Det sista i Heath Ledger utredningen - nu läggs den ner

När jag var borta skrevs det en hel del om utredningen av Heath Ledger´s död. Jag har sammanställt allt detta nu och inlägget blev ganska långt.

Enligt New York Post är utredarna som jobbar med Heath Ledger´s död fortfarande intensiva med att prata med Mary-Kate om de mystiska samtalen från massösen, trots att hon vägrar att göra det om inte åklagaren ger henne straffbefrielse. I artikeln låter det inte som att Mary-Kate är i trubbel - myndigheterna vill bara ha en så fullständig bild av Heath´s drog vanor och kvällen han dog som möjligt. Inget annat potentiellt vittne har vägrat prata med utredarna, och de har pratat med alla från ambulanspersonal och doktorer till Michelle Williams till massösen och hembiträdet. Mary-Kate´s advokat vill inte kommentera anledningen till Mary-Kate´s vägran, utan sa: "Vi kommer inte att kommentera hurvida det är en kriminalutredning".

Efter detta talade ändå Mary-Kate´s advokat Michael C. Miller ut om Mary-Kate´s efterfrågan om straffbefrielse från Heath Ledger´s död och hela dess utredning. "Trots tidningarnas spekulationer, hade inte Mary-Kate någonting att göra med drogerna som hittades i Heath´s hem. Inte heller hans kropp och hon vet inte vart han fick tag på drogerna," sa han till People. "Angående regeringens utredning på Ms. Olsen´s fråga, har vi gett regeringen relevant information som inkluderar fakta om events runt Mr. Ledger´s död och det faktum att Ms. Olsen inte vet vem langaren till drogerna som Mr. Ledger konsumerade är."
Om Mary-Kate´s roll i Heath´s förvärv av droger, säger Miller att han inte har någon aning om vart media har fått sin information. "Vi vet inte källan till informationen som blir citerad i media angående regeringens undersökningar, men dessa framställningar är osanna och felaktiga."

I förrgår rapporterade Access Hollywood att DEA har bekräftat att de kommer att stämma Mary-Kate. Stämmningen ska få Mary-Kate att vittna framför en stor jury i utredningen av Heath´s död. Detta och ansökan om straffbefrielse är inte korrelerat till Mary-Kate´s inblandning på något sett. Utredarna försöker bara få så mycket information om vad som hände som de kan. Om MK´s försiktiga inställning, pratade Access Hollywood med en jurist som sa att Mary-Kate bara följde några bra rättsrådgivningar. Vad DEA försöker uppnå eller hur MK är inblandad i fallet innebär ingenting just nu. 

Allt detta har självklart skapat massor av skriverier i tidningarna och det har varit mycket press på MK om Heath´s död. Så nu äntligen avslutas utredningen. DEA kände att det inte var någon mening att fortsätta med utredningen eftersom att det inte fanns något riktigt mål.
Det här måste vara så himla skönt för MK! Tänkt vad jobbigt för henne att under ungefär ett halvår nu ständigt fått frågor om Heath. Speciellt eftersom att de verkade varit väldigt bra kompisar. Måste varit tungt att bli påmind om honom hela tiden.
Jag ursäktar för att det här inlägget blev väldigt konstigt men det var så himla mycket krångliga ord och meningar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0