Filmen Beastly baserad på bok med samma namn

Det verkar som att Mary-Kate faktist ska medverka i filmen Beastly tillsammans med bland andra Vanessa Hudgens!

Filmen är baserad på den bästsäljande YA boken med samma namn av Alex Flinn. Boken uppdaterar den traditionella sagan om Skönheten och Odjuret och placerar den i det moderna New York.
Boken är inspirerad av de många versionerna av Skönheten och Odjuret, inte bara Disney versionen, och kan alltså vara lite annorluna mot den historien vi är vana vid.

Kyle Kingsbury, en populär kille i skolan, kommer att få ångra sig rejält efter att ha gjort narr av Kendra, en tjej i hans klass spelad av Mary-Kate. För att hämnas kastar Kendra en förbannelse över Kyle. Han förvandlas till ett odjur, och finner han inte äkta kärlek inom två år förblir han ett odjur föralltid. Tillslut övertygar han en inbrottstjuv att hämta sin dotter till honom i utbyte mot frihet, och den här tjejen är hans enda hopp.

Det som gör Beastly unik är att den berättar Skönheten och Odjurets berättelse från odjurets synvinkel. Beastly har blivit mycket uppskattad av både läsare och kritiker. Den har vunnit några YA awards och har toppat många listor. Filmen är planerad att ha premiär nästa sommar.

Jag antar att Mary-Kates roll är relativt liten, och att hon därför kan medverka i två filmer samtidigt. Den här filmen tycker jag verkar lite töntig och oseriös, men man vet ju aldrig! Några av de som är med är Vanessa Hudgens, Neil Patrick Harris och Alex Pettyfer. Det är Vanessa som gör att det känns en aning oseriöst faktist:P Fast det kan ju vara en seriös film? Hon kanske vill komma ifrån den High School Musical stämpeln hon faktist har, och göra någonting seriöst? För jag får nästan lite Disney-Channel-film-vibbar av den här Beastly. Men med tanke på att boken var så uppskattad kanske man inte ska dömma den i förväg. Vi får hoppas att inspelningarna kommer gå bra i alla fall:) Inspelningarna av Meskada ska ju ha börjat nu också! Den filmen ser jag verkligen fram emot! Många roliga skådisar:)


Kommentarer
Postat av: E

Jag gillar inte att mk bara tar små roller :/ har hon inte sagt i intervjuer att hon ska satsa på skådespeleriet?



Hon gör knappt några jobb inom de ju ... bah

2009-06-09 @ 23:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0