Det hade Ashley på sig


WWW har skrivit om vad bland andra Ashley hade på sig på dessa bilder. "Temat" är då button-ups, (vilket betyder ungefär uppknäppt?).
Såhär skrev de om Ash:
"..Även om button-ups vanligtvis samankopplas med vardagskläder, kan du också matcha det med några häftiga delar för en snygg kvällslook. Ashley visade detta vackert på Intermix 15th Anniversary Partyt i New York, då hon hade på sig The Row´s elfenbens Banded Blousen ($525) till festligheterna. Olsen höll det tillbakadraget genom att ha toppen över en 'Fitted Tank' ($275) och avslutade outfiten med ett par Motorcycle Pants ($1700) och en New Tux Jacket ($1125), allt från The Row. Hon gjorde sin redan fantastiska outfit (så förstående, så chic) mer sensationell genom att bära Henry Beguelin´s Parachute XL Bag ($1545)."

Mary-Kate lämnar ett solarium i Brentwood (2006)


Den här bilden postade jag ju igår som Dagens MK look, och det var en bild jag inte hade sett förut precis som en del av er också ;) Det i alla fall från juni 2006 då hon lämnade ett solarium i Brentwood. Här under är de andra bilderna från det här tillfället.
Älskar skorna! Hon var snygg i håret också :)

Video: Samantha Who? trailer + stillbilder


Mary-Kate har ju en gästroll i ett kommande avsnitt av Samantha Who?, och i den här trailern för kommande säsongen är hon med lite :) Precis i början är det henne Samantha slår till och sen är et på 0.04 då hon står vid en bil hehe ;)
Lite konstigt att de inte presenterade att MK har en gästroll i trailern, det gjorde de ju i Weeds, men det ska bli roligt att se hennes avsnitt! :)
Här är tre stillbilder också:

Dagens Ashley look


Ashley och Justin i Las Vegas


Den här bilden på Ashley och Justin har jag postat tidigare, men då med kladd av Perez på ;) Här är den då utan. Har också hittat info om att de två var(/är fortfarande?) i Las Vegas när bilden togs. Där är Justin i full gång med att spela in en nya film kallad The Hangover, så Ashley är väl där tillsammans med honom:) 

Song of the week



Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate´s ex David förlovad med Nicky Hilton

Det ryktas om att David Katzenberg, som Mary-Kate dejtade 2003/2004, har förlovat sig med flickvännen Nicky Hilton och de planerar ett vinterbröllop.
"De funderar på ett December eller Januari bröllop," sa en källa till Star Magazine. "De vill att det ska äga rum efter de kristna och de judiska högtiderna."

Det här ryktet har inte blivit bekräftat ännu, men om det är sant är det jätteroligt för David och Nicky! :) Skulle såklart vara kul om MK kom på bröllopet, men det är kanske inte så troligt..

Mary-Kate i nya Self Service Magazine



Mary-Kate ska vara med i nya numret av Self Service Magazine. Det är något projekt som jättemånga kändisar deltar i. Har inte hittat så mycket information om det här än, men det kommer nog mer snart :)
Fotografen heter Ezra Pretonio.

Kändisarna som är med är: Mischa Barton, Derek Blasberg, Naomi Campbell, Graydon Carter, Roberto Cavalli, Benjamin Cho, Francisco Costa, Lou Doillon, Erin Fetherston, Sarah Sophie Flicker, Frida Giannini, Albert Hammond Jr., Pierre Hardy, Debbie Harry, Lydia Hearst, Elizabeth Jagger, Jessica Joffe, Spike Jonze, Miranda July, Christopher Kane, William Klein, Anouck Lepère, Leigh Lezark, Courtney Love, Lisa Love, Rose McGowan, Isabelle McNally, Suzy Menkes, Mary Kate Olsen, Vanessa Paradis, Bijou Phillips, Stefano Pilati, Missy Rayder, Alexandra Richards, Nicole Richie, Rodarte, Anja Rubik, Russell Simmons, Jeremy Scott, Paul Sevigny, Leelee Sobieski, Lara Stone, André Leon Talley, Stefano Tonchi, Riccardo Tisci, Lissy Trullie, Alexander Wang, Arden Wohl, Raquel Zimmermann och Rachel Zoe.

Hehe, en hel del det där ;) Ska bli spännande att höra mer om detta!

Mary-Kate lämnar Neil George Salon


Mary-Kate besökte inte bara ett solarium innan hon åkte till Milano, utan hon var också på Neil George Salon där hon fick sitt hår lite ljusare :)
Ser snyggt ut! Hoppas att det kommer lite bilder från Milano, har inte gjort det än.. (Förutom flygplatsen då.)

Dagens Ashley look


Annat: Åker till Stockholm!


Imorgon bitti åker jag till Stockholm! :) Kommer hem ganska sent på lördag kväll, och uppdaterar bloggen på söndag sen igen.
Ha det bra sålänge, och kommentera gärna de tidigare inläggen!

