Mary-kateandashley.com har upphört

Tidigare har ju Mary-Kate och Ashley haft en officiell hemsida: mary-kateandrashley.com, men den har inte uppdaterats sedan i vintras.
Där postades bla Mary-Kate och Ashleys "Song of the Week" som ni säkert kommer ihåg, lite smink och klädtips och så hade ju MK och Ash även sin blogg där. Dock skrev de inte i den så ofta, och uppdaterade mest när de skulle ha boksignering osv.
De hade också sitt varumärke på den sidan, som hette just mary-kateandashley, och de sålde kläder för barn, möbler, smink, filmer, böcker osv. Detta varumärke existerar alltså inte längre.

Numera kommer man till Elizabeth & James hemsida när man försöker sig klicka in på den.

Jag tycker att detta var lika bra. Mary-Kate och Ashley har kommit ifrån deras kändisskap som barnidoler, och det var mycket det hemsidan var baserad på. Design och, i Mary-Kates fall, lite seriösare skådespeleri är vad de fokuserar på nu:)

Kommentarer
Postat av: E

Den hemsidan var ändå inte speciellt bra från början. Hehe : )

2009-08-01 @ 10:02:53
Postat av: Betty

Jag tycker också det var bra! Det var ingen snygg design och det passade ju liksom när dom var barn och tonåringar men det kändes ju lite larvigt dom senaste åren. Kändes som sidan levde kvar i dåtid ja, när dom var barnidoler.

2009-08-01 @ 17:27:05
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: MIMMI

Vet du vad jag har tänkt på? Jag undrar hur det känns för Mary-Kate och Ahley med tanke på att de har förlorat HUR MÅNGA FANS SOM HELST eftersom de inte är barnskådisar längre. Visst, så är det ju för alla. Men man trodde aldrig riktigt att MKA skulle växa upp. Alla småbarn och alla internetsidor om dem börjar sakta försvinna. Kind of sad!

2009-08-02 @ 08:39:44
URL: http://passionforfashion.nu
Postat av: Anonym

snygg!

kolla in dessa också

http://agerabagheera.blogspot.com/

http://agerabagheera.blogspot.com/

http://agerabagheera.blogspot.com/

http://agerabagheera.blogspot.com/

http://agerabagheera.blogspot.com/

http://agerabagheera.blogspot.com/

2009-11-05 @ 20:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0