Mary-Kate och Ashley i New York Times


Idag publicerade The New York Times en artikel om Mary-Kate och Ashleys framgångar som seriösa designers. Det står om utvidgningen av The Row, de osannorlika framgångarna i dimman av lågkonjunkturen och hur de har fått en kändislinje att gå runt i en industri som är mätt på just sådana.

Både Elizabeth & James och The Row är väntade att växa snabbt det kommande året. Dessa framgångar har fått experter inom industrin både häpna och förvirrade, men alla; köpare, kritiker och andra designers har en enorm respekt för vad Mary-Kate och Ashley har gjort.
De har byggt upp inte bara en, utan två framgångsrika klädlinjer, märkta med deras namn, som inte bara lockat kunder som är stora fan av tvillingarna.

"Kunderna som köper kläderna vet nästan aldrig att vi är inblandade," säger Ashley.

Butiksägare håller med: "Jag tror inte någon egentligen bryr sig om att det är Mary-Kate och Ashley´s kollektion," sa Julie Glhart från Barneys New York. "De köper det för att de gillar det."

Det var en jättebra artikel, ni kan läsa hela här. Bilden här ovan är också tagen för artikeln, I like it! De ser väldigt seriösa oh proffisionella ut hehe! Tryck på bilden för att se den lite större.

Kommentarer
Postat av: Betty

Kul att det går så bra för dom! Men dom har ju känsla för det där med design helt enkelt:) Gillar bilden där! Ska läsa artikeln.

sv: Har inte hittat nån direkt info om klänningen. Men jag skulle tro att den är Vintage eller ifrån Missoni, missoni vintage. Ser ut att vara nåt i den stilen.

2009-08-27 @ 18:23:11
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0