XOXO

Ashleys tygskor


De svarta tygskorna som Ashley har haft en del, bland annat på bilden ovan kommer från Superga. Även om "tygsko-säsongen" nu snart är över, kan man köpa dem för 80 dollar HÄR. Tycker de är snygga! :)

>>Fick en fråga om vart man kunde köpa Mary-Kate och Ashleys serie Two of a kind, och jag har letat lite och hittat två sidor där man kan köpa serien :) HÄR är säsong 1 för 129.99 dollar, och HÄR är en box med 5 dvder (som jag också tror är första säsongen) för 99.99 dollar :) Har tyvärr inte hittat det på någon svensk sida där man kan köpa tv-boxar, men det går säkert också att ladda ner någonstans!

Quote


"I first became interested in fashion when I was about nine. We got sent at big box of Marc Jacobs clothes once, and they were size four. They were so big we had to chop them into three."

-Ashley till septembernummret av Asos Magazine.

Nytt om Mary-Kate och Ashleys kommande skokollektion

Det har kommit lite nya uppgifter om Mary-Kate och Ashleys kommande skokollektion som jag skrev om igår. Såhär står det i Mary-Kate och Ashleys blogg:

"Vid den här tiden har ni troligtvis redan hört om det, och ja, det är sant! MK och Ash designar skor för Elizabeth & James. De har samarbetat med ett mega-framgångsrikt sko företag för att skapa en linje med skor som kommer att finnas i butik i vår. Skorna kommer inte att vara märkta och kommer inte heller att säljas under namnet Steve Madden eller varumärket Steven, utan kommer att vara Elizabeth & James. Några källor har rapporterat att skorna ska säljas i Steve Madden butiker, men leta inte efter dem där: de kommer endast att finnas i lyxbutiker och varuhus tillsammans med kläd- och smyckes kollektionerna.
MK och Ash gör något nyskapande och unikt med skorna, så vi håller er uppdaterade!"

Det här gav ju lite mer klarhet i det hela. Ska bli jättespännande att se vad de hittar på :)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate lämnar ett solarium i West Village


Den här bilden togs innan MK åkte till Milano. Hon lämnar ett solarium i West Village.
Mary-Kate såg snygg ut! Gillar väskan :) Snyggt med bältet till klänningen också.

Mary-Kate och Ashley ska designa skor för Steve Madden!


Elle UK rapporterar att Mary-Kate och Ashley har skrivit ett kontrakt med Steve Madden om att de ska designa en skolinje för märket!
Både MK och Ash kommer att vara medskapare för linjen, till skillnad från deras modelinjer där Ashley kontrollerar The Row och MK Elizabeth & James.
Linjen kommer troligtvis att finnas i Steve Madden butikerna tidigt nästa år.

Vad roligt! Det ska bli jättespännande att se vad MK och Ash designar för skor, tror att det kan bli riktigt bra! :) Kul att Mary-Kate och Ashley har så mycket på gång nu :)

Mary-Kate på Milanos flygplats


Här är Mary-Kate på  Milanos flygplats, dit hon har åkt för att se lite av slutet på modeveckan där.
Hon ser snygg ut! Men jag är inte riktigt säker på om jag gillar kappan eller inte. Pilotbrillorna är supersnygga iaf, och väskan! :)
Hoppas vi får se lite fler bilder på MK nu från Milano då!

Dagens Ashley look


Ashley dansar på nattklubb med Justin Barta


Igår kväll var Ashley och Justin på nattklubben JET på hotell Mirage. De var där tillsammans med sju andra kompisar, bland andra Zack Galifianakis. Ashley och Justin festade i en VIP del bakom DJ båset till ungefär 2 på morgonen. De drack Grey Goose, Patron och Red Bull medan de dansade tillsammans hela kvällen. Innan de gick till klubben åt de en romantisk middag på Stack Restaurant & Bar.
Bilden kommer från Perez Hilton, så det är han som har kladdat i paint som vanligt.. :P

Haha, Ashley ser ut att ha kul! :)

Bild från Influence


I Mary-Kate och Ashley´s bok Influence kommer de ju att ha med lite personliga bilder, och jag hittade den här som jag tror kommer att vara med! :) Haha, så söta! Kan ni se vem som är vem? Jag skulle gissa att det är Ash till vänster och MK till höger, men det är verkligen bara en vild chansning! :P Kan lika gärna vara tvärt om för mig. Otroligt svårt att se ju!

Förresten är det ju inte långt kvar nu tills boken släpps! Den 28 oktober. Samma dag har de också boksignering! :)

Mary-Kate och Ashley i ny film?!


Jag fick en kommentar av en anonym som skrev att hon hade sett på wikipedia att Mary-Kate och Ashley ska vara med i en ny film! Jag kollade det och har sökt runt lite, och vad jag har förstått ska alltså Mary-Kate och Ashley vara med i en film som heter The President´s Daughters. Den kommer att ha premiär under 2009. Jag har dock inte hittat något om vad filmen handlar om eller så..
Tycker det är lite konstigt att det inte har dykt upp någon information om det här tidigare! Jag ser i alla fall fram emot att få veta mer! Jättekul att MK och Ash ska vara med i en film tillsammans igen! :)

Vad tror ni det är för typ av film? Jag tror att de borde ha lämnat tonårsfilms-stadiet, med tanke på MK´s senaste serier/film: Weeds, nu snart Samantha Who? och så The Wackness. Skulle faktist inte tro att de gör ännu än tonårskomedi..
Jag håller er såklart uppdaterade!

