god for style.com."

-Mary-Kate till Nylon Magazine, dec 2007/jan 2008.

Måsten i höst + Nytt från Elizabeth & James


På mary-kateandashley.com har de gjort det här kollaget med måsten i höst :) Det är lite kläder från bland annat Elizabeth & James.

*Mad about Plaid
Elizabeth & James Bonfire Shirt, $245 HÄR

*Bye Bye Birdie
Colourful Feather Erarings, $18 Urban Outfitters

*Billy Jean
Distressed Denim 7 for all Mankind Organic Boot Cut Jean, $225 HÄR

*Tomboy
Elizabeth & James Eliza Vest, $275 HÄR

*Bold Print
SPANX® 'Dream Catcher' Tights, $28 Nordstroms

*On the Fringe
Suede Fringe Hobo $78 Urban Outfitters

*Bambs Away
Aqua Outback Lamb Leather Bomber Jacket, $298 HÄR -finns också i svart

*Bike Rider
Hacuenda Brown Distressed Boot, $150 Steve Madden

>>Spana in den HÄR sidan där de har lite nya Elizabeth & James kläder! Gillar den HÄR kjolen och den HÄR klänningen är snygg! :) Kika också in HÄR.

Dagens Mary-Kate look


Robert är glad över samarbetet

Den kände smyckes designern Robert Lee Morris är ju ansvarig för den nya linjen Robert Lee Morris for Elizabeth & James. Linjen säljs just nu på Intermix och består av många coola manschetter, kors och ormar. Det är väldigt likt Mary-Kate och Ashley´s personliga stil och står nära Morris som designer.

Robert pratade kort med National Jeweler Network om samarbetet. Det är ett projekt som han har tyckt varit väldigt roligt att jobba med. Han uppskattar också vad det här samarbetet gör för hans karriär, eftersom att det öppnar många dörrar till en helt ny generation med kunder gemom MK och Ash. "Jag är väldigt glad över det här samarbetet för att det introducerar mitt namn för en helt ny generation av hippa barn såväl som kloka unga designers," säger Robert. "Förbindelsen framhäver helt enklet det geniala i samarbeten av varumärken i dessa osäkra ekonomiska tider."

Tycker det här samarbetet är jättebra! Både för honom och för MK och Ash :)

Gamla bilder: High School Graduate


Jag kommer att posta lite gamla bilder då och då tänkte jag :)
Dessa bilder är från när Mary-Kate och Ashley slutade High School år 2004. Så söta de var i sina hattar ;)


PETA gör Trollsens Halloween masker


PETA
ger inte upp sin kampanj mot Mary-Kate och Ashley Olsen. Nu senast har de gjort Halloween masker i form av "Trollsens" som PETA kallar dem: Hairy-Kate och Trashley, kommer ni ihåg det?
Maskerna är gratis och kan beställas direkt från PETA´s hemsida. HÄR är Trollsens egna sida, där man också beställer maskerna.

Jag tycker verkligen att PETA har gått för långt med det här. Visst, de kämpar för att folk ska sluta använda päls och det tycker jag är bra. Jag är emot pälsindustrin, men att de gör såhär mot två personer är väldigt överdrivet. Liksom HÄR kan man klä dem med döda djur och liknande.. Har de ens rätt att göra så?! HÄR kan ni läsa allt jag skrev om PETA i min förra blogg. Det finns också bilder från en protest PETA gjorde i december förra året.
Vad tycker ni om det här? Har PETA gått för långt eller är det rätt att göra som de gör?

