Annat: Cypern nästa!

Nu åker jag snart iväg till Cypern! Det ska bli jättehärligt:) Jag kommer som sagt att vara borta i en vecka, så under den tiden blir det inga inlägg här på bloggen.
Hoppas att det har kommit lite nytt om Ashley när jag kommer hem! Ha det bra och kommentera gärna de tidigare inläggen sålänge ;)

Puss!

Framsidan på Influence


Nu har Mary-Kate och Ashley bestämt sig för ett omslag till deras bok Influence som släpps i höst.
Jag tycker att det är jättefint. Och jag tror att det är Mary-Kate på bilden. Eller kanske en morphbild på båda? Vad tror ni? :)

Annat: Tips på bra låtar?

Jag åker till Cypern imorgon:) Blev ganska hastigt bokat, men det blir nog bra! Ska blir kul att åka till Grekland. Eller hur är det med Cypern? Tror jag hörde nåt om att halva tillhör Grekland och den andra halvan Turkiet? Kommer att vara borta en vecka i alla fall och då blir det bloggpaus. Men jag kommer nog att hinna uppdatera bloggen imorgon innan jag åker.
Nu skulle jag vilja ha lite snabba tips på de låtar ni tycker är bäst just nu så jag kan uppdatera iPoden lite! Jag gillar ju Kent, Coldplay och lite sånt, men skriv gärna en kommentar med vad ni tycker är bäst just nu! Spelar ingen roll vad det är ;) Skulle uppskattas!

Lauren Conrad i Elizabeth & James


Lauren Conrad har synts ännu en gång i Elizabeth & James. Denna gången i en rutig skjorta för 245 dollar som du kan köpa HÄR. Tycker Lauren passar jättebra i alla kläder från Elizabeth & James! Hon matchar allt så bra också
Fler bilder från det här tillfället kan du se HÄR Sandras blogg om Lauren :)

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate sörjer fortfarande Heath


Den här veckan skriver den brittiska tidningen Grazia att Mary-Kate har berättat för sina vänner att hon och Heath var "secret lovers". "Jag är så förkrossad över Heath´s död," har Mary-Kate sagt till sina vänner. "Jag älskade honom så mycket. Vi hade en fantastisk kemi och nu är han borta. Jag kan bara inte komma över honom."
Deras källor menar också att Mary-Kate är upprörd över hur tidningarna fick henne att framstå som brottslingen genom allting. Hon känner att hon inte har någon att vända sig till, speciellt ingen som stod nära Heath.

Heath´s död var verkligen tragisk. Det är nog väldigt många som stod honom nära och som är lika ledsna som Mary-Kate måste vara..

mary-kateandashley lampor på Amazon

Mary-Kate och Ashley har en ny serie med lampor som är en del av deras mary-kateandashley möbel kollektion. De här lamporna finns tillgängliga genom Amazon och tydligen går de åt ganska fort. Du hittar alla HÄR. Även om du inte vill köpa en, kika gärna in där och titta! Jag tycker den fanns en hel del fina :)

Ny serie baserad på Mary-Kate och Ashley?


CW meddelade nyligen sin uppst'llning med program till hösten, och där fanns en show vid namn Surviving the Filthy Rich men som nu istället är kallad Privileged enligt LA Times. Showen kretsar runt en föredetta Yale student som tar jobb som en assistent till två okända tonårstvlillingar. Hon fordras att få in tvlillingarna på ett college i toppklass, bland många andra förrädiska uppgifter.
Det sägs nu att seriens upplägg är baserat på Mary-Kate och Ashley´s liv, med tanke på att målet för tvillingarna i serien är att bli som Mary-Kate och Ashley. Men det kanske bara är ett rykte?
Här under är en promo video:

Jag tycker att den här serien verkar ganska bra, hehe ;) Kanske laddar ner den. Vill ni se den? :)

Dagens Ashley look


Kent var bäst! De är underbara <3

Annat: Jag åker bort imorgon!


Imorgon åker jag till Göteborg. Ska bland annat titta på Kent och det ska bli jättekul! :) Jag kommer hem på lördag kväll, så nya uppdateringar blir det då eller annars på söndag beroende på när jag är hemma.
Sen kommer jag enligt planerna att åka iväg nästa vecka också, och är då borta lite längre. Kanske en vecka eller så, men jag är ju hemma nu emellan och uppdaterar då bloggen :) Ha det bra och kommentera gärna de tidigare inläggen sålänge!