Song of the Week


Den här veckan har de på mary-kateandashley.com valt en av dem som skickat in sina favoritlåtar, och det blev alltså en tjej vid namn Taylor som står för den här veckans Song of the Week :)
Kul att få lite musiktips!

Mary-Kate lämnar Chateau Marmont


Den här bilden är från i lördags då Mary-Kate lämnade restaurangen Chateau Marmont. Hon såg snygg ut! Lite slapp och ledig sådär :)

>>Jag har uppdaterat med två till bilder i det HÄR inlägget :)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate på LAX flygplats


Igår anlände Mary-Kate till LAX flygplats efter att bara ha varit några dagar i LA. Undrar om hon ska tillbaka till New York eller om hon ska någon annan stans? :) Det lär vi märka, hehe!
Hoppas på fler bilder :)

>>La in två bilder till :)

Mary-Kate lämnar restaurang i Brentwood


Här lämnar Mary-Kate restaurangen Toscana i Brentwood.
Hon såg snygg ut! Glad också! :) Det är inte ofta MK låter sig fotograferas och "posar" framför paparazzis ;)

Dagens Ashley look


Annat: Dagens låt


Rolling Stones - Angie

Den är fin :) Haha!

Video: Mary-Kate i Brooklyn

HÄR finns det en video att se från igår. Mary-Kate var utanför Fantastic Sams i Brooklyn med några vänner :)

Dagens Mary-Kate look


Quote


"I wasn´t a rebellious teenager. I wanted to hang out with my frinds who were going through that, but I was so afraid of getting into trouble that it didn´t interest me."

-Ashley om att festa mycket som tonåring till Sunday Times Style 2006.

Dagens Ashley look


Älskar det här!

Ashley kommer att designa herrkläder?


Enligt WWD skvallrar modevärlden om att Ashley ska designa en herrklädskollektion. Kollektionen, som kommer att vara en del av Ashley´s (och Mary-Kate´s?) klädlinje The Row, förväntas vara färdig nästa höst.
WWD skriver att Ashley redan planerar och föreställer sig kollektionen!

Det här tycker jag låter som en rolig idé! Kul att Ashley vill designa herrkläder också :)

Rihanna i Elizabeth & James


Kavajen Rihanna har här kommer från Elizabeth & James :) Jag hittade dock inte den på någon webshop, men den är från höstkollektionen. HÄR är en liknande helgrå kavaj för 395 dollar.

Ashley ber Mary-Kate att lämna The Row


Den här veckan skriver In Touch om att Mary-Kate och Ashley bråkar och att Ashley har bett Mary-Kate att lämna The Row.
"Ashley vill verkligen vara en respekterad affärskvinna och hon vill bli tagen seriöst," sa en källa till tidningen. "Det vill Mary-Kate också, men hon har inte velat ge upp sin livsstil och agera vuxen för deras jobb."  Källan fortsätter och säger att medans de skapade The Row tillsammans blev Mary-Kate´s privatliv och hur det påverkar deras jobb allt svårare för Ashley att ha att göra med. Tydligen har Ashley bestämmt sig för att MK inte längre ska vara inblandad i The Row och hon bad Mary-Kate att "ligga lågt med det nuvarande ansvaret tills hon har styrt upp sitt personliga liv". 

Mary-Kate kommer antagligen bara att jobba med Elizabeth & James - hon var ju ändå mer engagerad i den linjen än Ashley. MK och Ash har redan från början varit ärliga med att The Row mer är Ashley´s projekt och att Elizabeth & James är mer MK´s. De har också varit ärliga med att de växer ifrån varandra ju äldre de blir, så detta kanske är ett naturligt steg, menar källan.

Jag tror att det här kan stämma faktist. Men inte att de är osams dock! Jag tror att de har kommit överens om att Ash sköter The Row och MK Elizabeth & James. Det behöver ju inte betyda att de inte hjälps åt och så, utan jag tror att det är mer för att göra det lättare. Sedan har ju MK och Ash inte likadan stil och det påverkar ju säkert deras jobb dom designers tillsammans. Vad tror/tycker ni om det här?

Dagens Mary-Kate look


Ashley 7:e bäst klädda under Fahion Week


Vogue har tagit fram de topp 10 bäst klädda under Fahion Week och Ashley kom med! :) Hon hamnade på en 7:e plats med outfiten som hon hade på Calvin Klein partyt.

Såhär ser listan ut:
1. Renée Zellweger
2. Maria Sharapova
3. Kiera Knightley
4. Joy Bryant
5. Anh Duong
6. Charlize Theron
7. Ashley Olsen
8. Cecilia Dean
9. Elle Macpherson
10. Hana Soukupova

Min favorit av dessa 10 är Kiera Knightley! Hon var jättefin på den bilden de har tagit :) Se hela listan med bilderna HÄR.

Mary-Kate på LAX flygplats


Nu är Mary-Kate tillbaka i LA efter att ha varit i New York på modeveckan. Direkt efter att hon hade landat gick hon till sin limousin för att vänta på väskorna. Där rökte hon och pratade i sin mobil.
Glasögonen kommer från Marni och ringen från Robert Lee Morris for Elizabeth & James. Rutiga skjortan är på också som vanligt ;)

Dagens Ashley look


Ashley style: Miu Miu Biker Boots


När jag ändå är igång med skoinlägg tänkte jag att jag kunde skriva om Ashleys snygga boots hon hade häromdan också :)
Det är ett par Buckle Biker Boots och kommer från Miu. De kostar 750 euro och du kan köpa dem HÄR.
Riktigt snygga tycker jag! Trodde inte att det var ett par höga stövlar först bara eftersom att hon hade jeansen över.

