Mary-Kate på en "utställning" under valet

Mary-Kate har faktist aldrig riktigt pratat om vad hon tycker och tänker politiskt, så man kan ju undra lite om hon röstade på Obama eller McCain..
Igår kväll såg i alla fall ett antal bloggare henne tillsammans med Nate (som är konstnär) gå in på Gavin Brown galleriet i West Village, för att titta på en "utställning" under valet av Jonathan Horowitz med namnet "Obama '08'"

Den 'interaktiva utställningen' presenterade hundratals människor som tittade på CNN och Fox i ett rum fyllt med bilder på presidenter, med de som tittade på CNN på en blå matta, och de som tittade på Fox på en röd. När Obama tillslut var klar som vinnare, hängde Horowitz ett porträtt av Obama precis vid en på George Bush.
På övervåningen fanns ett mindre rum där olika kändisar inom konstvärlden var samlade. De tuggade på chili, drack öl och väntade på att resultatet skulle komma.
>Se bilder från detta HÄR.

Det låter som att det var en trevlig kväll! Jag tror att MK höll på Obama. Vad tror ni? Kul att han vann förresten! Hejade på honom ;)

Kommentarer
Postat av: Bella

Min Influence bok har nu kommit :)

Älskar den redan

2008-11-07 @ 16:11:03
URL: http://princessb.blogg.se/
Postat av: BettY

Tror hon röstade på Obama. Skulle jag själv ha gjort. McGain hade alldeles för koservativa åsikter, va ju emot homoäktenskap for christ sake hehe... Sen den där Sarah Palin hade nog gjort allting ännu värre. Gillade inte henne... Så det var jättekul att Obama vann! Usa behöver en demokratisk regering och att han var den första svarta presidenten var ju stort också. Var roligt!

2008-11-07 @ 17:01:16
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0