XOXO

Mary-Kate tillsammans med Nicole Richie



Mary-Kate och Nicole verkar ju vara ganska bra polare, men trots det har man inte sett så många bilder på dem tillsammans. Jag har bara sett två, och det är dessa ovan. På den nedersta bilden står de tillsammans med Vanessa Triana. Jag gillar den bilden! Hehe :) Skulle vara roligt att se någon ny bild på dem tillsammans!

Annat: Dagens låt


Coldplay - Cemeteries of London

Dagens Mary-Kate look


Bild från Vainty Fair


Den här söta bilden är tagen för Vainty Fair till deras artikel om tonåringar för några år sedan :)

Maty-Kate style: Stora skjortor



Stora oversizade skjortor är ju något som Mary-Kate verkligen gillar. Det är inte många som lyckas se så snygga ut i en stor "sunkig" skjorta och strumpbyxor! Men det tycker jag absolut att Mary-Kate gör.
Se bilderna i stort format HÄR och HÄR :)

Dagens Ashley look


Söta bilder



Tycker de här bilderna på Ashley och bebisen är så söta! De är från juni 2007 då Ashley hjälpte Dylan och Cole Sprouse med lanseringen av deras klädlinje. Har ingen koll, men jag skulle tro att den lilla pojken är deras lillebror? :) Så söt!
Skulle vara roligt om Mary-Kate och Ashley fick barn! Skulle dock tro att de väntar med det ett tag, de är ju bara 22 år :)

Mary-Kate lämnar sin lägenhet i NY


Nu är Mary-Kate tillbaka i New York, och i måndags sågs hon lämna sin lägenhet i Soho.
Gillar hennes kläder! Väskan kommer ifrån Fendi :)

Dagens Mary-Kate look


Annat: Dagens låt


No Doubt - Hey Baby

5 klänningar från Elizabeth & James

Här under har jag valt 5 snygga klänningar från Elizabeth & James! Den första har Lauren Conrad haft på sig och den andra Nicole Richie :) Vilken av dessa 5 är eran favorit?
 Penelope Dress
, $385. 
 Patchwork Tank Dress, $375.
 Irina Dress, $385.
 Belle de Jour Dress, $445.
 One Shoulder Parachute Dress, $375.

Song of the week


Dagens Ashley look


Video: Mary-Kate i The Wackness


Wackness1
by embalser

Wackness2
by embalser
Här är klippen från The Wackness som Mary-Kate är med i! Jag tycker det är ganska konstigt att Mary-Kate fått så stor uppståndelse angående den här filmen eftersom att hon bara är med i 9 minuter i filmen.. Men jag antar att det är för att hon är rätt så känd och så.
Det första klippet är ganska tidigt i filmen och det är Mary-Kate´s första scen. Stephanie, som Luke är intresserad av, har precis fått reda på att Luke är en langare. Mary-Kate är en av hans kunder.
I det andra klippet får vi se den kända scenen där Mary-Kate och Ben Kingsley kysser varandra.
Jag tycker att Mary-Kate var bra! Dock trodde jag att hon skulle vara med mer, hehe ;) Undrar hur det var för MK att spela in kyss-scenen, Ben är ju 65 år haha! :P Vad tycker ni om Mary-Kate i The Wackness?

Dagens Mary-Kate look


New York Minute


Igår tog jag mig faktist tid att se New York Minute. Det har bara inte blivit av att jag har sett den tidigare, hehe ;)
Jag tyckte i alla fall att den var bra. Absolut inte den bästa film jag sett men helt okej! Hade inte precis förväntat mig någonting, utan jag såg den mest för att det var Mary-Kate och Ashley :) Visst, den var rolig att titta på, men i allmänhet var den ganska "töntig" och är nog anpassad för lite yngre personer. Handlingen (från baksidan..):
Systrarna Jane (Ashley) och Roxy (Mary-Kate) är varandras motsats. Jane är mycket disciplinerad och ordentlig medan Roxy är spirituell, impulsiv och slarvig. När Jane är på väg till en avgörande collegeintervju, är hon full med förhoppningar om att få börja på den skola hon alltid drömt om. Innan hon kommit fram till skolan råkar hennes syster av misstag utsätta henne för olycksaliga missödet efter det andra och snart riskerar Jane att få allt hon drömt om förstört.