Quote


"Heath Ledger, Johnny Depp. Men, they just dress the way they want, and they don´t think about Who Wore it Best. I´m wearing vintage often and just dress the way I feel instead of looking for what´s the new handbag."

-Mary-Kate till Harper´s Bazaar 2007 om sin stil och att ha män som inspirationskällor.

Annat: Dagens låt


Coldplay - The Scientist

Postade den här låten på min förra blogg, but I love it! :)
Coldplay spelar förresten i Globen ikväll! Hade gärna sett dem.. Någon som ska gå kanske? :)

Mary-Kate style: Ankle boots


-Se bilden större HÄR-
Ännu ett skoinlägg hehe ;)
De här skorna som Mary-Kate haft några gånger kommer från YSL. Så snygga! MK har också ett par liknande från Pedro Garcia (se på bilden nedan) som fanns på Shopbop tidigare. De är dock slut nu men kan komma in igen så spana in den HÄR sidan.Det finns också ett par snygga från TopShop HÄR som det är samma stil på :)
Så vad tycker ni om sånna här skor? Like it or not?

Dagens Mary-Kate look


>>La in två bilder till i det HÄR inlägget och en bild till i det HÄR :)

WWW Style: Fetish Footwear


Mary-Kate är med igen på Who What Wear´s hemsida. Denna gången är det trenden med "fetish footwear"!
Mary-Kates på bilden kommer från Givenchy. HÄR är ett par liknande från Steven by Steve Madden.

Skorna som WWW har tagit fram:

1. Pour la Victorie, Sacha Gladiator Bootie 314 dollar HÄR.
2. Givenchy, Bird Cage Ankle Bootie 665 dollar HÄR.
3.Sergio Zelcer, Chipper Ankle Boot 297 dollar HÄR.
4. Steven by Steve Madden, Slasssh Booties 189 dollar HÄR.
5. Bebe, Alexandra Multi-Strap Pump 149 dollar HÄR.

Vilka gillar ni bäst? :)

Mary-Kate lämnar restaurang i New York


Här lämnar Mary-Kate en restaurang i New York. Har bara hittat den här bilden hitills, men uppdaterar med fler då jag hittar :)
Supersnygg väska! Och ser ni att ringen kommer från Robert Lee Morris for Elizabeth & James? :) Det är den HÄR.

>>La in en till bild. MK hade varit på ett hotell tillsammans med några kompisar. Jackan kommer från Elizabeth & James, väskan från Proenza Schouler och skorna från YSL :)

Från photoshoot med Terry Richardson


Den här bilden som jag postade igår är från en photoshoot trots allt! Tagen av Terry Richardsson.
Jag gillar faktist inte alls den här bilden, och det verkar inte ni heller göra.. :P

Välj Song of the Week!


Mary-Kate och Ashley brukar ju få välja en Song of the week varje vecka, och nu vill de ge er chansen att göra det också. Så om du vill att din favoritlåt just nu ska bli Song of the week kan du maila in den och få ditt namn publicerat på hemsidan. Reglerna ser ni själva här ovan :) Tryck HÄR och sen på bilden för att maila :)

Ashley lämnar lägenheten i New York


Lite nya bilder på Ashley! :) Här lämnar hon lägenheten i New York för att åka på ett möte. Detta är då lägenheten i West Village.
Ashley ser jättebra ut! Enkel och snygg outfit. Väskan är en Hermés Birkin bag i grått krokodilskinn, snygg! Gillar skorna också, snyggt med lite "mc" stuk sådär :)



>>La in två bilder till :)

Dagens Ashley look


Mary-Kate style: CFDA Awards 2007


-Se bilden större HÄR-

På CFDA Awards förra året hade Mary-Kate på sig en vit långklänning från det egna märket Elizabeth & James. Modellen är en Anita Tassel Belted Gown och fanns att köpa på Bergdorf Goodman´s hemsida (nu är den dock slut..). Den var sänkt till 230 dollar från 660 dollar, så spana in den HÄR sidan om ni är intresserade, de kanske får in den igen!
Hon hade sin snygga MiuMiu clutch till.

Mary-Kate var också på en middag som anordnades under galan. Då hade hon på sig en liknande klänning fast mörkblå. Den vet jag tyvärr inte var den kommer ifrån. Även här hade hon MiuMiu clutchen. Bältet kommer från Balenciaga.

Jag gillar båda de här klänningarna! Modellen passar värkligen på MK eftersom att hon var så smal här. Gillar håret också:)

>>Kom på att det var någon som frågade om vad Elizabeth & James var för ett tag sedan, och jag kan inte minnas att jag svarade på det hehe ;) Elizabeth & James är i alla fall Mary-Kate och Ashleys egna klädlinje som de startade 2007, så det är relativt nytt. Namnet kommer från deras syskon som heter just Elizabeth och James. HÄR är linjens hemsida :)

>>Om ni har några frågor om MK och Ash just nu kan ni ställa dem i det här inlägget kanske så kan jag svara på dem sen :) Det är ganska ofta jag glömmer att svara bland kommentarerna och så..

