Mer från National Enquirer: Mary-Kate har gått upp i vikt

Enligt den här veckans National Enqirer har Mary-Kate gått upp över 9 kilo, och tidningen spekulerar i att det beror på att hon är gravid. De meddelar inte det här rakt ut och menar inte att det egentligen är sant, utan spekulerar bara om att det kan vara en möjlighet eftersom att Mary-Kate ser hälsosammare ut - hennes vikt är uppe i 46 kilo - och hon är angelägen om att starta familj med Nate.
Det blev tydligen sporrat av Heath Ledger´s död, för att Heath berättade för Mary-Kate att ha blivit pappa var en av de bästa och mest givanda sakerna han någonsin gjort.
Den nyheten går dock emot vad Mary-Kate sa i en intervju i Influence; att hon hellre blir en cool moster eller gudmor.

Jag tror absolut inte att Mary-Kate varken väntar eller vill vänta barn. Och att hon har gått upp i vikt är ju bara bra! Alla är så vana vid att se hennes pinnsmal och anorektisk, men de senaste åren har hon ju blivit frisk och sett hälsosammare ut, och direkt börjar rykten om att hon är gravid och sånt. 46 kg kanske inte låter sådär jättemycket, men i förhållande till hennes vikt (≈157cm) är ju det normalt. Sen ser ju MK mycket gladare ut nuförtiden också! :) Hoppas inte att hon tar åt sig av allt skvaller bara, det kan ju inte vara speciellt kul att läsa överallt att man är gravid och har gått upp i vikt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0