Har ni sett några av Mary-Kate och Ashley´s filmer? Och vad tyckte ni om dem? :)

Mary-Kate lämnar ett kontor i LA


Här lämnar Mary-Kate ett casting kontor i Los Angeles. Kanske hade det med hennes gästroll i serien Samantha Who? att göra :) Ser fram emot att få se det avsnittet i oktober sen!

Mary-Kate ger tillbaka till Spencer Pratt


Mary-Kate reagerade ju inte öppet på Spencer Pratt´s kommentar om att hon var den fulare tvlillingen och att hon var ett "troll". Men den här veckan rapporterar Life & Style att Mary-Kate gav tillbaka på sitt egna sätt - väldigt privat.
Tidningen menar att hon designade t-shirtar med Spencers ansikte på och med texten "Heidi´s Ho" under. Sedan skickade hon bilder på dem till alla sina kompisar och frågade om de ville köpa en. Life & Style ringde Mary-Kate´s rep. som nekade till att det fanns en sån t-shirt.
Många andra kändisar har sett bilden, och Lauren Conrad vill ha en själv. "Lauren hörde om tröjorna och vill ha en," säger deras källa. "hon sa att hon ville använda den, så Mary-Kate ska skicka en till henne."

Jag är tveksam till att det här stämmer, men det skulle vara lite roligt om det gjorde det. Spencer och hans flickvän Heidi vill ju verkligen synas i media hela tiden. Jag har sett bilder på dem när de posat för paparazzi fotografer osv och Spencer bad ju verkligen om uppmärksamhet när han sa det där om Mary-Kate. Vad tror ni?

Dagens Ashley look


>>La in tre bilder till i det HÄR inlägget :)

Annat: Dagens låt


Lene Marlin - Sitting down here

Den här tjejen sjunger riktigt bra! Synd att hon slutade bara.. Hon var ganska ung när hon fick sitt genombrott, och jag tror att hon la av när det blev så stor press på henne att göra en andra skiva eftersom att den första fick jättebra kritik. Hon kommer från Norge.

Lauren Conrad i Elizabeth & James


Lauren Conrad har synts i Elizabeth & James igen! Hon var på VH1´s Rock Honors VIP Party och hon bar en Ribbon Net Tank Dress som kostar 460 dollar. Du kan köpa den HÄR.
Roligt att Lauren verkligen gillar Elizabeth & James! Jättebra reklam:) Hon bar upp den här klänningen jättebra tycker jag! Den är snygg.

Mary-Kate och Ashley´s smink kan vara farligt

Environmental Working Group och Perez Hilton (som gjort en del research) har kommit fram till att det mesta av mary-kateandashley sminket är farligt för användarens hälsa. Även deras parfymer sägs vara farliga eftersom att de innehåller carcinogen (som är cancerframkallande ämnen). 
Perez har den HÄR databasen som bevis, och uppmanar nu alla att kolla upp sina produkter.

Det här låter ju inte speciellt bra. Om deras produkter är farliga ska de ju inte säljas, och som Perez säger (hehe) borde ni som har produkter från mary-kateandashley kolla in den där databasen och så!


Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate går till sitt hus i LA


I videon hade ju två tillfällen filmats. Dels från Maxfield och sedan också från när Mary-Kate gick till sitt hus. Här är alltså bilderna från den andra delen av videon :) Henns skor är ganska häftiga faktist hehe ;)

Mary-Kate shoppar på Maxfield


Mycket nya bilder nu, har fler att bjuda på snart ;)
Här är bilderna från när Mary-Kate shoppade på Maxfield. En video från det här tillfället kan du se HÄR. Gillar hennes oversized-kavaj, snygg!

Mary-Kate gör ärenden i West Hollywood


Mary-Kate var ute en hel del i Los Angeles igår. På morgonen köpte hon frukost och senare shoppade hon på olika affärer, bland annat Maxfields och hon besökte även ett solarie innan hon åkte hem. Kan förstå att Mary-Kate gärna solar solarium. Hon vill ju inte visa sig på stranden pga. alla paparazzis, och lite färg vill hon ju säkert få. Tyvär är ju inte solarium speciellt bra..