Quote


"I just don´t like showing my body like that. It´s just not me. Honestly, what you see is what you get with us. It´s not like,
'Oh I wish I was wearing a miniskirt to this premiere, but I can´t.' I would kill myself if I was in a miniskirt."

-Ashley till Rolling Stone 17 år gammal om att inte visa så mycket hud.

Opublicerad bild på Mary-Kate


Jag hittade den här bilden på MK, som inte publicerats tidigare. Vet inte när eller var den är tagen dock. Det ser inte riktigt ut som en photoshoot..

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate för italienska Vogue (2006)



De här bilderna har ni säkert sett tusen gånger, men jag älskar dem! De är tagna för italienska Vogue för ungefär två år sedan :) Mary-Kate är så snygg!
Någon av er som kan italienska? Hehe, då finns intervjun att läsa HÄR. Om det är någon som kan och vill översätta får den gärna göra det! :)

Mary-Kates hus i West Hollywood!


Jag hittade de här bilderna som är på Mary-Kates hus i West Hollywood! Det ser snyggt ut! Eller vad säger ni? :) Skulle vara kul att se bilder på hur det ser ut där inne, men varken MK eller Ash är nog intresserade av att visa upp sina hem på det sättet. Och det är ju faktist förståeligt.
Jag vet inte så mycket om huset och så, men MK har säkert haft det och bott i det ett tag. Jag uppdaterar om jag får reda på mer!

Har du några kläder från Elizabeth & James?


Har någon av er köpt kläder från Elizabeth & James? I så fall kan ni maila in en bild på en outfit med något plagg från linjen och bli publicierad på hemsidan (mary-kateandashley.com). Gå in på den HÄR sidan och tryck på bilden för att maila :)

Dagens Ashley look


Quote


"I run around my house naked with heels all the time. It´s so funny. All my friends will tell you I love running around in kimonos and jewelry or naked with jewelry."

-Mary-Kate till Harper´s Bazaar 2007.

Det hade Mary-Kate på sig



WhoWhatWear har skrivit om vad Mary-Kate hade på sig på Proenza Schouler´s visning.
"Mary-Kate Olsen: alltid en att titta på (eller fräckt sno stilen från som vi gör på WWW), Mary-Kate sågs på Proenza Schouler visningen i designern´s jacka buren över kort vit tunika. MK var försedd med en Proenza väska (som säkert kommer att bli nästa måste i väskväg) och Givenchy sandaler för en enkel chic look."

Mary-Kate och Ashleys grannar klagar


Page Six rapporterar att Mary-Kate och Ashleys grannar i West Village inte är glada över att bo nära tjejerna. Deras stora uppsättning av säkerhet gör det svårt att bo i samma byggnad som dem. "De är sprängande, påträngande och totalt respektlösa," sa en källa. En annan kallade dem "bortskämda brats".
MK och Ash hyr en tvåvånings lägenhet på West 13th. Många andra kändisar bor i samma area - dessa är: Sarah Jessica Parker, Gisele Bundchen och Liv tyler - men enligt de boende är det bara tvillingarna som stör grannskapet med deras hejdlösa säkerhet. "Det är en fridfull och lugn gata," sa en källa. "De andra kändisarna är bra grannar och de passar in i grannskapet, men de här två är inkräktare."
Page Six ringde Mary-Kate och Ashleys rep och frågade om detta, och hon sa: "Om det var stora problem, skulle jag tro att grannarna skulle rikta sig till Mary-Kate eller Ashley direkt, hellre än att ringa media."

Mary-Kate och Ashleys grannar har ju klagat tidigare, på att de ofta kommer hem sent efter fester och är förföljda av paparazzis och så vidare, men det som deras rep sa var jättebra ju! Så sant! Dock kan jag förstå att det kan vara jobbigt att bo nära kändisar som har mycket livvakter och så, men då kan de ju ta det personligen med MK och Ash istället för att prata med skvallertidningar. Det kan ju bara vara bra att ha mycket säkerhet? :P

Dagens Mary-Kate look


Annat: Dagens bild


Häftig bild på Lily Donaldson och Jessica Stam :) Båda dessa modeller är sjukt vackra tycker jag! Älskar den HÄR bilden på Lily. Hon var också snygg på omslaget av augusti nummret av Vogue. En bild som också är snygg är den här under på henne och Gemma Ward för i-D Magazine i vintras! Vilka är era favoritmodeller? Jag har många!

Mary-Kate väljer favoritplagg från Elizabeth & James


Mary-Kate har valt ut ett måste från Elizabeth & James höstkollektion, och det blev Boudoir Shrugen ;) Hon har på sig den på bilden ovan!
Den kostar 585 dollar och tryck på bilden för att köpa den :)

ashley anländer till ett välgörenhets event i NYC


Här anländer Ashley till välgörenhetseventet "Stand up for a cure" för lungcancer i New York City. Eventet var anordnat av Julia Roberts.
Ashley ser jättebra ut! Jag gillar det hon har på sig :) Det är ju bra att kändisar går på och anordnar såna här välgörenhetsevents!

