Mary-Kate och Ashley´s Walk of Fame-stjärna vandaliserad!


Mary-Kate och Ashley´s stjärna på Walk of Fame i Hollywood, vandaliserades igår! Någon har skrivit "FUR HAGS!" över deras stjärna, enligt KeyeTV. MK och Ash fick sin stjärna 2004 för deras jobb i Full House och det efterföljande Dualstar emperiet de byggde upp.
Tydligen blev filmstjärnan Sharon Stone´s stjärna också vandaliserad, och texten "OLD FUR HAG!" var klottrad över den. Walk of Fame underhålls av Historic Trust, och de blir ansvariga för att fixa iordning stjärnorna igen. Troligtvis är det PETA eller någon annan djurrättsorganisation som ligger bakom.

Så himla dåligt gjort! Alla dessa protester och kampanjer är sjukt töntigt gjorda alltså! Det finns bättre sätt som de kan nå ut till folket genom, men när de klottrar på Walk of Fame har det väl gått lite väl långt?! Mary-Kate och Ashley använder ju knappt päls längre, jag har i alla fall inte sett det på ett tag. Vad säger ni om det här?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Shit va överdrivet!! usch

2009-01-20 @ 17:19:56
Postat av: Mirre

fyfan vad lågt, så sjukt OMOGET och töntigt! lixom vad ska det tjäna till? och vad jag har hört, MK och Ash använder väl för det mesta fejkpäls? :S

samma sak när någon djurrättsaktivist kastade mjöl i Lindsay Lohans hår.. alltså -.-

2009-01-20 @ 17:55:04
Postat av: Hanna

Dem är verkligen dumma i huvudet om man gör en sådan här sak, Olsens har fått en stjärna på walk of fame för deras insatser i underhållningsbranchen, den har INGET att göra med att dem bär päls!

2009-01-20 @ 18:22:16
URL: http://hrosengren.blogspot.com
Postat av: Sofia

Så överdrivet!!

2009-01-21 @ 09:42:56
Postat av: lisa

man vet ju inte ens om hon använder äkta päls ... nu förtiden kan man ju göra päls så det ser ut och känns som äkta.. asså snälla det kanske redan var ett dött djur till o med ...det e ju inte så att hon typ dödar alla djur hobn ser å misshandlar dom... orka med dom..jag gillade fan peta innan ..men om dom ska hålla på så här kan dom ju fan ta sig

2009-01-21 @ 19:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0