Mary-Kate köper frukost i LA


Igår morse var Mary-Kate ute och köpte frukost i Los Angeles. Hoppas att jag hittar fler bilder från det här tillfället snart :) Kommer upp i det här inlägget då! 
Jag gillar klänningen faktist :)

>>La in tre bilder till! :) Hon köpe kaffe med Hayden.

Video: Mary-Kate shoppar på Maxfield

Igår eftermiddag var Mary-Kate och shoppade på Maxfield, och det finns en video att se HÄR.
Det funkar inte att se den för mig tyvär, den står bara och laddar..

Dagens Ashley look


Elizabeth & James Fall 2008


Hittade lite sneak-peak bilder från Elizabeth & James Fall 2008 kollektionen! Jag tycker det mesta ser snyggt ut!  Gillar stilen på bilderna! :)

Mary-Kate style: Runda glasögon


Något som Mary-Kate synts mycket i det här året är ju runda solglasögon. Från vänster på bilden kommer hennes glasögon ifrån Chanel, RayBan (tror jag, men är inte säker dock) och Marni.
Vad tycker ni om runda glasögon?

Dagens Mary-Kate look


Annat: Mischa Barton på framsidan av Nylon Magazine


Mischa Barton är på omslaget av det nya nummret av Nylon Magazine. Vad tycker ni? Det känns ju inte riktigt som Mischas stil, men jag gillar det! :) Nylons omslag är ju alltid så snygga! Både Ashleys och Mary-Kates är jättesnygga tycker jag!


Dagens Ashley look


Vem av tvlillingarna är ondast?


Smooth Operator bestämde sig igår för att ta reda på vem av Mary-Kate och Ashley som är ondast. De tittade på kriterier som namn, stil och pojkvänner och tog därefter ett beslut. Du kan läsa artikeln HÄR, där du även kan rösta på vem av tvillingarna du tycker är ondast.
Jag antar att det här var meningen som ett skämt? ;)

Song of the Week


Mary-Kate lämnar ett hus i LA


Igår sågs Mary-Kate lämna sin pojkvänns (?) hus i Los Angeles. Hennes gladiatorsandaler, som hon också hade vid det HÄR tillfället, kommer ifrån Chanel.
Jag tror inte att det stämmer att hon lämnade sin pojkvänns hus, det är nog bara någon som hittat på. Vad jag vet har inte MK någon pojkvän? Okej, det har ju ryktats om hockeyspelaren Sean Avery, men det var ganska länge sedan man hörde något om det nu..

Mary-Kate style: Smycken



Stora ringar och massor av armband, eller mycket smycken över huvud taget, är ju något som Mary-Kate nästan alltid syns med. Jag har tittat runt lite, och Urban Outfitters har en hel del snygga ringar! Kolla bara in alla HÄR. Det är snyggt att blanda olika stilar och ha flera ringar och armband samtidigt, som MK ofta har! Priserna på Urban Outfitters är inte så dyra heller, ringarna kostar ca. 10-25 dollar. Sen tillkommer det säkert frakt och sådär..
Här under är tre snygga ringar. Jag gillar den blå! Jättesnygg :) Armband finns det också en hel del, HÄR.

Dagens Mary-Kate look


Mary-Kate lämnar en byggnad i Soho


Tidigare idag sågs Mary-Kate lämna en lägenhetsbyggnad i Soho tillsammans med en kompis (som inte är med på bilderna).
Hennes gladiatorsandaler är ganska häftiga faktist, väldigt ful-snygga, men jag tror inte att jag själv skulle vilja ha dem..

Bilder från smyckeskollektionen?


Jag hittade de här tre bilderna, och jag tror att det är från smyckeskollektionen Robert Lee Morris for Elizabeth & James! Ser bra ut tycker jag, även om man inte dessa bilder inte säger så mycket. Vad tycker ni? Det ska bli jättekul att se alla bilder när kollektionen släpps sedan! :)

Mary-Kate tar en promenad i LA


De här bilderna är från samma dag som Mary-Kate köpte kaffe i LA. Efter att hon hade köpt iskaffe tog hon en liten promenad :)

Dagens Ashley look


>>Nu ska jag snart åka iväg till en kompis sommarstuga :) Kommer hem imorgon kväll, så kommentera gärna tidigare inlägg sålänge! Annars, ut och njut av sommarvädret! (Om ni har fint väder?)
Puss!