Dagens Ashley look


Mary-Kate och Ashley på ett Welcome Party!


Igår var Mary-Kate och Ashley på ett event tillsammans! Det var ett welcome party för den nya moderedaktören Nina Garcia på Marie Claire Magazine. På eventet var också bland andra Lindsay Lohan och Heidi Klum.
Så himla roligt att se dem tillsammans! Det händer ju tyvärr inte så ofta längre.. De ser jättesöta ut i alla fall :)
Jag hoppas på fler bilder!

Annat: Dagens låt


Red Hot Chili Peppers - By the way

Dagens Mary-Kate look


>>Har lagt in fler bilder i det
HÄR inlägget. Det är bättre kvalitet på dem också :)

Mary-Kate och Nate på restaurang i Chinatown



Mary-Kate och pojkvännen Nate Lowman sågs i tisdags på en restaurang i Chinatown av NY Daily News. 
Enligt källan var Mary-Kate på bra humör, och medan de övriga gästerna drack Pernod Absinthe, höll sig MK till vatten.

-Bilden är inte från det här tillfället. Den är tagen efter Benjamin Cho´s visning:)

Annat: Lindsay Lohan för LA Confidential (2007)


Jag älskar de här bilderna på Lindsay för tidningen LA Confidential! De är från år 2007 och är tagna av Matt Jones.
Lindsay looks smoking hot!


Mary-Kate gjorde en förfrågan om att få sitta bredvid Gossip Girl stjärnorna


Enligt NY Daily News gjorde Mary-Kate en special förfrågan om att få sitta bredvid Gossip Girl stjärnorna Jessica Szohr och Chase Crawford på Rock & Republic visningen. "Vi var tvugna att flytta om flera platser för att få hennes förfrågan att funka," sa deras källa. "Hon log i alla fall på front row."

Hehe, om jag hade varit Mary-Kate hade jag också velat sitta bredvid Jessica och Chase! Kul att hon gillar Gossip Girl i alla fall! Det har ju förresten ryktats om att MK och Chase har dejtat, så de kanske känner varandra lite:)


Ashley style: Klänning/kjol + boots


Ashley har ett antal gånger synts i en söt klänning eller kjol tillsammans med ett par boots. Vad tycker ni om den kombinationen? Det är inget jag själv skulle ha på mig, men jag tycker inte att det är fult. Det kan faktist vara lite coolt!

Se bilden större HÄR.

Katie Holmes ska vara modell för The Row?


Katie Holmes sågs gå in på Ashley´s kontor på Manhattan i söndags. Hon var där för att prata om Mary-Kate och Ashley´s exklusiva mode linje The Row.
Det var en skvallerbloggare som började spekulera i att de förhandlar om att Katie ska vara modell i nästa look book. I den senaste look booken var det modelegenden Laura Hutton som var modell, och i den innan den var det MK och Ashleys syster Taylor, så ingenting är ju omöjligt.
Vad tror ni? Ska Katie vara modell för The Row, och skulle hon i så fall passa bra för det?

Dagens Ashley look


Tjejen i bakgrunden är Mary-Kate och Ashley´s syster Lizzie (Elizabeth) :)

>>Jag la in fler bilder i det HÄR inlägget!


Mary-Kate på Benjamin Cho´s vårvisning


Här är Mary-Kate på ytterligare en visning, roligt roligt! :) Denna gången var det Benjamin Cho´s Spring 2009 visning som hon var på tillsammans med Nate. Tycker ni att de passar ihop? :)

Här är lite fler bilder i bättre kvalitet :) :


Song of the week


Mary-Kate på Diane Von Furstenberg´s spring collection dinner


Det är jättekul med så mycket nya bilder nu! :) Antar att ni också tycker det :P
I söndags var Mary-Kate på Diane Von Furstenberg´s Spring Collection Celebrating Dinner. Vad tycker ni om hennes skor? :)

Mary-Kate skriver i bloggen!

Det var ett tag sedan Mary-Kate eller Ashley skrev i bloggen, men nu har MK uppdaterat! :) Såhär skrev hon:

"Hej alla,
New York Fashion Week hade avspark i helgen och jag kunde inte varit mer spänd! Ashley och jag har varit väldigt upptagna med Elizabeth & James vårkollektion: förbereda för Coterie nästa vecka, slyla look book photoshooten (mer om det senare i veckan), göra klart smyckes kollektionen för i vår och mycket mer. Det har varit en virvelvind men vi älskar det!
I lördags kväll var jag på Rock & Republic´s visning och jag älskade vad jag såg. Även om det var spöregn och showen startade 40 minuter sent (inte ovanligt för Fashion Week), var det definitivt värt väntan. Hela kollektionen var svart och vit - väldigt chict och sexigt - och showen under bra musik.

XX
MK"

Det är roligt när de skriver i bloggen :) Låter som att de har mycket kul pågång!

Mary-Kate på Proenza Schouler´s spring 2009 visning


Här är Mary-Kate på Proenza Schouler´s vårvisning. Hon satt på front row tillsammans med pojkvännen Nate Lowman (som jag inte hittat någon bild på här ifrån), Nicole Richie och hennes kompis Carlos Lopez. Kul att äntligen få se en bild på dem tillsammans! :) Efter visningen åt MK, Nate och Nicole middag på restaurangen Cipriani tillsammans med Jennifer Lopez, LA Reid och benny Medina, innan de gick till Marc Jacobs visning.
Mary-Kate hade samma klänning som hon hade HÄR, men med andra accessoarer.

