Mary-Kate och Ashley ska medverka i stort projekt av AnOther Magazine!

AnOther Magazine ska para ihop 28 designers som förändrat mode de senaste 20 åren med 28 kvinnor som definerade stil under samma tidsperiod. Listan med kvinnor och designers är en salig blandning av mode och olika stilar. En bild av varje par ska tas, och den ska vara en symbol för en speciell tid inom mode.

Jefferson Hack, chefredaktören av AnOther, tror att det här projektet är viktigt för att fira de senaste 10 årens mode. Till Dazed Digital sa han:
"Vid slutet av det här årtiondet ska det firas hur långt design och mode har kommit, för alla fantastiska nya röster som har dykt upp och 'the reinventions' som har undgått vissa. Jag är överlycklig att så många ofattbara kvinnor medverkade i det här projektet; en chans att resa sig över de nuvarande ekonomiskt skadade tiderna och ge mode den riktiga kreativiteten det förtjänar."

Några av de designers som medverkar är Alaia, Calvin Klein, Marc Jacobs, Stella McCartney och Versace. Några av kvinnorna är Ashley och Mary-Kate, Blake Lively, Eva Mendes, Diane Kruger, Winona Ryder och Tilda Swinton.
Fyra olika tjejer ska pryda fyra olika omslag av tidningen, och de är Natalie Portman, Kate Moss, Katie Holmes och Vanessa Paradis. Alla som medverkar och omslagen kan ni se här!
Nummret kommer ut i amerikanska butiker 17 september. Listan med vilka par det blir har inte släppts ännu, men det gör den snart!

Gud vad spännande! Det ska bli riktigt kul att se vilka de parades ihop med! Jag undrar vilka..? Vad tror ni? Antingen några designers de ofta bär kläder av, tex Calvin Klein, men det skulle också kunna bli någon helt oväntad. I vilket fall var det bara stora kända designers med, så jag tror nog det blir bra! Ah, jag längtar tills vi får se bilderna!
Jättekul för Ashley att hon får medverka i lite såna här projekt! Det är nog det sättet att synas i media på som passar henne bäst. Projekt där det finns en tanke bakom:)

>>Mary-Kate skulle visst vara med också, hehe!:) Kul!

Kommentarer
Postat av: Michaela

Tack så mycket! Jag blev sjukt nöjd :D

2009-08-24 @ 16:44:40
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0