Annat: Dagens låt


Timo Räisänen - Sweet Marie

Annat: Mamma Mia the Movie


Igår såg ju jag Mamma Mia the Movie på bio, så jag tänkte att jag kunde berätta vad jag tyckte och så :)
Filmen har samma handling som musikalen Mamma Mia. Några som sett den? Det gjorde jag för några år sedan, men jag kom inte ihåg så mycket av vad som hände så jag tycker inte alls att det blev tråkigt och förutsägbart att se filmen när jag sett musikalen. Lite kortfattat vad filmen handlar om då: Sophie (Amanda Seyfried) bor med sin mamma Donna (Meryl Streep) på en grekisk ö, där de driver ett litet hotell. Sophie, som ska gifta sig med Sky (Dominic Cooper), vill att sin pappa ska leda henne upp för altaret och lämna över henne. Problemet är att hon inte vet vem sin pappa är. Men Sophie letar upp sin mammas dagbok från sommaren då hon kom till, och finner tre möjliga kandidater. Sam Carmichael (Pierce Brosnan), Harry Bright (Colin Firth) och Bill Andersson (Stellan Skarsgård). Hon bjuder in dem till bröllopet, men låtasas att breven är från Donna..
Jag tyckte filmen var jättebra! Musiken är ju så himla bra! :) Det var riktigt roligt att få se alla (kända) skådespelare sjunga också! De flesta sjöng faktist riktigt bra och gick verkligen in för det. Det var mer musik än vad jag trodde att det skulle vara, men det var bara bra! Sedan var ju miljön så himla vacker, men troligtvis kommer ön de var på att förstöras i och med att så många turister troligtvis åker dit.
I alla fall var den riktigt underhållande, och det var kul att se Amanda göra så bra ifrån sig bland alla stora skådespelare! Skrattade en hel del också :) Jag glömde förresten att nämna Donnas vänner där i texten.. De var riktigt roliga hehe ;)
Jag tycker absolut att ni ska se filmen! Den var superbra :)

Dagens Mary-Kate look


>>Nu ska jag snart iväg och titta på Mamma Mia filmen! :) Ska bli jättekul! Tillbaka med uppdateringar imorgon.
Kram!

Ashley har varit i Grekland med Justin Barta


In Touch Weekly rapporterar att Ashley inte synts på ett tag för att hon har varit i Grekland på en romantisk semester med pojkvännen Justin Barta. Semestern var en impulsidé, säger deras källa. "Det var en oväntad plan att åka till Mykonos och för att utforska Grekland lite." Källan sa också att förhållandet går riktigt bra och att Ashley är lyckligare än hon varit på månader med Justin. "Ashley är så kär och riktigt lycklig med Justin, även om det bara har gått sex månader;" sa källan. "Hon har berättat för familjen hur mycket hon älskar den här killen och hur snäll han är."

Vad kul för Ashley om det här stämmer! :) Jättekul att hon är lycklig med Justin, det förtjänar hon! Måste varit skönt för henne att komma bort och så :) Det här var verkligen roligt att höra!

Lauren Conrad i Elizabeth & James


Här är en ny bild på Lauren Conrad i en klänning från Elizabeth & James. Det är en "Priscilla Ruffle dress" från sommarkollektionen. Den kostar 375 dollar och du kan köpa den HÄR. Dock är den svart.. Tror inte att den finns i vitt på Intermix. Kanske är slut..?
Lauren verkar gillar Elizabeth & James! Hon har ju setts i det flera gånger, och jag tror hon sagt till en tidning att hon älskar deras stil och så:) Kul! Det är bra att andra kändisar syns i märket. Ger ju lite reklam ;)

Så firade Mary-Kate 4:e juli


I fredags var det ju USA´s nationaldag, och Mary-Kate firade hemma hos kompisen och supermodellen Jessica Stam i hennes hus i Hamptons. Enligt Fox News hade de en rolig, hälsosam och alkoholfri kväll.
"Jag har aldrig sett Mary-Kate på så bra humör, och hon såg inte alls ut som sitt gamla utmärglade jag," säger deras källa. Mary-Kate hade på sig en lång svart tröja, drack Snapple och vatten och skrattade mycket med Stam och hennes kompisar från New York University. Källan noterade också att Mary-Kate höll sig borta från killarna och att hon inte ville bli fotograferad.