>>Jag la in lite fler bilder:


Ashley på Calvin Klein´s firande av Milestone


Ashley dök upp på Milestone 40th Anniversary celebration party av Calvin Klein nu under Fashion Week. Hon såg snygg ut! Gillar skorna :) Jag har tyvärr inte hittat fler bilder än dessa..

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kates gästroll i Samantha Who? får en fortsättning?


Mary-Kate har ju en gästroll i tv-serien Samantha Who? nu i höst, och tydligen var producenterna så imponerade över hennes gästspel att hennes roll kanske kommer att "få fortsätta". Hennes talang och professionalism vid inspelningen var så imponerande att om hennes bad-girl karraktär blir uppskattad av tittarna, vet ingen vad som kan hända.

Det kanske är lite tidigt att spekulera om det här än, men det skulle ju såklart vara jätteroligt om det blev så! :) Avsnittet med Mary-Kate kommer att visas någongång i oktober.

>>Jag har tyvärr inte haft så mycket tid till bloggen idag.. Jag slutade sent, hade läxor och har varit och tränat så tiden räckte inte riktigt till ;) Det har kommit lite nya bilder på Ashley såg jag som hastigast, så imorgon blir det (förhoppningsvis) fler uppdateringar! :)
Puss!

Dagens Ashley look


Deltagare i Project Runway vill designa åt Mary-Kate


I det senaste avsnittet av Project Runway (i amerika), fick deltagarna i uppgift att designa åt en modeikon. En av dem, Blayne, ville att den ikonen skulle vara Mary-Kate Olsen. I videon ovan hånar Joel McHale från The Soup honom lite för det här..
Men det skulle vara sjukt roligt om Mary-Kate skulle dyka upp i ett avsnitt av Project Runway! Gillar den serien, men har inte tittat någonting på den säsongen som går i amerika nu.

Ashley på Intermix 15th Anniversary Party


Det första eventet Ashley dök upp på nu under modeveckan var Intermix 15th Anniversary Party anordnat av BlackBerry Pink Curve.
Ashley såg jättebra ut!:) Hoppas på fler bilder!

Dagens Mary-Kate look


Älskar skorna!

>>Har lagt in massor av nya bilder i inlägget under:)

Mary-Kate på Rock & Republic´s spring 2009 visning



Igår var Mary-Kate på Rock & Rebublic´s visning för våren 2009, som hölls i Bryant Park. Hon satt på Front Row tillsammans med Jessica Szhor och Chase Crawford. Efter visningen posade hon med bland andra Michael Ball och John Ledgend. Hoppas att det kommer lite fler bilder från det här, skulle vilja se hela hennes outfit och sådär :)
Ni kan se catwalk bilderna från visningen HÄR.


>>Här är lite fler bilder!:) Mary-Kate såg jättesnygg ut!


Quote


"I know when Mary-Kate is hurting. I know when she´s happy. We both carry the weight of each other."

Ashley till Marie Claire 2007

Mary-Kate och Ashleys Fendi clutch


Väskan som Mary-Kate hade i förrgår kväll är en Fendi Pleated Spy Clutch. Den kostar 1410 dollar och har gått att köpa HÄR. Nu är den dock slut. Ashley hade den också på ett event i oktober förra året. MK och Ash har, som ni ser, satt dit några färgade fransar på väskan :)
Vad tycker ni om den här väskan? Den är ju väldigt speciell, och jag vet inte om jag gillar den eller inte.. Den är kanske lite häftig? ;)

Se bilden större HÄR.

Dagens Ashley look


Annat: Hårfärg?


Vad har ni för hårfärg? Och vilken hårfärg tycker ni är snyggast? :)
Jag är blond, men jag älskar hårfärgen Lindsay har på bilden ovan! Så snyggt med naturligt rödbrunt hår! Ashleys hår på bilden under är också sjukt fint!

Mary-Kate på 2 events under Fashion Week


Nu är ju modeveckan i New York i gång och igår kväll var Mary-Kate på två events. Först var hon på MINI Rooftop Opening Party där MGMT upträdde. Därefter var hon på "A new look" interview party.

Bilderna från det andra partyt där hon posade med Lauren Hutton:


Mary-Kate såg snygg ut! Hon var fin i håret :) Hoppas att det kommer massor med bilder nu från Fashion Week! Ashley och Mary-Kate brukar ju dyka upp på lite olika partyn och visningar :)

Mary-Kate dejtar Jonah Hill?!


Enligt National Enquirer har Mary-Kate redan glömt sin nya pojkvän Nate Lowman och har istället börjat dejta komikern Jonah Hill.
En källa såg dem tillsammans på Chateau Marmont, och säger att de såg helt förälskade ut. "Det var en chock att se Mary-Kate med, av alla människor, nördiga Jonah," menar källan. "De var på en dubbeldejt med ett annat par och åt middag på hotellet runt 10 på kvällen. Mary-Kate och Jonah satt nära tillsammans och verkade vara helt upptagna av varandra. De bar båda rutiga skjortor som nästan matchade. Det var så sött."

