Annat: U2 i Göteborg, efteråt (OBS! Långt:P)

>>Det här blev väldigt långt och "personligt" vilket kanske inte var meningen, det hör ju kanske inte hemma i den här bloggen.. Men nu blev det så iaf:P Det är frivillig läsning, hehe!

Ja, jag vet inte riktigt var jag ska börja.. U2 på Ullevi var det, utan tvekan, häftigaste jag sett! (I konsertväg i alla fall.) Det var fantastiskt bra!
Jag fick biljetterna av min mamma när jag fyllde år tidigare i sommras. Jag blev jätteglad såklart, men förstod nog inte riktigt då hur stort det var, hehe:P Bara några dagar innan hade jag sagt att det vore kul att gå, och att man kanske kunde hitta biljetter på blocket eller liknande, så jag blev väldigt överraskad!
När mamma skulle boka vid andra biljettsläppet fanns det bara platser på VIP-läktaren kvar, så det fick det bli! När vi kom dit blev vi välkomnade av personalen som pekade ut vilken våning vi skulle sitta på och allting. Det fanns en bar, toaletter, och vi satt i sköna stolar med armstöd och grejer, haha! Det var verkligen en upplevelse i sig;)

Snow Patrol var förband, och de var jättebra! De hade himla många bra låtar utöver Chasing Cars som måste vara en av deras största låtar?
Aja, det hann bli mörkt och någon gång efter halv 10 började U2! Allt skriveri om scenen (the Claw) har säkert inte undgått någon, och den var verkligen gigantisk! Måste vara ett himla jobb att bygga upp och ned den varje gång, och sen krävs det väldigt mycket för transporten också. All koldioxid som släpps ut under hela turnén motsvarar tydligen en resa till Mars (och tillbaka..?)! Jag minns inte riktigt, men det är ju såklart inte alls bra..:/

Konserten var i alla fall makalöst bra! U2 har ju så många bra låtar alltså. Och det var ju de äldre största låtarna som Beautiful day, One, Sunday Bloody Sunday, Pride (In the Name of Love), City of Blinding Lights, Vertigo och With or Without You, för att nämna några, som var de bästa! När de spelade One släcktes scenen ner och alla tände sina mobiltelefoner. Det var verkligen magiskt.
Här är några bilder jag tog:


Snow Patrol
U2!

Det var galet mycket folk alltså! Tror det var 58 500 eller något!
Tyvärr var det ena "benet" (eller klon då:P) lite ivägen för den plats The Edge oftast stod på.. Men han rörde ju på sig och så hade vi ju skärmarna! Jag måste också säga att det är ju inte alls samma känsla att sitta ned på läktaren på en konsert som att stå i publiken och hoppa. Det är obeskrivligt. Men samtidigt såg vi väldigt bra och fick en helhet med publiken och allting!

Dock blir det nog väldigt svårt för dem att göra något bättre och ännu häftigare nästa gång. (Om det blir någon nästa gång såklart..) Det här bygget och hela arrangemanget är nog väldigt svåröverträffat!

Nu blev det somsagt väldigt långt, men men! En otrolig upplevelse:) Jag tror inte riktigt jag har fattat än att jag faktist sett Bono, The Edge, Adam Clayton och Larry Mullen, aka U2, in real...!

Kommentarer
Postat av: Michaela

Du lyckades ju ändå få bra bilder! Fan vad avundsjuk jag är! Hade också velat se U2. Så jävla grymt band!Tack och yes, skorna är verkligen grymma ;)

2009-08-02 @ 23:42:04
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: anonyma jag

Kul att du haft en otrolig upplevelse! Men u2 är inte något jag lyssnar på hehe :)Ha en fin dag!

2009-08-03 @ 10:43:26
URL: http://minstrid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0