Det här låter ju kul! :) Bra att Mary-Kate inte drack alkohol, bara för att alla tidningar skriver att hon behöver läggas in på rehab och så! Haha;)

Dagens Ashley look


Jag undrar vart Ashley är! Har inte hört någonting om henne, eller inte sett några bilder. Det senaste var de HÄR bilderna, men det är ju mer än två veckor sedan de togs.. Well, hon är säkert bara bortrest eller så! :)

Mary-Kate ute i Soho


Igår var Mary-Kate ute lite i Soho iförd en röd mönstrad klänning. Tyvär är det bara två bilder som togs innan hon gick in i sin bil.

Annat: Amanda Seyfried


Den här tjejen känner ni säkert igen från Mean Girls? Hon spelar ju en av huvudrollerna nu i Mamma Mia the movie, tillsammans med stora skådespelare som tex. Maryl Streep. Amanda har verkligen fått sitt genombrott nu! Här ovan är hon på augustiomslaget av TeenVogue:) Och som ni kanske redan har sett är hon, tillsammans med Emma Roberts, Blake Lively och Kristen Stewart, med i Vogue som de nya unga stjärnorna i Hollywood. HÄR kan ni läsa lite frågor som tjejerna har svarat på:)
Det är kul när det går bra för lite nya talanger! Mamma Mia-filmen har haft premiär va? Ska ni se den? :)

Mary-Kate i Star Magazine


Mary-Kate är på framsidan av den här veckans Star Magazine. Tidningen menar att Mary-Kate har festat alldeles för hårt efter Heath Ledgers död och att hennes vänner nu är oroliga för att hon behöver ta in på rehab. "Mary-Kate behöver verkligen ta in på rehab, men hon tror inte att hon har problem," säger deras källa. "Hon tror att hon är ung och hip så hon kan leva sitt liv som hon tycker passar. Men det påverkar allting."

Star Magazine är ju faktist inte den första tidningen som påpekar att Mary-Kate festar för hårt, tidigare har In Touch Weekly och National Enquirer skrivit om det. Men jag tror absolut inte att det är så illa att hon behöver ta in på rehab?! Visst hon kanske festar ganska mycket, hon är säkert jätteledsen över Heath´s död så hon vill ha kul och få något annat att tänka på. Men sen är ju dessa tidningar, framförallt Star, riktigt opålitliga skvallertidningar!

Dagens Mary-Kate look


Video: It´s good to be Mary-Kate and Ashley Olsen Part 7+8


Här är då de två sista delarna :)

Annat: Dagens låt


Amy McDonald - This is the life

Ashley för Sunday Times (2007)


Vad tycker ni om de här bilderna som Ashley tog för Sunday Times för lite mer än ett år sedan?
Jag gillar dem! De är ju väldigt annorlunda, men coola :) Kan inte riktigt bestämma mig för vilka jag gillar bäst, men den på Ash´s ansikte med mössan gillar jag, och den stora :) Den vänstra av de svartvita också!

Video: It´s good to be Mary-Kate and Ashley Olsen Part 5+6


Vet inte om ni tittar på de här videorna, hehe ;) men jag tycker att det är lite kul när det kommer klipp med kommentarer från MK och Ash:)
En del kvar nu då!

Part 1+2 hittar du HÄR, och 3+4 HÄR.

Dagens Ashley look


Har inte kommit några nya bilder eller någonting.. Tråkigt:P

Ashley eller Margherita?


Kommer ni ihåg när Ashley hade den här långa västen på en gala i januari? Den kommer ifrån Missoni och nu har även Margherita Missoni setts med den. Vem tycker ni bar den bäst? :)

Dagens Mary-Kate look


Det här är riktigt snyggt! :) 

Video: It´s good to be Mary-Kate and Ashley Olsen Part 3+4


Här är då part 3 och 4 :) De här delarna var lite roligare tycker jag!