Jag har svårt att tro på det här. Mary-Kate och Jonah har känt varandra länge, de gick på High School samtidigt och jag tror att de bara är vänner. Väldigt goda vänner. Det här är troligtvis bara ett dumt rykte. Mary-Kate har ju dessutom nyligen visat öppet att hon och Nate är tillsammans..

Robert Lee Morris for Elizabeth & James på olika webbutiker!


Nu finns Robert Lee Morris for Elizabeth & James kollektionen på lite olika sidor. Det går alltså att köpa alla smycken nu :) På bilden ovan har WhoWhatWear tagit fram några av smyckena och skrivit lite, läs det HÄR.
Lite länkar där man kan hitta olika smycken: Shopbop.com,  chicdowntown och intermix. Jag tycker att det finns jättefina smycken! Mary-Kate och Ashley har gjort ett bra samarbete med Robert :)  

>>På shopbop har det även kommit in lite nya kläder från Elizabeth & James :) Spana in det HÄR. (Det finns fler än en sida.)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate och Ashleys tips för att bli framgångsrik



År 2004 blev Mary-Kate och Ashley intervjuade av Cosmo Girl. Då berättade dom om sina tips till unga tjejer för att bli framgångsrik! :) Se bilderna större HÄR och HÄR.

Quote


"When I do well in a class it´s because I love my teacher. So I just hope that I have great teachers that I want to work hard for, because that´s such a better feeling than just, Yuck I have to go to class again."

-Mary-Kate till Seventeen Magazine sommaren 2004.

Marie Claire photoshoot - Behind the Scenes


Ashleys photoshoot med Marie Claire är troligtvis hennes snyggaste photoshoot ever! Bilderna är sjukt snygga:)
Här är i alla fall några behind the scenes bilder på snygga Ash.


Dagens Ashley look


Song of the week


Dagens Mary-Kate look


Ashley och Justin lämnar Orso


Här är då bilderna från när Ashley och Justin lämnade restaurangen Orso i Hollywood efter att ha ätit middag tillsammans med Eva Mendez och hennes pojkvän. Se inlägget med viden HÄR.
Vad tycker ni om hennes outfit? Ingen hit kanske, men väskan är snygg! :)

Quote


"Everyone wants to know why Mary-Kate and I love big sunglasses. It´s probably because sometimes we go out without makeup and the paparazzi are outside."

Ashley till Harper´s Bazaar 2005.

Nya smycken från Robert Lee Morris for Elizabeth & James

Det har kommit lite nya smycken från Robert Lee Morris for Elizabeth & James! :) Än så länge går de bara att förbeställa dock.
Jag gillar ringen bäst tror jag :) Men allt var snyggt!
Multiple Snake Bracelet, 295 dollar. HÄR.
Double Cutout Cuff ring, 395 dollar. HÄR och i guld HÄR för 325 dollar.
Cross Earrings, 125 dollar HÄR och i guld HÄR för 95 dollar.
Cross Chain Bracelet, 375 dollar HÄR och i guld HÄR för 295 dollar.
Dagger Charm Necklace, 65 dollar HÄR.
Snake Charm Necklace, 95 dollar HÄR.

Mary-Kate sågs på Chateau Marmont

Mary-Kate har setts av People Magazine på restaurangen Chateau Marmont i West Hollywood. Hon tog ett bord på uteplatsen tillsammans med en manlig vän. Hon skrattade, rökte och hade trevligt med sin kompis hela kvällen. Mary-Kate var klädd i en rutig skjorta, vilket har blivit hennes signatur look.  

En rutig skjorta är nästan det enda Mary-Kate har haft den senaste tiden. Men det är ju snyggt, och det går att variera så mycket! :)


Amerie, Cassie och Rihanna i Elizabeth & James


Tre kändisar, Amerie, Cassie Ventura och Rihanna, har setts i den här fjäder västen från Elizabeth & James. Den kostar 595 dollar och går att köpa HÄR. Se bilden i större format HÄR. Rihanna har ju tidigare synts i en liknande fjäderblazer också från Elizabeth & James, se HÄR.
Vem tycker ni bar fjädervästen bäst?

Dagens Ashley look


Video: Ashley och Justin lämnar Orso


Igår kväll åt Ashley och Justin middag på restaurangen Orso i Hollywood. De var där tillsammans med Eva Mendez och hennes pojkvän. Ashleys stylist och kompis Estee Stanley, som är gravid, var också där med sin man.
Tryck på bilden för att komma till sidan där man kan se videon! Jag har inte hittat bilder från det här än, men jag gör ett inlägg med dem om jag hittar det sen :)

Mary-Kate och Ashley besöker Much Music i Canada (2006)


Några snygga bilder på Mary-Kate och Ashley från när de besökte Much Music i Canada 2006 tror jag :) Har tyvärr inte hittat någon video.. Det skulle varit roligt att se!

Dagens Mary-Kate look


Quote


Mary-Kate till Elle UK september 2008.

Tänkte börja lägga in lite quotes när det är brist på nya bilder eller nyheter :) Jag har förresten köpt det nummret av Elle som Mary-Kate är på framsidan av! Det är lite roligt att se det och läsa det så i verkligheten istället för på dataskärmen ;) Köper ni utländska tidningar?


RSS 2.0