Mary-Kate och Ashley promotar Elizabeth & James i Toronto






Igår var Mary-Kate och Ashley på Holt Renfrew i Toronto, Kanada, för att promota deras linje Elizabeth & James. Holt Renfrew har sålt Elizabeth & James tidigare, men de säljer nu också herrkläderna som är nytt för linjen nu i höst.
Kul med ett nytt event! Jag tycker båda såg jättesnygg ut här! Ashley i ett par vita shorts och en stickad tröja som jag tror är från The Row, snyggt! Älskar skorna också! Mary-Kate hade en siden"kavaj" med ett bälte i midjan och de här Miu Miu-skorna fast i en version med klack. Också snyggt!:)



>>Jag la in två bilder till!

Kommentarer
Postat av: Betty

Kul med nya eventbilder:) Båda såg snygga ut här! Och jag gillar deras skor. Det var snyggt med alla detaljerna på dom där Miu Miu skorna till en helsvart outfit sådär som MK har. Jag gillar hur dom har ställt upp allting på första bilderna där, men ja, dom har ju bra smak det vet man:)

2009-08-26 @ 17:54:45
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Michaela

Jag har aldrig varit något Kent-fan, är inget större fan av musik på svenska alls! Haha nej det typiska Kent-fanet för mig är helt fanatiskt och deprimerat, fast det är bara en stereotyp och klart jag inte tror att alla är så!



Tack så mycket, det behövs :)

2009-08-26 @ 18:55:54
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Josie

Åh jag älskar Ashleys outfit, precis något jag skulle kunna ha på mig! Roligt att se lite nya event bilder tycker jag med :)

2009-08-26 @ 19:23:39
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: M

svar

jag tyckte den var helt okej,snygg pojke i huvudrollen ;)



btw,´älskar ashleys skor på bilderna!

2009-08-26 @ 20:52:54
URL: http://lifeguard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0