>>Part 1 och 2 kan du se HÄR.

Mary-Kate i olika vintage klänningar


De senaste gångerna Mary-Kate har varit på events nu har hon burit vintage klänningar. Från vänster på bilden kommer klänningarna ifrån Halston, Pucci och Lanvin. Vilken är eran favorit? :)

Bra start för The Wackness!

The Wackness har nu haft premiär på biograferna i USA, men än så länge bara i New York och Los Angles.  Filmen har visats en hel del i helgen och har beräknats dragit in 24,177 dollar på 6 biografer. Totalt har den dragit in 145,064 dollar och hade den högsta placeringen i helgen!
Den här goda starten kommer kanske leda till att filmen visas på fler ställen senare i sommar.

Det här var ju jättekul! Hoppas att det går bra för filmen, vem vet, den kanske kommer till Sverige snart? :) Någon gång kommer den såklart, men om den blir populär i USA går det troligtvis fortare.

Annat: Dagens låt


Coldplay - Fix You

I brist på nya bilder och nyheter, blev det ännu en Coldplay låt. Den här är fin! :)
Vad lyssnar ni på för musik förresten? Hos mig spelas det mycket Kent (ska se dem igen snart! :)), Coldplay, The Cure, Timo Räisänen, Lykke Li och massor annat! :)

>>Har ni några andra tips eller önskemål på vad ni vill se för inlägg här i bloggen? :) När det inte kommer några nyheter och så menar jag.

Dagens Ashley look


Video: It´s good to be Mary-Kate and Ashley Olsen Part 1+2


År 2003, när Mary-Kate och Ashley var 17 år, gjorde de en intervju med E!. Den är alltså ganska gammal och inte så jätterolig, men jag tänkte att jag kunde posta den ändå. Det är 8 delar och här är alltså part 1+2. Det är mycket klipp från när de var små och så. I de senare delarna är de lite äldre.

Dagens Mary-Kate look


Annat: Dagens låt


Coldplay - Violet Hill

Ashleys pojkvänner

Här kommer då inlägget om Ashleys pojkvänner! :)


Matt Kaplan var Ashleys första stora kärlek. De blev tillsammans år 2002 när Ashley var 16 år och de höll ihop i hela tre år! Ashley tyckte att ett så långvarigt förhållande blev jobbigt, så därför bestämmde de sig att gå skilda vägar. Men det gick bra och de önskade varandra väl i livet. Det har nu ryktats om att Matt dejtar The Hills stjärnan Whitney Port.


2005 blev Ashley ihop med restaurangägaren Scott Sartiano. Han var då 30 år, alltså ganska mycket äldre än 18-åriga Ash. Förhållandet tog slut ganska fort.
 

Nästa pojkvän var snyggingen Jared Leto. Även här var det stor åldersskillnad: Ashley var 19 och Jared 33. Det höll troligtvis inte så länge för jag har inte hittat en enda bild på dem tillsammans!


Den då 27-årige Greg Chait var Ashleys pojkvän för ett tag under 2006. Han äger en nattklubb i Los Angeles och innan de blev ihop hade de varit vänner ganska länge.

Det var alla :)
Den senaste killen det har ryktats att Ashley är ihop med är ju Justin Barta! Hoppas att det blir något mellan dem :)

Dagens Ashley look


Mary-Kate Style: Christian Louboutin "spikskor"


Vad tycker ni om de här skorna som Christian Louboutin designat för Rodarte? Det är ett par "spiked shoes" och Mary-Kate hade på sig dem på plåtningen för Elle.
Skulle ni kunna ha dessa på er?

Ingen Emmy till Mary-Kate


Nu är det klart att det tyvär inte blir någon Emmy nominering till Mary-Kate i år. Mary-Kate var en av de 41 kandidaterna, som nu efter en första omröstningen är 11 stycken. Det var lite äldre och mer erfarna skådespelerskor som blev valda, bland andra Edie Falco, Elaine Stritch, Carrie Fisher, Polly Bergen, Shirley Knight och Kathryn Joosten.