Oktober Hip Pick´s


Mode-måste i höst
MK:
Skjortor är väsentliga i höst
Ash: Sätt på dig en blazer för att få en komplett look

Handväska
MK:
Chloe Paratay väskan funkar jättebra dag som kväll
Ash: Jag älskar min Accor Devi Kroell

Skönhetstips

MK: Sömn - mycket sömn!
Ash: mary-kateandashley Paper me Pretty är perfekta att piffa upp med när du är ute

Dold passion
MK: Matlagning - jag gillar att ha middagsfester och att laga mat till mina vänner
Ash: Jag samlar på gamla modetidningar

Skor i höst
MK:
Boots med snörning
Ash: Peep toe boots


Dagens Ashley look


Roliga miner


Hittade det här kollaget. Det är lite roliga miner som fastnat på bild under åren:P Tänkte att jag kunde posta för skojs skull hehe ;)

>>Nu har MK och Ash gjort Hip Picksen för den här månaden, postar dem imorgon :)

Mary-Kate festar i Paris


De här bilderna är från i tisdags då MK var på Jalouse Magazine Partyt i Paris, det ägde rum på Regina :) Hon var där tillsammans med flera kompisar och så Nate som ni ser lite i bakgrunden där på den stora bilden.

Nate och Justin tål inte varandra


Star Magazine rappoterar att Mary-Kate och Ashley har ett litet killproblem: Nate och Justin tål inte varandra.
Justin tycker att Nate är en 'flate' (?), medan Nate tycker att Justin är mallig. MK och Ash tog med sig killarna på några parmiddagar förra månaden, och tydligen var de inte bekväma i varandras sällskap, utan tvistade om allting. "Alla deras diskussioner slutar med argumentationer," menar Star´s källa. "Nate och Justin kan bara inte se den andres synvinkel på någonting."

Väl känt är ju att Star Magazine inte alltid har sanna nyheter, men jag vet inte riktigt om jag ska tor på det här eller inte.. Det är ju i alla fall jätteroligt att båda har pojkvänner nu! :) Skulle ju vara lite tråkigt om detta stämmde.

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate på New York Knicks Game (2006)


Gillar de här bilderna på Mary-Kate från 2006, så tänkte att jag kunde posta dem! :) Hon var på New York Knicks (basket) Game tillsammans med en kompis (eller tillfällig pojkvän? Har inte sett honom tidigare tror jag inte..).
Mary-Kate var så söt där! Gillar stövlarna faktist :P Och alla hennes armband!


Haha, så söta! :)

Mary-Kate är i Paris!


Mary-Kate har ju spenderat den senaste veckan i Milan, och nu har hon åkt vidare till Paris! Elle UK såg Mary-Kate anlända till ett party tillsammans med modellerna Jessica Stam och Angela Lindval. Trion var på Paris hetaste uteställe, Chez Regine, igår kväll.

Lite synd att vi inte fick se några bilder från Milan.. Förhoppningsvis kommer det lite nu när hon är i Paris! :)


Dagens Ashley look


Heath Ledger´s försäkringsbolag vill prata med Mary-Kate igen?


Enligt New York Post vägrar Heath Ledgers försäkringsbolag, RealiaStar Life Insurance Co, att betala ut pengar i arv eftersom att han dog under "misstänksamma omständigheter". Nu vill de prata med Mary-Kate igen för att bättre förstå hans död.

Hela Heath´s förmögenhet ska ges i arv till dottern Mathilda. Men en advokat till Mathilda förklarar nu att försökringsbolaget har blivit stämmt för sitt opassande sätt att handla..

Allt detta är så rörigt! Heath Ledger´s utredning var ju nedlagd? I och för sig har det med arv och så att göra nu, men Heath hade kanske inte hunnit skriva något testamente eller så, kan försökringsbolaget bara vägra betala ut pengarna så?

Opublicerade bilder på Mary-Kate



Hittade de här bilderna på Mary-Kate som också är opublicerade. Jag vet inte säkert, men jag tror att de är från i vintras då hon var i Saltlake City för Sundance festivalen :)

Vinn ett samtal från Mary-Kate!


stardoll.com har de nu en tävling där man kan vinna ett samtal från Mary-Kate! Det enda man behöver göra är att sätta ihop en look i hennes garderob, tryck HÄR :)
Tävlingen håller på till den 8:e oktober.

Är det någon som har en stardoll och ska vara med och tävla? :)

Dagens Mary-Kate look


RSS 2.0