Det här var sjvälklart tråkigt för Mary-Kate, men kanske går det bättre för hennes gästroll i Samantha Who? :)

Mary-Kate i Observer Magazine (2006)


Här är de snygga bilderna från en photoshoot Mary-Kate gjorde med Observer Magazine 2006. Vilken bild gillar ni bäst? :)

Dagens Mary-Kate look


Spencer Pratt ber om ursäkt

"Fejden" mellan Mary-Kate Olsen och Spencer Pratt, som tog fart efter att MK sagt att Spencer har dåligt teprament i Late Show med David Letterman, (läs HÄR) började faktist redan i High School. Spencer ska ha sålt den HÄR bilden på Mary-Kate från en fest till Star Magazine. (Han själv är med i vänstra hörnet.) Enligt några källor ska han ha fått 50 000 dollar för den.

I alla fall, efter att Mary-Kate berättat om Spencers teprament, sa ju han en taskig kommentar tillbaka. (Läs i inlägget jag länkade till där uppe.) Och han har nu bett om förlåtelse för det.
Till Us Weekly sa han: "Jag ber om ursäkt för att jag snackade skit, men hon drog upp ett känsligt ämne när hon sa det där med fotbollen. Jag vet att Dave bara gjorde sitt jobb när han frågade henne. Han är bäst på det han gör." Spencer erkände också att han är lite avundsjuk på Mary-Kate. "Jag respekterar Mary-Kate som en affärs kvinna. Jag är hemligt avundsjuk på henne. Jag vill också se mitt ansikte på en lunchlåda!"

Jag tycker att det var bra av Spencer att be om ursäkt, för det han sa var rent ut sagt töntigt! Och att han dessutom reagerar så starkt när han själv sålde en bild på Mary-Kate, som var full. Inte säkskilt schysst!


Song of the Week


Mary-Kate köper kaffe i LA


Tack för alla era kommentarer i det förra inlägget! Jag hade en jättebra dag :)

Här är lite nya bilder från i tisdags då Mary-Kate var ute i Los Angeles och köpte iskaffe. Jag gillar hennes sandaler! Ska försöka hitta vart de kommer ifrån :)

Annat: Födelsedag!


Idag fyller jag år:) så det blir inga uppdateringar. En som också fyller år idag, 2 juli, är faktist Lindsay Lohan! Så jag säger grattis till henne, hehe ;)
Hoppas att ni får en bra dag, det ska jag ha! :)

Puss!

>>Förresten, är det någon som har tips på någon/några bra bloggar/sidor om lindsay Lohan? Läser typ aldrig nåt om henne längre för att jag inte har någon "bra källa" ;)

Dagens Ashley look


Mary-Kate och Ashley på Hawaii (2002)


Tänkte att jag kunde posta de här bilderna från när Mary-Kate och Ashley var på Hawaii år 2002 :)
Ser ut som att de hade det skönt ;) (MK är bara med på en bild..)

Mary-Kate´s pojkvänner

Här kommer ett inlägg om Mary-Kate´s pojkvänner :) Jag har tagit med de som varit liksom officiella, eller vad jag ska säga.. ;) Senare kommer jag även posta Ashley´s såklart!

År 2001, när Mary-Kate var 15 år, var hon ihop med Max Winkler. Det var hennes första seriösa förhållande och de var tillsammans i något år. Idag ser Max ut ungefär såhär ;)


17 år gammal började Mary-Kate dejta David Katzenberg. Det pratades mycket om att MK hade hittat sin stora kärlek i livet, men efter ungefär ett år tog det slut. David är idag tillsammans med Nicky Hilton (-bild)


Nästa kärlek var Stavros Niarchos som hon förälskade sig i sommaren 2005. De höll ihop ett tag och åkte bland annat på kärlekssemester till St Tropez. Men som de flesta vet dumpade Stavros Mary-Kate för Paris Hilton, efter att MK presenterat dem för varandra.


Mary-Kate´s senaste pojkvän var Max Snow. De började dejta i september 2006 och uppbrottet kom ganska exakt ett år senare. Jag kommer ihåg en del rykten som sa att Ash och MK var osams pågrund av Max. Ashley gillade honom inte och hon hade tydligen sett honom stå och skrika på Mary-Kate..

Sådär :) Vad tycker ni?


RSS 2.0